172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
n003 #119767 ...és láthatunk majd az ATV-n is a fizetőstemplomban??
-
TS Zolly #119766 Velem??? Semmit!
dájsz az szép, dájsz az jó, dájsz forever. :D -
n003 #119765 jeszus veled mijjen kísérelteket végeztek míg bannolva voltál?? 
-
n003 #119764 azéé egy valamin elgondolkodhatunk (Odin vidólinkje alapján)
wallhack? egyáltalán nem látja hogy a cél és közte fal/konténer van és annyira hüjje hogy tovább lövi a célt?? vagy esetleg még aimbot is van így nem is kell irányítania a lövést mert ugrik a köv célra??! pl a mustáros hotel sarkon lelövi az emberkét és rögtön utána a többi lövedék a falon kopog headshot vonalban????!!!!
ok wallhacket kilehet magyarázni a spotolással, de a másik részét?!
..
télleg nő virág a hotel terén???
-
TS Zolly #119763 Krisz nem volt csiter, csak fiatal és fejlödő képes. Hiába védi annyira KTC. :DDDDD -
TS Zolly #119762 Igy van ez. Pár hete linkelt vidijóra is aszontam, nem bizonyítja a csitet. Az is cb-s volt. -
Jó mind1, nekem a csalókkal szemben is egész jó a statom, (amugy a bugot direkt irtam bágnak)
Na, 1 kérdés, mert ezt senki sem tudja, de gondolom ti igen: mi az az anizotropikus szűrés a video beállitásokban? Az mit takar pontosan?
Nekem mintha fényesebb lenen a kép tőle
-
TS Zolly #119760 Dájsz mindörökké! 

-
TS Zolly #119759 Velünk? Benne vagyok. Téesen letrágyaljuk. -
Hát ez inkább a holland ellenállás műve:D -
Ezt a videot is a spanyol inkvizíció termelte ki?:) -
sorry dekk nem tuttam hogy nagy rajongója vagyol krisztofernek
-
-
mi os osmerjük bbkrisszet
-
tegnapelőtt BF1942-be volt egy gyerek akit 6-an lőttünk egyszerre és úgy se purcant ki ! Nem is hittem volna, hogy abban is vannak csalók.
Nekem ez az első eset, ahol biztos vagyok a csalásban. -
CB-n már két napja erről flémelnek.A fele azt mondja, hogy nem csítel, ami sztem hihetőbb, mert ebben a videóban azért, 2 dologra lehet ráfogni hogy csít.A többi az simán lehet a demoban lévő bug miatt..Meg ha az ember megnéz magáról egy demót akkor láthat érdekes dolgokat(például még régen linkeltek be egy videót az infantry kupadöntőről, hogy hogy váltok mashturon olyan gyorsan egyik ellenfélről a másikra, meg hogy lövöm le úgy amikor a demóban nem is arra nézek...).Egyébként jó kis flém az mert mint kiderült egy Deatlessest már 3x bannoltak és most álnéven játszik, meg van egy másik video is, ami azért kicsit gyanúsabb gyereket mutat mint az előzőszóval azért összehasonlítva az első videoval, azért kicsit jobban látszik benne a dolog)... -
Foleg, hogy Odin valami buzi wowos videot linkelt ;) -
Azért SZVSZ ez a videó annyira nem meggyőző! Mert azt mutatják, hogy lővi a falat, de a fal túloldalán lévő ellenség egyszer sem hal meg a videóban. Átlát a falon hmm, nem rég amikor a HEG-et megvádolták ők is azzal védekeztek, hogy sokat spotolnak. (Ne legyen félreértés én a HEG-eseket tisztességes játékosoknak tartom csak példát említettem) Szal' lehet hogy ez a csapat is rengeteget spotol. :)
Egyébként lehet hogy csal a srác de ez a videó konkrétan nem sokat bizonyít. -
loool :DD -
Azért azt jegyezzük meg mellékesen, hogy 3 napja inf. OC-n elkaptak egy csítert. (1-et a sokból)
Ha vkit érdekel van róla video is
-
"gyerekbe beküldtem 1 egész tárat 1 centuről, ő meg eggyet lőtt csak
rámdom a commander 600 kisautot
10 méterről lekésel"
Nem BAGOK, hanem bugok illetve netcsúszás stb... :) -
Szarul látod a dolgokat Sergente gyerek, láttam mostanába olyan csalásokat, hogy a fél szerver elhuzott idegességében, a másik fele meg röhögött hogy ilyen nincs! XD
(ROHADT CSIITEREK)!!!!
Pl.: félautomata tv rakéta
bárhol voltál gyalog a j10-es egyből kilőtt
szétlőtte a kisauto a tankom
gyerekbe beküldtem 1 egész tárat 1 centuről, ő meg eggyet lőtt csak
rámdom a commander 600 kisautot
10 méterről lekésel
és még sorolhatnám (EZEK NEM BAGOK)!!!!
-
vazze, mióta kiestünk az ócéből, közel sem fenékig tejfel az élet... -
Na ratyik elhúztam Fonyódra, vasárnap este leszek.
Addig jó lenne, ha mindenki banoltatná magát párnapra. :-)
És csak semmi buzulás.
-
irni még mindig könnyebb, mint olvasni :)
szó volt róla nem rég: nincs több peccs! -
Neki még mindig nem elég bugos a játék.
-
n003 #119741 gyógyreggelt :))
irigylem a naivitásodat, hogy még mindig bizakocc a dájszban :DD -
jövőhétre kéne valami 6v6 meccs megint nem? szervezzünk le valamit? -
TS Zolly #119739 Bízok benne, lesz még pöcs. Pb-t meg folyamatosan frissitik. Nem minden csiter mi annak látszik. -
Sergente #119738 Új patch már nem lesz. Szeintem nem cheatereket láttál, hanem jó játékosokat. Tegnapelőtt bariékkal játszok, engem meg mindíg kiszavaztak, meg bannoltak is ugyanarról a szerverről. (szerény:)) -
CSÖCS all!
Lessz-e valyon uj patch, meg valami punkbusterfrissités?
Mert már a cheater láma geccekből már kur..ra elegem van -
de gyors voltál,én holnap meg holnapután megyek:) -
Szasztok ratyik. Vegre tul vagyok a vizsgakon. -
Jajjmááá...
Én ellövöm, a kolléga elkapja és húzza...
A sorrend nem biztos. :-D -
TS Zolly #119733 Gondolkozz ember! Ha ellövöd a kötelet, hogy húztad volna fel?? Nem??? Logika logika, iskola iskola Jag fiam! :D -
TS Zolly #119732 nem -
A tiédet cunci? :-D -
-
Gondoltam ellövöm a kötelet, de nyemá. :-) -
TS Zolly #119728 Jag már a csiklot rángatta vóna a csiga helyett. :)