172102
  • koschwarz
    fenomenális elszállt marhaság, csak kattintani kell :))))
  • Platypus16
    Szép jó napot!

Túl vagyok a töri szóbelin, jupíííí
  • Platypus16
    Menjél 2142-őzni, ott lehet úgy TV-zni, ha jól emlékszem. De utána vissza se gyere
  • Platypus16
    Menjál 2142-őzni, ott lehet úgy TV-zni, ha jól emlékszem. De utána vissza se gyere
  • JAG1
    Áram? Amikor én születtem még barlang volt, meg dinoszauruszok. :-)
  • JAG1
    Leszarom az SG-t, a féltékre igényt tartok.
  • Kovács legény
    és áramszünetben hülyék fogannak?:D
  • Kovács legény
    a ték a KK tulajdona:D
  • Boxer HUN
    Mert aznap este áramszünet vóóót...
  • mesor
    Enyém volt az első mindenki látta!
    Az SG-n elfogadott törvények alapján a ték az enyém.
  • JAG1
    Nemis igaz, mert én voltam.
  • n003
    júnájted kolórsz of evri nésön! :DD
  • Kovács legény
    nah és mija megoldás ,miért lett ien?
  • n003
    jahh és a legfontosabb: kitárgyaltuk Jag felmenőit :DDD
  • Kovács legény
    megint a KK győzedelmeskedett
  • n003
  • Kovács legény
    te köszönöm:)
  • Kovács legény
    te kecsege:D
  • mesor
    A legnagyobb esemény, hogy eltékeltem a 120000t! :P
  • n003
    nesze ;))
  • n003
  • n003
    vót egy kicsi flém de nem lehetünk rá büszkék mee tényleg kicsi vót...
    :DD
  • JAG1
    Semmisemsincsen...

Innen...
  • Kovács legény
    üdv
    kétszászsok hsz... pff
    mi történt ,valami emlitésre méltó?
    az uj mapot honnan lehet letölteni?
  • uHs Gerzson
    Te is megtapasztaltad már
  • n003
    télleg kipróbálhatná ;)))
    húú bakker a hindnak annyira érezni a sújját :O, de ha eccer elindulsz vele felszántod az egész pájját :DD!! de ott tényleg nem lehet gunner nélkül röpködni
  • koschwarz
    lgalább legyen valami hasznod b+, akkor hogy is kell azzal a szarral lőni? mert 10-ből 9x nem találok el vele semmit. hiába kattintgatok, rángatom az egeret, soha nem arra megy amerre én akarom
  • JAG1
    Helyes, vigyed csak, vissza se hozd... :-)
  • uHs Gerzson
    Gameover gyere PoE2-zni megnézném meddig bírod az ottani feltételek mellett
  • Korpsweb
    Szerencsés Fuji! egyrugóra jár az agyuk Gameoverrel
  • rekettyes
    nem akarsz írni egy könyvet a kivételes pilóta élményeidről, vagy talán már készen is van?
  • havercsotány
    nagyon ratyi pálya ettöl még az armored furi is jobb
  • leveskocka
    a gipszjakab helyere be lehet helyettesiteni barmely nevet:)
    a tobbi,remelem,vilagos...
    Borsodi:)
  • Herold
    Floridai pálya a BF2-ben? Ahhoz képest eléggé karkandos beütése van.
  • mohus
    "Amiatt, hogy olyan hibám volt amit nem tudtam az csak a genetika nem volt mivel eddig egyetlen genetika feladat volt és ezért nem számítottam ilyen nehézre...Azon buktam 10 pontot."

Mendel? vagy mi volt feladatként?
  • GameOverrr
    Húh, szerintem itt egyesek nem örülnének neki, ha én itt elkezdenék kiselőadást tartani TV-zésből(gondolom ez már messze kimerítené a "flémszítás" általuk igen tágan értelmezett fogalomkörét...)bár nem mintha érdekelne a véleményük, de talán éppen elég volt mára belőlem. Arról nem is beszélve, hogy mondom vannak olyanok, akiknek ez sokkal jobban megy. Így legyen elég annyi, hogy azok a pletykák hellyel-közel igazak.

A TOW-hoz meg annyiban hasonlít, hogy ennek is lehet módosítani a röppályáját az indítás után. Hatalmas előnye viszont, hogy a kilövés után a rakéta szemszögéből látod a történéseket, így ahogy a rakéta közeledik a célponthoz, "Te magad is közeledsz" a célponthoz, ergo mintha közelebb hozná a célpontot, márpedig egy közelebbi célpontot nyílván könnyebb eltalálni, mint egy távolabbit. Ezért nem baj, ha az indításnál, nem is látsz semmilyen célpontot, majd látsz később, amikor a rakéta már félúton jár, aztán gond nélkül belevezetheted a raksit a célpontba.

Erre a célpont-közelebb-hozásra viszont semmilyen más jármű fegyverzete nem képes, így ezt kihasználva, a legtöbb ellenséget úgy likvidálhatod, hogy azok nem is láttak téged, ami enyhén szólva nem fair(mondjuk ez legyen az ő problémájuk), és a játékmenetnek sem biztos, hogy jót tesz.
  • GameOverrr
    A kúúúúúva anyját! Akkor nem csoda, hogy elpicsázott. A viccet félretéve, akkor szerintem még nem csalt. Tény, hogy nagyon durván nyomta, de én nem láttam semmi különöset. Mondjuk az is igaz, hogy sok időm nem volt nézelődni.... Ez az 1v1-es TV-zgetés nem az én műfajom, nála klasszisokkal gyengébbek is simán lelőnek sajnos.
  • Boxer HUN
    ... vagy ha már mindenképp a lézeres navigációs rendszerről van szó, (oda megy ahová teszed a "klikket"), akkor a célmeghatározást rábízhatták volna valamelyik földi kasztra. Pl.: Snipa... akkor legalább lenne egy kis haszna.
  • David2006
    a_fly barred for 1827 days for cheating:P
  • schrank
    áruld már el pontosan hogyan kell célozni vele , mert mondjuk az EA-t se értem kiad egy gémet amiben van olyan funkció amit azt se tudjuk hogyan kéne használni csak mindenféle homályos pletykákról hallani ide-oda kattintgatásokkal szerintem simán TOW irányítást kellett volna beletenni a sebzésével együtt és akkor sokkal jobban kezelhetőbb és gerincesebb fegyver lenne