172102
  • GameOverrr
    "Nemtom mi abban a jó helizés, hogy a gunnerje aki benntül nála mindenkit lelő." Talán éppen az, nem gondolod? Egyébként meg Te is tudhatnád, hogy gunnerrel általában nehezebb helizni, mint nélküle.
  • Fujiryu
    nyomorékvagy b+...Running lécci töröld:D
  • n003
    nekem semmi problemám nem lenne veled ha nem linkelnél mindenféle kempelős statot/videót/fotót mert ezektől nekem is kifordul a belem ahogy az ittlévők 99.9%ának :(

azé ha egy 'kicsit' ide akarsz tartozni akkor neked kell alkalmazkodni és nem 20-40 emberkének hozzád ;)
  • GameOverrr
    A Vistás problémára elvileg van megoldás.
  • Beers
    Azt hiszem ez lesz amit legközelebb megveszek!
  • GameOverrr
    Nagyon szépen megkérlek, hogy ne töröld a hozzászólásaimat! A fórumszabályzat egyetlen pontját sem sértem meg velük. Azzal, hogy leírom a véleményemet, ami adott esetben eltér másokétól, szerintem senkinek nem ártok. Egyébként is hogy nézne már ki, ha mindenki helyeselne mindenkinek, dög unalmas lenne a fórum. Azt meg hogy itt néhány embernek "hányingere van tőlem" igazság szerint nagy ívben leszarom. A fórumszabályzatban tudtommal az sincs benne, hogy GameOver-nek mindenkivel jóban kell lennie.

Viszont sok dolog lenne még, amiről szívesen elvitatkoznék itt, és kíváncsi lennék mások véleményére is. Meg lenne itt egy friss story, amit szeretnék elmesélni, és aminek semmi köze se hozzám, se a kempeléshez, se semmihez, de mégis idetartozik és talán másoknak is lenne véleménye hozzá.

Szóval peace!
  • n003
    faszom :( annnyira sz*r a vidijó hogy majd megnézem a felvett cuccot
  • n003
    halyrá JCSR!! :)
  • SLYTHOMi
    igen, felveszem...
  • uHs Gerzson
    Idén Őssz-Tél környékén várható a megjelenés, videók youtubon.
  • Landor
    miután megbasztunk mindenkit az ukrán oldalon, gondoltuk nem alacsonyodunk le holmi német helire xD
  • n003
    grat lámpi :) jó hamar eltüntetek Landorral szombaton

everybodry: erről van ki tud érdemit mondani???? :)
  • JAG1
    Grat
  • uHs Gerzson
    Államvizsga megvan Multimédia Fejlesztésből
  • Matt89
    muhaha
  • HTS s3rg1nh00
    vegyél egy 2 gigás pendrive-ot,olcsóbb mint 2 giga RAM,és nem foglal slotot sem:)
  • Matt89
    Ja erre annyit hogy bf2.exe jobb gomb/tulajdonságok/Konpatibilitás/futtatás rendszergazdaként...
  • Matt89
    Am semmi baj nincs a vistával!Egyszerűen azért van ez a kis idő mivel 2gb memóriám van és nincs kikapcsolva a lapozófájl, ezé a vista "karbantartások" miatt asztalon lévő állapotban teletolja!Ez a 2perc kb arra kell h telebootolja a bf-l!ViszontA tényleg pb fekete screent csinál, ami miatt szivesen fikázzák...Pb blocker...
  • schrank
    kecseg én is fizettem vólna érte (természetben)
  • Fujiryu
    neengem kérdezz a Matt a Vistás.Csak mindig sír hogy még kell 10 perc ahhoz, hogy beinduljon a vista és utána tud rendesen lőni:D
  • Crem
    Áh!:) Megy fel rá a linux és hekker leszek!:D:D:D:D

Még meg sincs a gép (már csak a Raptor winyót várom) de már a 3/4 ét elosztogattam a gépnek.
  • Crem
    Kösz mindenkinek!

Mi az, hogy kell 5-10 perc?? Addig mit csinál? Gondolkodik?:)
  • TS Zolly
    köszi :)
  • Fujiryu
    Jaés ték
  • Fujiryu
    http://battlefield.drklan.hu/live.php
  • TS Zolly
    Link???
  • schrank
    te most komolyan azt hiszed hogy elbír egy rekesz sört
  • JAG1
    Lassú, de annyira, mint amikor XP-t raktam egy 333-as cerkára 64Mb rammal.
    Csicsa, meg oldalsávos bizbasz, meg 5 deffender, meg átlátszóablak, meg kurvaannya...
  • atomboy
    Nem ferne el a zsebedben.
  • grayfox
    hát már a 98-hoz képest óriási előrelépés volt.. 95-98 volt az igazi rémálom...
  • JAG1
    Egy ügyeskezű összedobhatna nekem egy ilyet:

• Fujiryu
    Nemgondoltzam volna hogy egyszer azjön, hogy vminél jobb az XP:D
  • JAG1
    Most vettünk kolléganőmnek notit, amin Vista Home van.
    Holnap leírtom róla, megy fel a jó öreg XP. Sztem szánalmas...

• schrank
    én abban tudok segíteni hogy sötétedés után kirakod a régi konfigodat és én "véletlenül" arra megyek a 17-essel azt rárabolok
  • Fujiryu
    Ugye felveszik a közvetítést? Mert nemigen leszek gépközelben...
  • Fujiryu
    Matt és Sebi Vista alatt játszik.Ahogy kivettem a szavukból, kell egy öt-tíz perc hogy beinduljon a játék és utána jó.A pb meg fekete screeneket csinál:D
  • Crem
    Hello!

Kéne egy kis segítség. A héten összeáll az új gépem, de kicsit dillemázok a régi xp és a Vista Home Premium között. Van valakinek tapasztalata a vista alatt futó BF2-vel kapcsolatban?
    Elolvastam egy csomó forumot, de 50-50% a válaszok. Külföldön és itthon is. "Vista alatt a punkbuster kidob a játékbol "Inadequate O/S Privileges"

Aki tud legyenszíves segítsen!

Kösz!!!
  • Running
    harapjuk el egymás torkát meccs
  • joebacsi
    Start menüben, vagy hol? :D
    link nem ártana, marketingre még gyúrnod kéne kicsit sztem :)

milyen meccs ez amúgy, hogy így közvetítve lesz?
  • joebacsi
    hmm