172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Én a gumiszobát nem értem, oda legalább spamelni lehetne stb. :) -
Egyebkent ez is lol:
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logot
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
Most miert pont 3 pontnal nem latogathatok sajat forumot? :D Biztos ugy gondoljak negynel mar mindegy, mint a raknal ;D -
A besugó szolgálat megint sikeres volt :P -
Ide irtam ;) De mondjuk magas labda volt, gondolom van ilyen moderatori osszetartas vagy mi :D -
Baszott szigorúak a módik, úgy látszik nem bírják a kritikát. -
Csak itt biztatunk, nas topicban tilos megszolalnod. :) -
Ami a statpaddinget illeti, szerintem igenis KELL csinálni. Persze, ésszel, és inkább tapasztalatszerzésre. Bár, én, mint snipa nem nagyon tudom használni ezt a módszert (statpadding). Igaz mondjuk, hogy saját nem ranked szerveren gyakoroltunk anno, a klánnal, és az ilyen szempontból nem statpadding, de akiknek erre nincsen lehetőssége, valahogyan meg kell tanulni mondjuk rakétával futóvadlövészetet alkalmazni.
persze, állandóan ezt csinálni, az pont a játékélményt veszi el, és értlemettlen. Anélkül is megoldható a pleccsnik nagy része, hogy ilyeneket alkalmazzon az ember, van elég láma/kezdő.
-
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL OWNED xDDDD
Majd mehetsz kéz a kézben Jag-al ;) -
Latjatok, biztattok itt a rosszra, megin' mi lett belole, sok under construction jel :) -
Akkor csakis classic mert azt nyomják meg a modokat :) -
hát igen de én azt a 12t sokallom ^^ 7 még épp elmegy :) nekem az a lényeg, hogy azok legyenek meg amivel a legtöbben játszanak.. szal pl ha simával megy az osztás akkor csak az lesz :D -
Igen, nem tudsz armored furyt játszani:)
Ha komolyan érdekel, akkor sztem nem veszítesz sokat az af-el, úgyse játszik vele a kutya se. -
TS Zolly #117950 Nem sok közöd van, de azé elárulom. Személy szerint felvonók építésével, karbantartásával és szervizeléssel foglalkozok. Pl ma délután azé voltam itt, mert a kocsim, amivel dolgozni szoktam menni, hisz a liftek nem jönnek ide, kötelező szervízen volt. Remélem a kiváncsiságodat kieléggítettem, most te elégits ki légy oly kedves, térdelj és szopj. -
12e megkapod ezt -
Hella!
Az lenne láma kérdésem, hogy úgytervezem lehet beszerzem a gammát, és a deluxe edition ahogy nézem tartalmazza az alapot + SF-et. Ez az armored fury kieg ez vajh benne van? ha nincs akkor meg ér valami hátrány ebből? -
(örül, mert kemény)
-
Heh? Az megesik hogy ember néha megugrik egy-egy ronda nőt, de aki recskázik rá az a kemény
-
haxoror #117945 
-
Sztem így akarják meggátolni, hogy a BF2 legyen az első a listában:D Kapják az embereka táblácskákat, hogy lassabban írhassanak:D -
Picsa ebbe a 3 percenként írhatszba...
Má 10 van össz-vissz. :-) -
Nem, csak Punkernek nem jott ossze az esti DP parti a sajat faszaval, es ilyenkor mindig kicsit erosebben pontoz... -
Stílus az indok, úghogy feltételezem, hogy az Times New Roman helyett Arial -t kellett volna használnom... :-) -
Ajaj, mar megint vezetsz... lassan tobb buntetod lesz, mint nekem :) -
Már csak az kéne, hogy a tata is beszóljon...
Ez ma ez nem az én napom ez e :-) -
igen szigoruak arra felé.
melyik szóért kaptál rögtön hármat, internetért? :D -
Még ha fél kk lenne akkor nem gond mert akkor kifolyik az oldalán de így :) -

belehánysz a kk-be?
Dzsóbá' meg ne lássa! :)
-
gondoljátok el, a mellei miatt eleve csak szélesvásznú lehet a film
-

-
Azért én nem 100db-os papírzsebkendőt veszek
-
El tudom kepzelni mennyire [IMG] [/IMG]
-
Öööö...jó. :-)
Nem semmi kis szösszenet. A lényeg, hogy a mezei usernek nem sokat dob a lendületén, ha ezzel operál, ahogy kivettem a szavaidból. -
jó film lesz, má várom
-
lehetne ezt 3 tőmondatban? mondtam má hogy ennyit nem tudok eccerre elolvasni?
-

-
Korpsweb #117927 Hát azthittem te nem leszel ma 7 körül :D
-
jaj 
-
Grat az elakadasjelzo haromszogekhez
-
Matt89 #117924 Ja
-
Elfelejtettem, hogy nem itt vagyok... :-)
[/IMG]