172102
  • TS Zolly
    :DDDDD
  • Me0w
    Tudod bebi, a minimapon ki van irva, hogy Road Construction :D
  • Kovács legény
    csak a kötelet kellett volna megrángatni ,valószinű beragadt a csigába:D
  • JAG1
    Az jó lesz, meg szótárat, hogy mit jelent a ród... :-)
  • JAG1
    Nm, bár kicsit visszahúztatok minket.

Mondtad, hogy C4-ezzük le a beragadt zászlót, hátha megmozdul, én meg komolyan vettem és medikként alábasztam egy gránátot hátha... :-D
  • Szankcio
    S persze JAG Neked is külön köszönet, legközelebb térképet is adunk
  • Szankcio
    Igen, remek játék volt, Köszi a Hordának a türelmet, a jó társaságot, a nem kis segítséget, (Caroy neked külön is, persze ha zászló rongyos sarkán álldogálsz akkor csévélhetem én felefelé, meg sem mozdul) a szervert a ránk pazarolt időt, szóval az esti mókát
    Senki
  • TS Zolly
    Tegnapi gyak. Hogy végülis ki nyert, a tököm tudja. Karkandon a szkver zászlaja tényleg befagyott, ha feltudjuk húzni, nyert ügyünk van. Én mondtam a többieknek, átkell engedni a Hordának. Ha felhúztuk vóna, nem is kaptuk vóna a szájunkra. :) Ucsó körben nagyon de nagyon izzadtunk, mert sehogy sem sikerült lefehéríteni a Hordások piacát. Szinte agybaj kerülgetett. Se rambóba, se rásba nem tudtuk befehéríteni. Mustárt jól elkurtuk, nem kicsit nagyon. Bár ucsó kört élveztem. Pláne a kacsacsörü emlős gépi kumbuláját, hogy nyelné le. :DD

Köszi a gyakot Horda! Külön köszönet Caroynak és Jagnek, kik kisegítettek bennünket. Olyan kevesen vagyunk, hogy 32 konkvesztet nem tudunk tóni, de ha megbeszéljük a többiekkel, akkor 16-os szvsz mehet ha jó nektek. Van róla szó, ott is indulunk, de még jegeljük a témát. Talán pár hét. Oda vissza 16 konk és inf. :D
  • dicehater
    Igen ezt en is ajanlottam mar 20:00 kornyeken, hogy szivesen kiallunk mert fent volt ts-en vagy 9-10 hordas, szemben az akkor meg emberekre varo 4 tagu GS csoporttal szemben
  • Kovács legény
    8vs6 meg méginkább
  • dicehater
    Tank, jeep, anti-air, nagyobb mapokon heli esetleg valamilyen jet, mehet a baserape mert hat szet kell loni a uav-t, scan-t, arty-t - pure fun de a legjobb minimum 8 vs 8 jatszani, de 6 vs 6-al is kiallunk remelhetoleg
  • Platypus16
    Sőt még repülő is Karkandon:)
  • JAG1
    Conquest az, amikor tank van, meg minden lófasz?
  • JAG1
    Na a snipás nemtom' melyik volt, agyon vágom. :-)
  • dicehater
    Jo kis jatek volt az tegnap, de legalabb elmondhatom magamrol hogy jatszottam a vesztes es a nyertes csapatban is mert Running helytarto azt mondtak el kell adnom a lelkem ket koron keresztul a GS csapatnak Utana a Maszturbacios Varosresz mar valahogy nem ment olyan hol a Hordanak, kulonoskepp nekem a masodik kor tett be

Sebaj az elso GS kornel meg befagyott a zaszlo a squaren, nem tudtuk visszahuzni hiaba alltunk ott Senkivel meg a tobbiekkel

Legyen surgosen visszavago (conquest is jo lesz) de most gyertek idoben
  • JAG1
    Háme' jól mozgok és eltáncoltam. :-D
  • Platypus16
    *tád=rá
  • Platypus16
    Ezt még Jean-tól tanultam:) De később már oda kellett figyeltem rendesen, amikor osztottad a bummheadshotokat és jöttetek snipával is:)
  • Platypus16
    Ez nekem is furcsa volt, hogy volt amikor fél kilométerről nyomtam egy fejest, 2 perc múlva meg 2 méterrel előttem ott állt Jag, és nem jelzett találatot az AK, pedig a fél tár tád ment:)
  • JAG1
    Nemtom melyik a mashtur, de utáltalak, mikor a tetőn dekkoltál. :-)
  • Platypus16
    Így van, ez vért kíván
  • Platypus16
    Pedig kaptál egypárszor krumplivetővel ott mashtuuron:)
  • Platypus16
    Azóta én is:)
  • Running
    Én is viccelek, használtam is smájlit...:) Én csak folyamatosan anyáztam hogy miért kell mindenkibe fél tár vagy több, kicsit hozzászoktam már a dcon-hoz.
  • Platypus16
    Már délelőtt 9 óta vártam, hogy valaki ezt mondja
  • JAG1
    Jóvan, csak vicceltem, én jól elvoltam, élveztem...
    Csak baszottul nem ott voltak a zászlók, mint páblikon, oszt szaladgáltam össze-vissza, mint a mérgezettegér. :-)
    Meg mondják, hogy ród, meg mecset, meg tököm tudja, néztem bután. :-)
  • Running
    Horda infantry csapat felállása tegnap:
    1. Livius, aki repcsiláma
    2. Caroy, a commanderünk
    3. Platypus, a wow láma
    4. Cram0, aki a semmiből tűnt elő
    5. Keke és Running, a két DCON láma

Egyébként cool meccs volt... Jöhet a visszavágó srácok.
  • JAG1
    Hát ilyen lámpik ellen, mint a Horda, többet ne is híjjá... :-D
    Uncsi volt. :-D
  • TS Zolly
    Na ezé használok most mán én is niveját. :)
  • TS Zolly
    Amiért ismerem, nem azt jelenti, használom is. :P
  • TS Zolly
    Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Szálj le a macámról, mert legközelebb nem hijlak warozni!!!! :D
  • TS Zolly
    nuni
  • TS Zolly
    Asztat akartam mondni, aki végig birja szenvedni az olvasmányt, az férfi a talpán, hisz nehezebb mint végignézni egy délamerikai szappanoperát. :D
  • Kovács legény
    nunus
  • joebacsi
    punci
  • n003
    Zollyé vót ;)) most a Platty-nak kívánom :DD
  • Boxer HUN
    Zolly már nem "használja"
  • Boxer HUN
    ...hát nem is belső fogyasztásra találták ki!!!
  • JAG1
  • Kovács legény
    derüs pitymallatot!