172102
  • HTS s3rg1nh00
    lassítsatok már egy kicsit,vizsgára tanulás közben nem tudok ennyit olvasni...:P
  • TS Zolly
    Nejemmel már lefoglaltuk egy hét szállást a karkandi grad hotelba. Fiamnak ingyenes. :)
  • TS Zolly
    Vegyé fel erényövet, vagy esetleg maki ellen makifű. :)
  • havercsotány
    hát ez a szabi nekem se jó mert a pénz nemnagyon sok max egy Wake Islandi nyaralást tudunk megejteni a párommal egy Tiszfüredi internet kávézobol :)
  • Platypus16
    Kinek a rally, kinek a wow...
  • Platypus16
    Mert állandóan a formás fenekemre pályázik, mert unja már a többi Hordásét... tartok is a közelgő Horda-talitól... ugye maki?
  • uHs Gerzson
    Ja hogy még az iskola padot koptatod xD
  • Me0w
    Mert bena vagyok :D Gtr2-ben nem birom megcsinalni cornering 2 felet aranyra ;) Foleg a hajtukanyar szopat, de nem adom fel :)
  • TS Zolly
    Pf. Nekem ona szabi. :( Nembaj, regelek még egy nevet, Borg meg totozza ki, melyik fax irkál dinamikus ip-ről, és más gépről. :D
  • uHs Gerzson
    Nem vagy egyedül, csak még nem láttalak egyik szerveren sem, majd valamikor
  • TS Zolly
    De azé inf kupán találkozunk nem??? Jó lenne a régi öreg ismerősök seggét szétrugni ujból. :D Vagy revansot venni. :)
  • havercsotány
    :) majd ha megyek szabira elötte beugrok egy két flémelésre
  • Me0w
    Latod, en mar nem idegesitem magam ilyeneken :D Vettem egy kormanyt es ha van szabadidom, gyurom a Gtr2-t meg a Racet. Halal nyugi, bugmentes jatekok :D
  • TS Zolly
    szintén szabad lábon uraság? Megyünk kontár sztrájk tyopkba észt osztani a setéteknek? :D
  • TS Zolly
    Én nem krehálok pályát, nekem jó ez a játék, igy ahogy van.
  • havercsotány
    uff
  • uHs Gerzson
    Az hogy egy igénytelen szar, ami szarik arra hogy valamit modositani akarsz, a pályákat többször kell átépiteni mert elbasza az egész editor. Számtalanszor olvasom a fórumon hogy borzalmas az ami megy a készitésekben. Van hogy egy tankot 2 hétig csináltak mert nem fogadta el az editor. A bf2 meg a maga béta állapotával inkább elbújhat a béka segge alatt.
  • TS Zolly
    Ha macám nem harapja el a gigád, akko ja. De miköze van ehez Ráningna? Vagy te és Ráning? Csak igy a szinfalak mögött prüden?
  • TS Zolly
    Akko neked sem a béefkettővel van bajod, hanem a mikrfost winfosával. .D
  • Platypus16
    Ez mehet?:

KLegény meg

Running meg nyomhatja a féltékenyt...
  • Kovács legény
    jó ,majd viszem az análintruderedet;)
  • Kovács legény
    mert kivan törve belőle egy 5centis darab...:D
  • Fujiryu
    Nekem az a bajom, hogy winreinstall után nem műkszik a cdm:D
  • TS Zolly
    Nálam felejtetted a tangád. Miko gyüszö el érte? :DDD
  • Kovács legény
    az hogy kabe!:D
  • TS Zolly
    Mi a szar neked a bf2 motorjába? Szerintem jó ez, legalábbis a pöcsök jóvá tették. Poje ugyan erre az engire épül, és jobb lett mint az eredeti. Tehát nem kell a sebzésre fogni, meglehet azt jóra csinyáni, csak foglalkozni kell vele, de ez nem érdeke az ea dájsz párosnak. Átmegy a telepített rakettya a tankon? Pojéban nem megy át. Ezzel is foglalkozni köne a készítőknek. Bár enegem hidegen hagy, ugyis csak infezek már. Netkod? Amig Odin közzé nem tete a segítséget, addig nem nagyon volt rá panasz, megjegyzem kisem próbáltam, de ez sem engi baj. Vagy neked, esetleg másnak, mi a konkrét baja a béefkettővel?
  • uHs Gerzson
    Hát nekem semmi elvárásom nem volt, max az hogy élvezetes legyen és lám az is lett. Igaz mostanában kevesebb időt szentelek a modokra de mindig jobb mint bf2-ben idegesiteni magam :)

FH2 meg nálam is egyfajta plusz lesz már csak a kisebb extráktól elolvadok hogy mit nem képesek ebbe a szar enginebe megcsinálni. Akárhogy is lesz engem biztos nehéz lesz kirobbantani ha kiadják.
  • TS Zolly
    Á tnyálaztam a dcon tyopikot is mindig. Vártam mind a messiást, és nem azt kaptam amit vártam. Még a Bf2 és poje2 is jobb nála. Ugyhogy csak azt akartam volt mondni, nehogy ugy járjak mint a dconnal. Dzsotata jóslata nálam bééévált, kenszöl. :(
  • uHs Gerzson
    Nyálazd át az FH2 topicot :)

• TS Zolly
    Erre is csak én vagyok képes:

1. Battlefield 2
    2. Tomb Raider: Anniversary Edition
    3. X3 - Reunion
    4. ClickClickClick
    5. FORMA1
    6. Partyarcok
    7. '80 as évek zenéi
    8. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
    9. F1CHL - Retro
    10. SilkRoad Online

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • TS Zolly
    Hát ha olyan lesz mint a dcon .... :(
  • TS Zolly
    Á há há o jé már elfelejtett. Megcsalt biztos a ribanc egy másik ribancal. Pedig főzött, mosott takarított rám. És ez a hála. Ha nem lenne itt a macán, már rég alkoholista lennék.
  • uHs Gerzson
    Látom nem birod ki fh2 nélkül pedig nyáron itt lesz :)
  • TS Zolly
    Jó.
  • TS Zolly
    És van benne waffen ss is. Meg első és második ukrán hadsereg is. :)
  • uHs Gerzson
    Kabe :D

Majd Ahhoj megy helyettem xD
  • trogerzsiger
    akkor milyen?
  • TS Zolly
    De nem is a rájen közlegény megmentéses, hisz abban nem basztak. :D
  • uHs Gerzson
    PoE2 a németek és az ukránok harcáról szól, amit te mondasz azaz Eve of Destruction mod ami a vietnámi háborút mutatja be.
  • 0Fritz0
    Ment priviben, de ide is:

Egy vadidegennek két sör lenne, de neked 10 ropi. :D
    Megvan hozzá a doboz, meg az összes szoftver.
    Tuning: Hűtőbordák a memóriákon. :)