172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Minek? Kibirom, hogy ket hetig nem irok ide :) Nektek szar, hogy tanito nelkul maradtok :) -
tudom,hogy most nem működik,de kb.1 hete nekem még jó volt,mert kerestem vele(az mondjuk más,hogy nem találtam amit akartam...)
hogy jön ide?hát valszeg működő keresőbe ha valaki beírja,hogy statpadding,ezer meg egy találatot dob ki neki rá,és nem tesz fel egy olyan szintű kérdést,mint a "hogy kell postolni a fórumon?" -
ezért kell beizzitani 5-6 nicket hármat banolnak marad még kettő
-
szeretnék egy olyan vöröscsillagot mert olyan jó voltam !!!! -
én olyan eminens sg diják voltam h lac coo-s bannom utám semmit se kaptam annak meg legalább 2 éve kb vagy több :DDDD -
Igyis megkapom, csak meg nem ert ide ;) -
mond nekem h anyám én megsértődök befújlak Brognál és megkapod a maradék rangot ^^ -
:)))) -
Es ez milyen mar baz, hogy Jagnek van chatje 5 bokovel, nekem meg lofasz... be akarom irni, hogy egy hulye hisztis ribanc, de vagy kene meg 2 pont, vagy vissza 1 :D -
14:52 PRITT: Anikó!! hogy írhatsz rólam ilyeneket a nyilvánoságra
14:52 bogyoka: :DD
14:52 bogyoka: bocsika Pritt:))
14:52 PRITT: otthon ezt megbeszéljük
14:53 bogyoka: jóvan, de szeretem kiirni nah nehari drága Prittem:D
14:53 bogyoka: tudod, ha mérges vagyok nagyon kiirok mindent:D
14:53 PRITT: így mindjárt más:)
14:54 bogyoka: nalátod:))
pacsker :/ -
már vagy hatvan éves és itt tolja a cseten
-
"ferfe van"-bol kovetkezted ki a ferjt? :) -
lool otta férje az chaeten owned xDDDDDDDDDDDDDDDDDdd -
Felesegem ilyeneket irna rolam kibasznam a lakasbol ugy hogy felszantja a foldet Godolloig. -
férjét szíjja (nem szívja hanem szíggya félreértések elkerűlése végett) azt lehet látod :P -
Szosszenet a chatbol:
14:46 bogyoka: rohadék ménem vitte el a mobilját???
14:47 bogyoka: mert paraszt!!
14:47 bogyoka: álllat
14:47 bogyoka: hülye vidéki paraszt pfujjj
14:47 bogyoka: de ideges vagyok
14:48 bogyoka: marha álllat férfe van
Erted, ez mehet... -
ne kűdd már el visszajönnek a régi szép emlékek előbb lac coo most Borg tiszta nosztalgia
-
-
Deqwator #118064 

-
Borg, tul sokat vagy mar koztunk... -
Borg #118062 Hogy jön ez ide?
Egyébként ha használnád, tudhatnád, hogy most nem működik. (lol) -
Aztán miért is?
-
topic keresőért szoktatok leggyakrabban elakadásjelző háromszöget osztani,akkor hogyhogy most nem?
-
Hát a belterjes dolog tényleg ok, de jogtalanul még senki sem lett leugatva. Sőt mostanában az idióta kérdésekre is kaptak választ, vagy nem. De ha nem akkor meg itt görcsöltek h miért nem segít senki, ahelyett hogy a szá****úrt keresés gombot használná.
Akik normálisan tudtak kommunikálni azok nem lettek elüldözve, leugatva, csak az ilyen kis sz**halmok.
Nekem ez a véleményem. Tény hogy nem kéne a buzeránsokat kapásból leugatni, de hát nem vagyunk hasonlóak, valakinél kinyílik a bicska, ha 250.-re is megkérdezi valaki hogyan kő zúmolni, aztán ha nem kap választ itt tépi magát, hogy miért nem segít senki se.
A másik majom meg fejti a baromságokat orrba szájjba, mikor el lett neki ugatva 56x h húzzon már a vérbe a statjaival.
Na mind1, eszem tovább, de már nem bírtam én se cérnával... -
Hogy te mekkora paraszt vagy bmeg! 

-
Nem fogja, mert a forum nem a sceneert van. Ok a reklambevetelbol elnek, es mi - a g*cik (nem merem leirni, pedig hat ugye valakinek ez az alairasaban van, de ne mvagyunk egyenloek) - elriasztjuk az ujakat. -
TS Zolly #118056 Tévedésben van. Két év alatt nagyon sok ujjonc érkezett ide, és van akit a ,,öregek tanácsa ,, befogadott. Mert normális hangnemben jöttek, láttak ratyultak. De mindig van pár kirivó eset. Nézd a scene szemével a dolgokat, ne kivül állóként. Ez lenne a másik kérésem feléd. -
Mondjuk az elején tényleg normálisan kérdezett a csávó, az már más kérdés , hogy faszságot. -
TS Zolly #118054 Lásd: MeOw kartárs #118051 postját. -
Borg #118053 Nektek mindenki kitaszítandó, akit nem az "öregek tanácsa" maga termelt ki, és nem segget nyalva jön ide, szóval erről kár vitát nyitni. -
De a sok nyomorult kis gecit már nem lehet elviselni.
-
Erdekes, az 'ujak' bicskanyitogato stilusa senkit nem zavart, de jag replyje meg mar igen ;) -
Borg #118050 Ennyi idő alatt igazán eljuthattatok volna odáig, hogy belterjes közösséget nem nyílt fórumon kell fenntartani. Vagypedig elviselni az újakat. Lehet választani. -
"és anyucikádnak üzenem, hogy inkább nyelt volna le..."
Ezen sírtam a röhögéstől
-
TS Zolly #118048 Neked meg csak kettő: 
:DDDDDDD
-
TS Zolly #118047 

-
Oket tuti nem rakjak ki, a forumban csak a 'csunya' szavakert van kitiltas, az ha valaki masokat anyazas nelkul kuld a francba az ne mszamit semminek... -
Deqwator #118045 

-
TS Zolly #118044 No mivan kispofa? Lesitteltek egy pöcsög miatt? :DDDDDDDDDD
Csak halkan megjegyzem tisztelt mogyik. Nem öt kellett volna hüvősre tenni, hanem azt, aki ide jött egy szinte zárt társaságba a flémet szítani. Bár az q igaz, nem kellett a nagyrabecsült béef szkénnek nagyon beszólni, hoztuk a formánkat. :D Tehát. Kérnek egy hét gondolkodási időt Gémover nagyarcnak, és igen statolos Dokinak. Köszönöm. -
Ejtőernyővel csinálják:D