172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Valahogy nem fogott meg 42-ben sem. Tankos warokon mindig figyelő tankos voltam. :-) -
Énis eztmondom:D 10 ponttal kevesebbem van mint vártam, és most mehetek fellebbezést írni...Ráadásul még a javítókulcs is tele van hülyeségekkel...Szóval emelt érettségi sztem is rlz
-
Pedig az az igazi! -
Miert, mi volt? -
Platypus16 #120161 Jó reggelt!
OFF:
Dögöljön meg az összes magyar emelt szintes javító tanár!

ON:
Sajnáljuk a tegnapi meccset, hogy nem tudtuk befejezni, de nem sokkal utána akkora vihar volt itt is...
-
Pedig nagyon jó kis tankos pálya semmi harci heli meg bombázó. -
Landor #120159 ..lehet hogy szembeszomszédok vagytok Runningal?? :D -
Énsenem... -
"..hogy nem készítenek több javítást a Battlefield 2 programhoz.." Nem mintha nem lenne rá szüksége :) -
kicsit több info atwe után:
Új BF 2 pálya a DICE fejlesztésében
[2007. június 06. @ 09:34 - Chesario]
Az INTEL és az EA DICE fejlesztői új Battlefield 2 pályával lepték meg a játékosokat, ami a klasszikus első epizód hangulatát idézi.
Nemrég még arról értesítették a világot a DICE kiugrott emberei, hogy nem készítenek több javítást a Battlefield 2 programhoz, ám szerencsére ez a bejelentés nem érintette a rajongók számára nagyon fontos kiegészítéseket. Az egyik fórumban jelentették be az EA DICE fejlesztői, hogy elkészült egy új Battlefield 2 pálya béta változata, amit már le is lehet tölteni. A Highway Tampa néven készülő pálya a béta státusz ellenére támogatja a ranked játékot, így mindenkinek érdemes letöltenie, aki szereti a járművekkel vívott, nagyobb csatákat. by gamestar
kár hogy nem szeretem a járművekkel vívott nagyobb csatákat
-
Nálunk meg a szemben lévő hotelba csapot, az egész világitás úgy ahogy van elszált
-
Elnézést a tegnapi war miatt, elég kemény vihar volt mindenhol. Mustárra már én is lelőttem a gépet. Szerencsém volt, a mellettünk lévő házba csapott bele a villám. -
Mi van a JCSR -el??
Nem értem, hogy jönnek a GameOver -hez...
-
... az sem árt, ha a "csapat" ismeri egymás játékmorálját. -
bigface #120151 Nna... ezt is megértük... Most az jön hogy: Gémóver, mekkora jófej vagy, gyere a jécséerbe!
-
hát a warhoz mindenekelőtt kő egy csapat :) -
asztjelenti, hogy az orrodat is tisztíccsa :D -
"flémet szítasz"
hát sztem ez ebben a totyikban nem hátrány, hanem erény :)
amúgy lehet lemaradtam valamiről, de nekem gémóverrel a köcsög kempelős videóját leszámítva nincs különösebb bajom (ez meg csak kis nevelés kérdése, pl mattékról is tett be úgy 1 éve legény shotokat, amikor páblikon orrbaszájba kempelték sárki mechelipadot kobrával, meg lopot mi-vel, azóta gondolom már a tökükre lett taposva :))...nem az a jancsika féle vérpistike, ez abból látszik, hogy több értelmes mondatot is össze tud rakni egy hozzászólásban (sőt :D), és nem is az a szemellenzős csakfikázó barom, mint mondjuk drága lac "csakafárkráj" coo barátunk :) -
Nemondmár hogy nem tetszik, tegnap olyat tankoztam rajta hogy csak na
-
reggelt -
TS Zolly #120145 Pucolja már ki valaki ezt a sz@rt!!!!! Ráning! -
SINbacsi #120144 GameOver: nem is a gameplay-re ment rá eredetileg se ;)
Akkor THOMi megoldotta a feltölést, thx utólag is! -
Tildi #120143 hello mindenkinek! új vagyok még a BF2 multiban és nem nagyon vágom a war szabályokat meg hasonlóan fontos dolgokat miket hogyan érdemes kell csinálni... tőletek kérnék segítséget ez ügyben. előre is kössz -
Tildi #120142 as -
GameOverrr #120141 Igen, ezek szerint Te voltál az. A videót megnéztem, egynek nem rossz. Inkább a kivitelezése tetszett mintsem a gameplay, mindenesetre gratulálok hozzá!
-
GameOverrr #120140 [Fetreng a röhögéstől]
(Valaki pls linkelje már be azt a szmájlit!) -
Ez az egész map csak arra készült hogy az Intel Core 2 Duo chipjeit reklámozák... -
Szep ellentmondas.
Par hete bejelentettek, hogy nem lesz tobbe patch. -
Livius #120137 Akkor ehez hoznak új patchet is? -
cső
Akit érdekel klán az privatozzon pls -
TS Zolly #120135 Nem is tudtam, hogy volt highway tampa nevü map 42-hőz. :) -
TS Zolly #120134 ea-ról szedjétek, 300k felett egy picivel jön, másikra várni kell 20 percet. -
nem megy ez neked atwe,mármint se a gépelés,se a linkelés:) -
atwe #120132 http://www.totalbf2.com/
Igen Ea dice ki adott egy (beta)1942-ból konvertált mapot :P
Highway Tampa -
kijött valami uj map?? -
A N T I K !!! jjjja hogy nem szarok akkor nem szóltam
-
tudtok olyan szervert ahol gyakoriak a magyarok,de azért mégse xarok? -
tudtok olyan szervert ahol gyakoriak a magyarok,de azért mégse xarok? -
Eh..
Ezek a rövid házak tök kiakasztóak, mikor beújítottam a cuccost, csak pislogtam, hogy a dvd meghajtók+ a rack nem fér el, csak ha valami kilóg... (más méretű alaplapot vettem)
Na mentem is házat venni, mert azé rend a leke mindennek! :) -
TS Zolly #120126 Pedig ez az igazság, nekem, másnak ne! csak nekem, elhiheted. :DDD