172102
  • Boxer HUN
    ... csak... azért... írok egy pár sort,... hogy lássam, meg van-e még az accom... ...
  • atomboy
    Mindig is ruheltem a birokat.
  • Yan
    Széllel szembe hugyoztok.

Borg is emberből van, ezért nem fog pártatlanul dönteni.
    De most ő van hazai pályán.
  • gbc csabika
    Nemá', addig jártok oda amíg egy deli legény megint felkerekedik és ideír egy kétoldalas esszét arról hogy egyszer fenn volt egy szerveren és nem lőtték le, és hogy ettől jobb a csé, meg egyébként is blablablabla.
  • DummyBoy
    Mer nincs fantáziád (sem ...) azért ...

Deq: Hagyd, nem éri meg dühöngeni rajta ...
  • Deqwator
    emberek hulladékok vagyunk és szégyenek!szégyenek?valamit fel tudnak mutatni a parasztok hogy mit értek el cs-be?mi mit értünk el a bf-be?(gonydolva a magyar bf-es csapatokra)szvsz elég sok mindent!!!
  • j4n3k
    csicska, csíra. Mást nem tudok :)
  • DummyBoy
    Hmmm ... a magyar nyelv szépségei ... észrevettétek mennyi negatív jelző kezdődik CSével? :)
  • DummyBoy
    Ez is hosszú .. idejött valami CSicska és elkezdte majmolni a CSét ... tipikus kishülyegyerekek betámadtak ... utánna elküldték őket a qrvaaanyukba ... erre az ő nagy védőszentyük elkezdett bannolgatni ... erre a fél brigád átvonult flémelni ...

Ennyi ... nagyvonalakban ... valamit kihagytam?
  • j4n3k
    Estét. Mi bajuk lett a cséseknek veletek?
  • DummyBoy
    Na ez vicc (olvasgattam kicsit a "szegény megtámadott" CS topikot ...) ... kéne nekünk is saját moderátor, nem csak a CSiráknak ...

Valszeg akkor nyugalom lenne és a CSiráknál se lenne olyan nagy a stressz

Majd felnőnek :)
  • GameOverrr
    Zolly ne fáraszd magad a privátüzenetekkel, nem olvasom el.

Az az egyetlen pozitív tulajdonságod, hogy néha te is szoktál hosszabb terjedelemben írni, és ilyenkor azokat tanítani való módon tudom átugrani. Szóval hacsak tehetem, nem olvasom el, amit te írsz, magyarán kár a gőzért...
  • n003
    pedig a te nevedben is benne van úgyhogy biztos teis az ellenség embere vagy
  • jappy
    mijaza cs?
  • GameOverrr
    Legyen a határidő holnap délután, a terjedelem meg a duplája, mert girhes 4 oldalba semmi sem fér bele. Egyébként meg LOL!

Én meg üzenem Zollynak, hogy nekem is rettentően hiányzik, és őszintén remélem, hogy maradandó károsodás nélkül sikerül átvészelni ezt az egy hetet, amíg nem tud beszólni. Őszintén szólva nekem is rettentő nehéz lesz feldolgozni Zolly átmeneti elvesztését, ezért már fel is kerestem a pszichológusomat, aki az ügy súlyosságára tekintettel mindennemű programját azonnal törölte, és ingyen és bérmentve vállalta a napi 24-órás gyógykezelésemet, bár beismerte, hogy ekkora sokkhatást átélt pácienssel még nem volt dolga. Szóval Zolly vigasztaljon a tudat, hogy lélekben veled vagyok, és epekedve várom mielőbbi visszatérésedet. {[()]}
  • mesor
    Menj már a halál faszára innen te szerencsétlen!

Azt akarjátok, hogy innen ne járjon a topicotokba baszakodni senki de azért mégis idejössz és el akarod indítani a lavinát.

Persze te úgyse fogsz büntipontot kapni mert egész nap Borg faszát szopjátok a topicotokban. Javaslam menj vissza oda és folytassátok ezt a tevékenységeteket...

• 3TOMI3
    sokat
  • atomboy
    Dejo. Te hany masodpercet kersz?
  • Vegas
    jéka :(
  • atomboy
    Teodor mienk? Azt hittem, a masik oldal egyetlen aldozata. Kellett kemruhaban jarnia.
  • 3TOMI3
    Zolly-t megbosszútam most a cs-s topikban ^^
  • felpillanto
    tipli go go go
  • HTS s3rg1nh00
    mi már csak ilyenek vagyunk...
  • Vegas
    igen ez a baj h vért kiván.. inkább hagyni kéne a faszba h elfelejtsék, nem rátenni egy lapáttal..
  • 0Fritz0
    Na lépek, mielőtt beindulna a Gaybar... :)

(féltiaseggelukát)
  • n003
    inkább ts-re pucsíccs b+ :))
  • 3TOMI3
    De legalább mostmár tudjuk mi is, hogy mi kell egytopik toplista élére kerüléshez :)
    Pár BF2-s szpemmer, aki folymatosan irogatja a fasságokat. A másik topikkal is mindig összehozzák, most megvan itt is. by Borg

vért kíván
  • joebacsi
    pucsítCS! :D
  • Vegas
    dugjad
  • joebacsi
    dugunk?
  • HTS s3rg1nh00

izé,szóval...Borg:
  • joebacsi
    áhh csak kajálgatok gyorsan, tsre nem merek felmenni, mert akkor ottragadok hajnalig, szóval csak beröfögök ide pár dolgot gyorsan, amitől még én is lefáradok annyira, hogy fellövöm magamnak a pizsit, és elteszem magam holnapra :D
  • Vegas
    ez nagyon jo kép
  • joebacsi
    ijj tényleg, pedig nemvolt szándékos
    ezért neki 3 másodperces a gyásszünet :)
  • GameOverrr
    Havercsotányt kihagytad.
  • 0Fritz0
    Elemedben vagy Dzsó. :)
  • joebacsi
    jaizé jó, hogy itt vagy, zolly épp most kérte tőlem priviben, hogy adjam át neked az üzenetét, miszerint, hogy egy 4 oldalas elemzést szeretne tőled a mai nap eseményeiről, elsősorban a szociológia fordulatok által okozott katarktikus érzések és az omanon történő egyedül helizés által okozott eufória párhuzamára téve a hangsúlyt...van rá fél órád :D
  • joebacsi
    amúgymeg beleolvasgattam énis ebbe a csé totyikba, elsőre rögtön megakadt a szemem az egyik izmozáson:
    "látszik sehol se voltak amikor sg teamnek bf2 részlege volt..."

:DDD

ez annyira megtetszett, hogy még ezt a képet se linkeltem be nekik, pedig biztos értékelték volna...már ígyse győztek mindenfélét összesírni, pedig a KK még istenigazából nem is aktivizálta magát :)

jah, amúgy mindenki tartson 2 másodperces néma gyászt a harcban értelmetlenül, és igazából tök fölöslegesen, ellenben nagyon bátran elesett harcosok emlékének, akik öngyilkos akciójukkal igazából rohadtul nem mutattak meg semmit, de azé mi büszkék vagyunk rájuk :D:
    dzsegnek
    zollynak
    theodoronak
    és a kicsit nehéz felfogásúnak bizonyuló, számomra ismeretlen harcosnak: Padavane-nek! :D

uff :)
  • GameOverrr
    Fingom nincs, mit akartál mondani a pinggel kapcsolatban, mindenesetre az aláírásod elég szerény.
  • joebacsi
    inkább b@szd el a szabadidődet mostanság a wowval, hidd el nekünk is jobb lesz...