172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
lassítsatok már egy kicsit,vizsgára tanulás közben nem tudok ennyit olvasni...:P -
TS Zolly #119646 Nejemmel már lefoglaltuk egy hét szállást a karkandi grad hotelba. Fiamnak ingyenes. :) -
TS Zolly #119645 Vegyé fel erényövet, vagy esetleg maki ellen makifű. :) -
hát ez a szabi nekem se jó mert a pénz nemnagyon sok max egy Wake Islandi nyaralást tudunk megejteni a párommal egy Tiszfüredi internet kávézobol :) -
Platypus16 #119643 Kinek a rally, kinek a wow...
-
Platypus16 #119642 Mert állandóan a formás fenekemre pályázik, mert unja már a többi Hordásét... tartok is a közelgő Horda-talitól... ugye maki?
-
Ja hogy még az iskola padot koptatod xD -
Mert bena vagyok :D Gtr2-ben nem birom megcsinalni cornering 2 felet aranyra ;) Foleg a hajtukanyar szopat, de nem adom fel :) -
TS Zolly #119639 Pf. Nekem ona szabi. :( Nembaj, regelek még egy nevet, Borg meg totozza ki, melyik fax irkál dinamikus ip-ről, és más gépről. :D -
Nem vagy egyedül, csak még nem láttalak egyik szerveren sem, majd valamikor
-
TS Zolly #119637 De azé inf kupán találkozunk nem??? Jó lenne a régi öreg ismerősök seggét szétrugni ujból. :D Vagy revansot venni. :) -
:) majd ha megyek szabira elötte beugrok egy két flémelésre
-
Latod, en mar nem idegesitem magam ilyeneken :D Vettem egy kormanyt es ha van szabadidom, gyurom a Gtr2-t meg a Racet. Halal nyugi, bugmentes jatekok :D -
TS Zolly #119634 szintén szabad lábon uraság? Megyünk kontár sztrájk tyopkba észt osztani a setéteknek? :D -
TS Zolly #119633 Én nem krehálok pályát, nekem jó ez a játék, igy ahogy van. -
uff
-
Az hogy egy igénytelen szar, ami szarik arra hogy valamit modositani akarsz, a pályákat többször kell átépiteni mert elbasza az egész editor. Számtalanszor olvasom a fórumon hogy borzalmas az ami megy a készitésekben. Van hogy egy tankot 2 hétig csináltak mert nem fogadta el az editor. A bf2 meg a maga béta állapotával inkább elbújhat a béka segge alatt. -
TS Zolly #119630 Ha macám nem harapja el a gigád, akko ja. De miköze van ehez Ráningna? Vagy te és Ráning? Csak igy a szinfalak mögött prüden? -
TS Zolly #119629 Akko neked sem a béefkettővel van bajod, hanem a mikrfost winfosával. .D -
Platypus16 #119628 Ez mehet?: 
KLegény meg
Running meg nyomhatja a féltékenyt...
-
jó ,majd viszem az análintruderedet;) -
mert kivan törve belőle egy 5centis darab...:D -
Nekem az a bajom, hogy winreinstall után nem műkszik a cdm:D -
TS Zolly #119625 Nálam felejtetted a tangád. Miko gyüszö el érte? :DDD -
az hogy kabe!:D -
TS Zolly #119623 Mi a szar neked a bf2 motorjába? Szerintem jó ez, legalábbis a pöcsök jóvá tették. Poje ugyan erre az engire épül, és jobb lett mint az eredeti. Tehát nem kell a sebzésre fogni, meglehet azt jóra csinyáni, csak foglalkozni kell vele, de ez nem érdeke az ea dájsz párosnak. Átmegy a telepített rakettya a tankon? Pojéban nem megy át. Ezzel is foglalkozni köne a készítőknek. Bár enegem hidegen hagy, ugyis csak infezek már. Netkod? Amig Odin közzé nem tete a segítséget, addig nem nagyon volt rá panasz, megjegyzem kisem próbáltam, de ez sem engi baj. Vagy neked, esetleg másnak, mi a konkrét baja a béefkettővel? -
Hát nekem semmi elvárásom nem volt, max az hogy élvezetes legyen és lám az is lett. Igaz mostanában kevesebb időt szentelek a modokra de mindig jobb mint bf2-ben idegesiteni magam :)
FH2 meg nálam is egyfajta plusz lesz már csak a kisebb extráktól elolvadok hogy mit nem képesek ebbe a szar enginebe megcsinálni. Akárhogy is lesz engem biztos nehéz lesz kirobbantani ha kiadják. -
TS Zolly #119621 Á tnyálaztam a dcon tyopikot is mindig. Vártam mind a messiást, és nem azt kaptam amit vártam. Még a Bf2 és poje2 is jobb nála. Ugyhogy csak azt akartam volt mondni, nehogy ugy járjak mint a dconnal. Dzsotata jóslata nálam bééévált, kenszöl. :( -
Nyálazd át az FH2 topicot :)
-
TS Zolly #119619 Erre is csak én vagyok képes:
1. Battlefield 2
2. Tomb Raider: Anniversary Edition
3. X3 - Reunion
4. ClickClickClick
5. FORMA1
6. Partyarcok
7. '80 as évek zenéi
8. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
9. F1CHL - Retro
10. SilkRoad Online
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
TS Zolly #119618 Hát ha olyan lesz mint a dcon .... :( -
TS Zolly #119617 Á há há o jé már elfelejtett. 
Megcsalt biztos a ribanc egy másik ribancal. Pedig főzött, mosott takarított rám. És ez a hála.
Ha nem lenne itt a macán, már rég alkoholista lennék.
-
Látom nem birod ki fh2 nélkül pedig nyáron itt lesz :) -
TS Zolly #119615 Jó. -
TS Zolly #119614 És van benne waffen ss is. Meg első és második ukrán hadsereg is. :) -
Kabe :D
Majd Ahhoj megy helyettem xD -
akkor milyen? -
TS Zolly #119611 De nem is a rájen közlegény megmentéses, hisz abban nem basztak. :D -
PoE2 a németek és az ukránok harcáról szól, amit te mondasz azaz Eve of Destruction mod ami a vietnámi háborút mutatja be. -
Ment priviben, de ide is:
Egy vadidegennek két sör lenne, de neked 10 ropi. :D
Megvan hozzá a doboz, meg az összes szoftver.
Tuning: Hűtőbordák a memóriákon. :)