172102
  • schrank
    a trabit azt az arra speciálisan kitenyésztett jugoszláv haszonállattal dolgozná fel
  • HTS s3rg1nh00
    meg éjjel komplett trabikat szednél szét...
  • JAG1
    Akkor cigánny kasztal lennék, oszt lopnám a felniket, meg a rádiós magnót. :-)
  • darki81
    Ha Kell valakinek TS (CA)-val, az jöhet nyugodtan, és csinálhat magának szobát ;)
    TSip: nmre.sytes.net:8768
    pass: lofax

BF2 négyever :D
  • schrank
    ma olvasom az egyik hardverbuzi kollégámnak a gémsztárját és abban az állt hogy ősszel jön a cod4(bf3)
  • schrank
    ha ez olyan lenne mint a wow akkor lehetne lopni gázolajat azt árulni a "városba"
  • JAG1
    Zúmolni az ALT+F4-el lehet. Járműves map, de beszállni nem lehet, azok ott csak vannak, kerülgetni kell őket.
  • schrank
    jjja és még valami ezen az új mapon hogyan kell zoom-olni meg azt is hallottam járműves térkép szóval hogyan kell beszállni a járművekbe
  • schrank
    Hi. Betudnátok nekem linkelni az új mapot? Köszi előre! ;)
  • n003
    nesze :))
  • n003
    háát igen .. te tényleg színes egyéniség vagyol :DD
  • LeGaS
    Hi. Betudnátok nekem linkelni az új mapot? Köszi előre! ;)
  • Platypus16
    Ez mind és szép és jó, de a kedves javítótanárok nem nagyon kedveznek az "idegenek"-nek, mint a sajátjaiknak, hogy a kedves tanítványaik könnyebben bekerüljenek az egyetemre, mint én. Meg nekik az a tiszta, ha a javítókulcs szerint mennek, mert akkor nem lehet hibáztatni, hogy miatta kevés xy-nak a pontszáma, stb.
  • JAG1
    Jahh meg a bangladesi nagyapámról, akinek a szülei japók, meg indiánok voltak. A nagyanyámnak csak simán ausztál bennszülött ősei voltak.
  • n003
    az eszkimó őseidről nemisbeszélve :DD
  • JAG1
    nigger-zsidó, cigány apával és arab anyával. :-)
  • n003
    temeg nigger-zsidó vagyol!! :DD
  • n003
    nekünk a magyar tanárunk azt mondta hogy nála 5st senki nem kap mert senki nem tudja/tudhatja tökéletesen az anyagot :( ... kb 3hétig volt tanár középiskolában asztán szépen nyom nélkül eltünt :DD .. máigsem tom mi lett vele!? talán a gondnok kotyája ette meg nemtom :DDD
  • uHs Gerzson
    Annál jobb csak egy kis angol tudás kell hozzá :)
  • JAG1
    Ezt most nemtom megnézni, mert le van tiltva a melóba minden videjó, de ha egy nagyfaszú nigga ugrálókötelezik a bránerével, akkor szólok. :-D
  • uHs Gerzson
    Ha majd ilyen szinten nyomod akkor szólj :DDDDDDDD
  • atomboy
    Ugy emlekszem, hogy a javitokulcs lapon szerepel, hogy ha a diak maskent oldotta meg, de a megoldas helyes, akkor azt el kell fogadni.
  • gbc csabika
    Oké, de mi a lóf... az az irodalom javítókulcs, mer oké hogy a kresz-vizsgán ráteszi a kilyukasztott fóliát a feladatsorra és ahol likas odafolyatja a tintát azt jóvan, de irodalom?
    Megvan a tanárnak adva 20 szó aminek benne kell lennie vagy mi a tököm?
  • Platypus16
    Az meg a másik, annyira szubjektív dolog az egész, hogy ezért nem lehet ott maximális pontokat szerezni, maximum csak 60-70% környékén. És persze a javítótanár azzal jöhet, hogy: "Haver, én jól javítottam, csak a javítókulcsban nem volt benne a te ötleted, vagy nem tiszta, ami benne van és ezért nem adom meg a pontot". De ha már olyan dolgokra nem figyelt, ami a javítókulcsban benne van, az már gáz...
  • gbc csabika
    Te biztos a nyomatékkulcsra gondolsz
  • mNzJean
    nem tom , kérdez meg egy autószerelőt
  • gbc csabika
    Irodalmat hogy lehet javítókulccsal javítani?
  • JAG1
    Lófaszt kínai, nigga geci vagyok vazze... :-)
  • JAG1
    A komával az legnagyobb baj, hogy kissé korlátolt. Másról sem tud oldalakat írni, csak hogy ő mekkora májer helivel, meg milyen fasza kempelni.

Ez baszott unalmas. Én pl. el sem olvasom amit ír az utóbbi időben.

Egy vicc, vagy poén, vagy más témához hozzászólni smafu.
    Uncsi és szánalmas. Ennyi.
  • Beers
    Bf 1942-ben én sem szeretem :)!
  • TS Zolly
    Akkor nagyon lemaradtál. Most akkor finom nyelvcsapásokat helyezzünk el a cimbin ülepén???

Nekem csak a marhanagy arcával van gondom, mással nem, a kempelős játéka sem izgat anyira. Akinek itt nagy arcunak lehetne lenni, az a heg csapat.
  • koschwarz
    nemsokára bevezetik a tesztes érettségiket A, B, C választási lehetőségekkel, mint a zidióta amcsiknál
  • Platypus16
    A törim az szerencsére jó a 80%-kal, úgyhogy abból az 5-ös tuti, hogy megvan, csak hát azon szépíteni kell a több felvételi pont érdekében:)
  • Fujiryu
    Az a baj, hogy a tanároknak sokat kell javítani és ezért nem olvassák el többször a dolgokat, hogyha nem értik inkább levonják a pontot.Pl én az egyik feladatban bioszból, levezettem az egész számítási feladatot paraméteresen, hogy csak a végén kelljen beírni a számot amit a grafikonról leolvasok és elkúrhatok és így csak 1 pontot veszítsek...Namármost nekem az egész feladatrészt áthúzta és 0 pont...

Amiatt, hogy olyan hibám volt amit nem tudtam az csak a genetika nem volt mivel eddig egyetlen genetika feladat volt és ezért nem számítottam ilyen nehézre...Azon buktam 10 pontot.Aztán figyelmetlenségen meg elíráson mégegyszer ennyi, és ezek után még rájön egy lappáttal az, hogy a tanár nem fogaja el a jó megoldásomat, vagy csak a megoldókulcs szar és azalapján nem fogadják el (a kedvencem az, hogy létezik olyan, hogy 1 lencsés mikroszkóp:D Pedig tudtommal ami egylencsés és nagyít az a nagyító...)

Na mindegy megyek fellebbezni és holnap nyomok egy jó szóbelit és akkor sinen vagyok, mivel a fizikám szerencsére jó lesz és azon nem bukok pontot, ha a szóbelit nem kúrom el.(azért még itt megjegyezném, hogy fizika emelt szinten lehet 5 pontot arra kapni, hogy az esszében, hogyan szerkesztem a mondataimat és milyen a helyesírásom...Meg persze azért vonnak le tőlem egy pontot, mert felrajzolom azt agrafikont ami minden tankönyvben úgy van, de nem egyértelműen mutatja a magkölcsönhatások energiájának az előjelét...és azért vonnak le tőlem egy pontot mert nem írtam oda, hogy lehet negatív is...A tanár jegyzete: számomra nem világos hogy a vizsgázó tisztában van-e azzal, hogy lehet-e negatív...Pedig nem is az volt a kérdés, meg még az esszébn késöbb visszatértem erre amikor a magfúziót vesézgettem)Na mindegy.Emiatt nem fogok fellebbezni, mert elég nekem a 87%:D Még így is veszíthetek 2 pontot a szóbelin a 90%-hoz ami nekem megfelel:D

Ha meg nem jön össze a biosz akkor jövőre újrapróba:D
  • atomboy
    Az kinai bevandorloknak semmit nem kell tudnia.
  • JAG1
    Én nem is értem miről beszélnek. Javítókulcs, meg pontok.
  • atomboy
    Az remek. Meg szerencse, hogy meg a bevezetes elott letudtam az erettsegit...
  • Platypus16
    Hát a javítókulcs is megér egy misét, az tuti:)
  • Platypus16
    *-nem fogadott el
  • Platypus16
    ma tudtam meg a töri emelt írásbeli eredményeid, ami 57%-os lett, de olyan szarul javított a kedves javítótanárom, hogy felebbezés lesz belőle.

Nem fogadott el egy alliterációs példát ("értelem égő"), ami 100% hogy az, továbbá nem fogadott el megnéztem a javítókulcsot és voltak feladatrészek, amire egy kurva pontot sem adott, pedig benne van. Meg persze jön ez a szokásos, hogy egy reflektálásban (ami persze elvont dolgokról szól) nem tetszik neki pl. a "determinált" kifejezés, meg ez a szokásos szivítás, hogy "nem tudom elolvasni ezt meg azt a szót, amit más el tud, de azért köcsög vagyok és 3 pontot levonok összesen". Most eléggé ki vagyok emiatt.

Holnap meg töri lesz, azt meg nagyon faszán meg kell csinálnom, hogy fasza legyen a felvételi pontom...