172102
  • Me0w
    Minek? Kibirom, hogy ket hetig nem irok ide :) Nektek szar, hogy tanito nelkul maradtok :)
  • HTS s3rg1nh00
    tudom,hogy most nem működik,de kb.1 hete nekem még jó volt,mert kerestem vele(az mondjuk más,hogy nem találtam amit akartam...)
    hogy jön ide?hát valszeg működő keresőbe ha valaki beírja,hogy statpadding,ezer meg egy találatot dob ki neki rá,és nem tesz fel egy olyan szintű kérdést,mint a "hogy kell postolni a fórumon?"
  • rekettyes
    ezért kell beizzitani 5-6 nicket hármat banolnak marad még kettő
  • 3TOMI3
    szeretnék egy olyan vöröscsillagot mert olyan jó voltam !!!!
  • 3TOMI3
    én olyan eminens sg diják voltam h lac coo-s bannom utám semmit se kaptam annak meg legalább 2 éve kb vagy több :DDDD
  • Me0w
    Igyis megkapom, csak meg nem ert ide ;)
  • 3TOMI3
    mond nekem h anyám én megsértődök befújlak Brognál és megkapod a maradék rangot ^^
  • 3TOMI3
    :))))
  • Me0w
    Es ez milyen mar baz, hogy Jagnek van chatje 5 bokovel, nekem meg lofasz... be akarom irni, hogy egy hulye hisztis ribanc, de vagy kene meg 2 pont, vagy vissza 1 :D
  • 3TOMI3
    14:52 PRITT: Anikó!! hogy írhatsz rólam ilyeneket a nyilvánoságra
    14:52 bogyoka: :DD
    14:52 bogyoka: bocsika Pritt:))
    14:52 PRITT: otthon ezt megbeszéljük
    14:53 bogyoka: jóvan, de szeretem kiirni nah nehari drága Prittem:D
    14:53 bogyoka: tudod, ha mérges vagyok nagyon kiirok mindent:D
    14:53 PRITT: így mindjárt más:)
    14:54 bogyoka: nalátod:))
    pacsker :/
  • rekettyes
    már vagy hatvan éves és itt tolja a cseten
  • atomboy
    "ferfe van"-bol kovetkezted ki a ferjt? :)
  • 3TOMI3
    lool otta férje az chaeten owned xDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
  • Me0w
    Felesegem ilyeneket irna rolam kibasznam a lakasbol ugy hogy felszantja a foldet Godolloig.
  • 3TOMI3
    férjét szíjja (nem szívja hanem szíggya félreértések elkerűlése végett) azt lehet látod :P
  • Me0w
    Szosszenet a chatbol:

14:46 bogyoka: rohadék ménem vitte el a mobilját???
    14:47 bogyoka: mert paraszt!!
    14:47 bogyoka: álllat
    14:47 bogyoka: hülye vidéki paraszt pfujjj
    14:47 bogyoka: de ideges vagyok
    14:48 bogyoka: marha álllat férfe van

Erted, ez mehet...
  • 3TOMI3
    ne kűdd már el visszajönnek a régi szép emlékek előbb lac coo most Borg tiszta nosztalgia
  • koschwarz
  • Deqwator
  • Me0w
    Borg, tul sokat vagy mar koztunk...
  • Borg
    Hogy jön ez ide?
    Egyébként ha használnád, tudhatnád, hogy most nem működik. (lol)
  • erdos
    Aztán miért is?
  • HTS s3rg1nh00
    topic keresőért szoktatok leggyakrabban elakadásjelző háromszöget osztani,akkor hogyhogy most nem?
  • Running
    Hát a belterjes dolog tényleg ok, de jogtalanul még senki sem lett leugatva. Sőt mostanában az idióta kérdésekre is kaptak választ, vagy nem. De ha nem akkor meg itt görcsöltek h miért nem segít senki, ahelyett hogy a szá****úrt keresés gombot használná.
    Akik normálisan tudtak kommunikálni azok nem lettek elüldözve, leugatva, csak az ilyen kis sz**halmok.
    Nekem ez a véleményem. Tény hogy nem kéne a buzeránsokat kapásból leugatni, de hát nem vagyunk hasonlóak, valakinél kinyílik a bicska, ha 250.-re is megkérdezi valaki hogyan kő zúmolni, aztán ha nem kap választ itt tépi magát, hogy miért nem segít senki se.
    A másik majom meg fejti a baromságokat orrba szájjba, mikor el lett neki ugatva 56x h húzzon már a vérbe a statjaival.
    Na mind1, eszem tovább, de már nem bírtam én se cérnával...
  • Herold
    Hogy te mekkora paraszt vagy bmeg!
  • Me0w
    Nem fogja, mert a forum nem a sceneert van. Ok a reklambevetelbol elnek, es mi - a g*cik (nem merem leirni, pedig hat ugye valakinek ez az alairasaban van, de ne mvagyunk egyenloek) - elriasztjuk az ujakat.
  • TS Zolly
    Tévedésben van. Két év alatt nagyon sok ujjonc érkezett ide, és van akit a ,,öregek tanácsa ,, befogadott. Mert normális hangnemben jöttek, láttak ratyultak. De mindig van pár kirivó eset. Nézd a scene szemével a dolgokat, ne kivül állóként. Ez lenne a másik kérésem feléd.
  • rekettyes
    Mondjuk az elején tényleg normálisan kérdezett a csávó, az már más kérdés , hogy faszságot.
  • TS Zolly
    Lásd: MeOw kartárs #118051 postját.
  • Borg
    Nektek mindenki kitaszítandó, akit nem az "öregek tanácsa" maga termelt ki, és nem segget nyalva jön ide, szóval erről kár vitát nyitni.
  • mesor
    De a sok nyomorult kis gecit már nem lehet elviselni.
  • Me0w
    Erdekes, az 'ujak' bicskanyitogato stilusa senkit nem zavart, de jag replyje meg mar igen ;)
  • Borg
    Ennyi idő alatt igazán eljuthattatok volna odáig, hogy belterjes közösséget nem nyílt fórumon kell fenntartani. Vagypedig elviselni az újakat. Lehet választani.
  • Pharolas
    "és anyucikádnak üzenem, hogy inkább nyelt volna le..."

Ezen sírtam a röhögéstől
  • TS Zolly
    Neked meg csak kettő: :DDDDDDD
  • TS Zolly
  • Me0w
    Oket tuti nem rakjak ki, a forumban csak a 'csunya' szavakert van kitiltas, az ha valaki masokat anyazas nelkul kuld a francba az ne mszamit semminek...
  • Deqwator

• TS Zolly
    No mivan kispofa? Lesitteltek egy pöcsög miatt? :DDDDDDDDDD

Csak halkan megjegyzem tisztelt mogyik. Nem öt kellett volna hüvősre tenni, hanem azt, aki ide jött egy szinte zárt társaságba a flémet szítani. Bár az q igaz, nem kellett a nagyrabecsült béef szkénnek nagyon beszólni, hoztuk a formánkat. :D Tehát. Kérnek egy hét gondolkodási időt Gémover nagyarcnak, és igen statolos Dokinak. Köszönöm.
  • Fujiryu
    Ejtőernyővel csinálják:D