172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
atwe #120005 Az élő közvetítés ma estétől már lesz, köszönet THOMi-nak és a levelup-nak!
A menüban az élő közvetítés menüpont alatt lesz majd nézhető, egyenlőre csak tesztképp egy videó van beállítva (EnJoY).
A ma esti meccs (JCSR vs |H|EG) közvetítése előreláthatólag 20:30-kor kezdődik! -
Most melyik? :-) -
:-) -
Enyém az első!!
:P
-
ATI -
Ték -
take...... -
Nem értem... -
Melyik veszteséges? -
Eddig csak veszteséget termelt nekik ez a felvásárlás.. -
Miért, ott migáz? -
..."Állítólag megvette valamelyik, talán az Abit?! "
Csak nehogy úgy járjon a vevő, mint az AMD kontra ATI... -
Hát én sem vagyok meggyőződve a teljesítményétől, de nincs más AGP-s alaplap sajnos. Bár más fórumokon nagyon dicsérik, hogy sokat fejlődött. Állítólag megvette valamelyik, talán az Abit?! -
NF4U chipkészlettel?az igen... -
havernak 10 percig nem volt képes felállni rendesen az XP egy Asrock lappal...utána kikapcs-bekapcs,és ment,Abit IS7-tel már pöccre indult... -
Az is egy rakas szar a fix fsb/memoria osztoival :( -
Olyanom volt nekem is, és én sem estem tőle hanyat... Most egy MSI K8N Neo Platinum -ot nyúzok..
-
Asrock-ról nagyon lebeszélnélek, én azt vettem valamikor, és ha nem lennék ekkora láma, már régen kicseréltem volna (pl win felrakásakor mindig gyorsan fel kell nyomnom egy Ide vezérlőt, különben a 250Gigszes WD vinyómat homokozónak tekinti, és elkezdi címzés nélkül dobálni a dolgokat
)
-
Benned bíztam, kösz.
-
TS Zolly #119987 Végre! Ezért kapo majd arcodba egy banánt. :DD -
.. valami..
-
Valamit szójjámá' dikmáhe. :-) -
Nemszótam. :P -
Osztán milyen VGA-d van? Mert cserélheted azt is az AGP után PCI-E-re.
-
Igen tudom, Tesco-s fíling, de AGP-s lap nincs más... -
ASROCK nem túl bíztató! :) -
Van egy 2500+ @3200 Bartonom, Abit NF7-s lappal.
Kellen vennem 2 giga ramot, ami 34k.
Viszont cirka 50k-ért az alábbi konfig kijönne:
KINGSTON 2048Mb DDR2 677Mhz
ASROCK - 4CoreDual-VSTA VIA PT880ULTRA chipset
INTEL Core2 Duo E4300 1.80GHz 775 BOX
Érdemes azt a 20k-t rádobnom, vagy nem lesz nagy változás? -
Nemtom mi abban a jó helizés, hogy a gunnerje aki benntül nála mindenkit lelő.Ha egyedül csinálta volna akkor oké, az már majdnem teljesítmény...De így ahogy atwe mondaná: gecilOw kiscsíra
-

Mindig felvidít ez a forum
-
nem érdekel h játszik, a fórumon folyamatos anyázás van miatta, az zavar...képtelen beilleszkedni. -
Nem akarok nagyon beleszolni a vitaba, hogy ki szeret kit de kivetelesen egyetertek ezzel a GameOver sraccal:
- a latottak alapjan tenyleg nem rossz helivel
- ezert nem is jatszik infantryt de azt nem ertem miert baj ha publicon igy jatszik
- ki lehet szavazni, feljelenteni, utalni ugy sem fog semmi valtozni, max kick/ban
- en is ismerem az erzest hogy megszuletsz, meghalsz, megszuletsz, meghalsz... Ugyanugy van ez Zataron, Cleansweepen, meg az osszes tobbi mapon ahol a legiero eldonti a csatat - o talalt egy kiskaput (jol helizik) a keszitok meg hagyjak ervenyesulni ezeket a jatekosokat a jatek kezdetete ota (aa fegyvereke semmit sem ernek, nincs anti air kit, repulo szinte sebezhetetlen, MIERT LEHET EGYALTALAN BEREPULNI /akarmennyi idegig/ A MASIK MAIN BASE FOLE HE?)
- campelni mint atom meg baromi jo neha, ha nem tetszik disconnect, (te is csinalod/csinaltad ne jatszd meg itt a ma szuletett duke nukemet) de server uzemeltetok altalaban hagyjak ezt, orulnek ha egyaltalan mostanaban tele vannak a slotok
- ugyanigy gyalazhatnam az altalam masik pontszerzo g*ciket akik egesz nap sniper infantryt jatszanak egy Road to Jalabadadon es annyi az egesz hogy kibujik-e a kavics mogul mint mec vedo vagy nem. Hanyinger, aztan meg veri magat hogy kor vegere lelott 50 embert abbol 40 claymore segitsegvel. Inkabb lojon le egy kocsog helis vagy J10
-
Landor #119975 erre szintén csak ugyan azt tudom elmondani mint a community topikban
:ÐÐ -
Hmm.. Apache másfél - két méterrel balra, aztán mehetett volna a TK punish...
-

-
ha egy leálló rotor alatt le kell hogy huzd a fejed,
akkor ez fék tán?
:) -
"..akinek nem tetszik, az menjen sakkozni..."
sakkban is van bc/br,
de még mennyi. :) -
lazák a srácok :) -
Teszterek figyelem!
Ma 20:00-kor a Horda szerveren DCON rc3 teszt. Mindenkinek legyen fent az rc3, akinek ezzel gondja van az keressen meg engem. Találkozó HUN-TS-en, Horda szobában.
-
Én szeretem GameOver írásait, pláne ha azok bosszantják Zoly bácsit.
-
--------------------------------------------------------------------------
Gameover kérlek a meghúzott vonal fölé ne írj többet, mert akkor dolgoznom kell a hsz kitörlésén. Szóltam nem egyszer nem kétszer, képtelen vagy felfogni hogy az embernek hányingere van tőled, adtam megint pár hónap lehetőséget hogy kibontakozzál, nem sikerült, most csá, pihizz megint kicsit.