172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
fenomenális elszállt marhaság, csak kattintani kell :)))) -
Platypus16 #120284 Szép jó napot!
Túl vagyok a töri szóbelin, jupíííí

-
Platypus16 #120283 Menjél 2142-őzni, ott lehet úgy TV-zni, ha jól emlékszem. De utána vissza se gyere
-
Platypus16 #120282 Menjál 2142-őzni, ott lehet úgy TV-zni, ha jól emlékszem. De utána vissza se gyere
-
Áram? Amikor én születtem még barlang volt, meg dinoszauruszok. :-)
-
Leszarom az SG-t, a féltékre igényt tartok.
-
és áramszünetben hülyék fogannak?:D -
a ték a KK tulajdona:D -
Mert aznap este áramszünet vóóót...
-
Enyém volt az első mindenki látta! 
Az SG-n elfogadott törvények alapján a ték az enyém.
-
Nemis igaz, mert én voltam.
-
n003 #120274 júnájted kolórsz of evri nésön! :DD -
nah és mija megoldás ,miért lett ien? -
n003 #120272 jahh és a legfontosabb: kitárgyaltuk Jag felmenőit :DDD -
megint a KK győzedelmeskedett
-
n003 #120270 -
te köszönöm:) -
te kecsege:D -
A legnagyobb esemény, hogy eltékeltem a 120000t! :P -
n003 #120266 nesze ;)) -
n003 #120265 

-
n003 #120264 vót egy kicsi flém de nem lehetünk rá büszkék mee tényleg kicsi vót...
:DD -
Semmisemsincsen...
Innen... -
üdv
kétszászsok hsz... pff
mi történt ,valami emlitésre méltó?
az uj mapot honnan lehet letölteni? -
Te is megtapasztaltad már
-
n003 #120260 télleg kipróbálhatná ;)))
húú bakker a hindnak annyira érezni a sújját :O, de ha eccer elindulsz vele felszántod az egész pájját :DD!! de ott tényleg nem lehet gunner nélkül röpködni -
lgalább legyen valami hasznod b+, akkor hogy is kell azzal a szarral lőni? mert 10-ből 9x nem találok el vele semmit. hiába kattintgatok, rángatom az egeret, soha nem arra megy amerre én akarom 
-
Helyes, vigyed csak, vissza se hozd... :-) -
Gameover gyere PoE2-zni megnézném meddig bírod az ottani feltételek mellett
-
Korpsweb #120256 Szerencsés Fuji! egyrugóra jár az agyuk Gameoverrel
-
nem akarsz írni egy könyvet a kivételes pilóta élményeidről, vagy talán már készen is van? -
nagyon ratyi pálya ettöl még az armored furi is jobb -
a gipszjakab helyere be lehet helyettesiteni barmely nevet:)
a tobbi,remelem,vilagos...
Borsodi:) -
Floridai pálya a BF2-ben? Ahhoz képest eléggé karkandos beütése van. -
"Amiatt, hogy olyan hibám volt amit nem tudtam az csak a genetika nem volt mivel eddig egyetlen genetika feladat volt és ezért nem számítottam ilyen nehézre...Azon buktam 10 pontot."
Mendel? vagy mi volt feladatként? -
GameOverrr #120250 Húh, szerintem itt egyesek nem örülnének neki, ha én itt elkezdenék kiselőadást tartani TV-zésből(gondolom ez már messze kimerítené a "flémszítás" általuk igen tágan értelmezett fogalomkörét...)bár nem mintha érdekelne a véleményük, de talán éppen elég volt mára belőlem. Arról nem is beszélve, hogy mondom vannak olyanok, akiknek ez sokkal jobban megy. Így legyen elég annyi, hogy azok a pletykák hellyel-közel igazak.
A TOW-hoz meg annyiban hasonlít, hogy ennek is lehet módosítani a röppályáját az indítás után. Hatalmas előnye viszont, hogy a kilövés után a rakéta szemszögéből látod a történéseket, így ahogy a rakéta közeledik a célponthoz, "Te magad is közeledsz" a célponthoz, ergo mintha közelebb hozná a célpontot, márpedig egy közelebbi célpontot nyílván könnyebb eltalálni, mint egy távolabbit. Ezért nem baj, ha az indításnál, nem is látsz semmilyen célpontot, majd látsz később, amikor a rakéta már félúton jár, aztán gond nélkül belevezetheted a raksit a célpontba.
Erre a célpont-közelebb-hozásra viszont semmilyen más jármű fegyverzete nem képes, így ezt kihasználva, a legtöbb ellenséget úgy likvidálhatod, hogy azok nem is láttak téged, ami enyhén szólva nem fair(mondjuk ez legyen az ő problémájuk
), és a játékmenetnek sem biztos, hogy jót tesz.
-
GameOverrr #120249 A kúúúúúva anyját! Akkor nem csoda, hogy elpicsázott.
A viccet félretéve, akkor szerintem még nem csalt. Tény, hogy nagyon durván nyomta, de én nem láttam semmi különöset. Mondjuk az is igaz, hogy sok időm nem volt nézelődni...
. Ez az 1v1-es TV-zgetés nem az én műfajom, nála klasszisokkal gyengébbek is simán lelőnek sajnos.
-
... vagy ha már mindenképp a lézeres navigációs rendszerről van szó, (oda megy ahová teszed a "klikket"), akkor a célmeghatározást rábízhatták volna valamelyik földi kasztra. Pl.: Snipa... akkor legalább lenne egy kis haszna. -
David2006 #120247 a_fly barred for 1827 days for cheating:P -
áruld már el pontosan hogyan kell célozni vele , mert mondjuk az EA-t se értem kiad egy gémet amiben van olyan funkció amit azt se tudjuk hogyan kéne használni csak mindenféle homályos pletykákról hallani ide-oda kattintgatásokkal szerintem simán TOW irányítást kellett volna beletenni a sebzésével együtt és akkor sokkal jobban kezelhetőbb és gerincesebb fegyver lenne