172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
RAWWER #120125 Ok. Szóval ezért voltak állmatlan éjszakáim ,hogy rájöjjek hogy csinálják és most azt mondod nincs is mire rájönni! Király!
Bár, nem vagyok nyugodt... Nehezen hiszem el ,hogy ennyi annyi szenvedés útán... -
TS Zolly #120124 Há te nagyon nem vagy normális! :DDD -
TS Zolly #120123 ez egy ficsör! Készits magadról vidijót, majd meglátod, hogy te is csinyálod. -
RAWWER #120122 Köszi! Ne haraptas! És amikor csak simán azt látom ,hogy az ellenfél lehasal ahogy én???????????????? :))
-
n003 #120121 ami a falon van az a lényeg ;)) :DD -
Hupikék törpikék mi keresnek ott?:D:D -
sehogy.:)
Amikor te hasravágodsz az ellenfél is azt látja. -
RAWWER #120118 Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni. Nem régota játszom ezzel a játékkal és állandoan megszivatnak ezzel a földön oldalra pörgö ugrással! Azt szeretném megtudni mivel már sokat probálkoztam, ezt hogy csinálják????
Elöre is köszönöm!! -
A kozvetites archivja meg elerheto ITTEN... -
sehol nem vagy....
-
TS Zolly #120115 Tényleg ám! Mult év agusztusában volt kitakarítva, de nagyon nem kelett, mert sok új dolog került bele.
Itt a ,,barbár,, gépe. :D
Video kártya fölé azért került plusz venti, mert kb két hetes volt a kártya, mikor a ventilátos rögzitő egyik csavarja kijött, beakadt a lapátba, és nem forgott. Le is olvadt rendesen a szar müanyag ventilátor. Garanciája ugrott, mert 7vége miatt, gyorsan egy régi amd k6-2-es proci ventilátorját raktam fel ideiglenesen. Ideiglenesen, még most is az van. :D De Szekrény jól látod a dolgokat, ugyik a mult pár héttel ezelötti villámlás miatt elszált az alaplapi hálókártyám, ezért, talán még a video kergető is tönkre fog menni. :D -
szerintem két villámcsapás közt nincs ideje beporolódnia ha meg netán mégis megtörténne a ménkű úgy is ráégeti
-
TS Zolly #120113 Aha. :DD
Minek? Mikor volt egy rossz táp, de a ventije müxött, csak plusz hüttésnek raktam be. Popiszoly? Asztat eszik vagy isszák? :D Azis minek? Van nagyteljesítményű kompreszorunk, azzal szoktam egy évben talán ha 2x kifujatni a gépet. Tudod az az igazság, q lusta vagyok szét, és összerakni a gépet kipucolás miatt. :D Gép igy is mükődik. :DD -
Barbarok vagytok :( Most sajnalod azt az 1200 forintot egy normalis ventire, meg a 2000 forintot egy porpisztolyra? -
TS Zolly #120111 Ez neked rendetlenség? Hu baszki! Látnád az én gépemet. :DD
Csak egy két dolog. Memoria modulok miatt, a mobil rack félig kilóg a ház elején, video kergető fölé az eredetileg a ház oldalának a rögzitésére szolgálo perforált lyukak egyikében, egy csavarral rögzítve egy db tápegység ventilátor, ventilátornak a vezetéke egy régi táp elosztó vezetékével van össze kötve, és zöld szigetelő szallaggal leszigetelve, kb két hete lett kifújatva a gép, elötte asszem mult év juliusába. :DDD Láttad volna az a porfelhőt. :D -
Platypus16 #120110 Már ebben a korban sérved van?:D -
Amit kell, bekotsz, majd a tap kikapcsolt allapotaban egy sniccerrel levagod a tobbit :D -
Épp kábelezem az Aerocool Powerwatch előlapot azt azért van ilyen kupi :P -
Hű b@sszus! Nah én is ez miatt vagyok gondban. Hova a a francba teszem ezt a sok tyúkbelet???? -
n003 #120106 nekem porcicával tele ;)) -
Deqwator #120105 az én házamnál nincs szebb ,mindenki neonokkal díszíti én meg virágal -
Ilyen egy rendetlenseget... majd este kuldok kepet arrol, hogy is nez ki egy narmalis haz ;) -
n003 #120103 önarcképed??? :DD -
Nekem éppen hogy befért a "dög" de bent van ;)
Meow: kabbe csak azért is xD -
Raadasul Gerzson jokis meroszalagjat igy elhasznalni :D -
ne linkelgess már képet a sajátodról,senki nem kíváncsi rád
-
Masodik sorra gondoltam :D -
hééé a laptop nem éri ...
-
Mér' nem üzemel?
-
Nekem a faszommal vannak hasonlo gondjaim...
-
Menőzni akkor fogok vele, ha végre üzemelni is fog!:P [de akkor nagyon]
Egyenlőre ott tartok,akkora ez a kártya, hogy kezdek aggódni, egyáltalán befére-e a házba... -
Asus
Egy rohadt mondat nincs, hogy mit takar ez. De logikusan nézve, neked lesz igazad.:) -
A HT biztos, hogy home theater, mert van benne egy Blu-Ray / HD-DVD adapter, hogy a filmeket downscale nelkul tudd nezni vele. -
Szerinted, de az hülyeség. :-)
DVD-az, vagy miarák. :-) -
A HTDP a Home Theatre / Desktop... szerintem. -
Lehet, hogy az a HDTV? 
-
új ATi
-
Amúgy az valami videó ki/be menet a HD DVD-hez, ha jól tudom... -
mire jó? mire jó? hogy menőzhessé vele b+ mire 
-
Most már sokkal okosabb lettem!:D