172102
  • Platypus16
    Minek kell neked hasonló rankeden fragmovie, amikor az ilyenek már rég lejárt számok? Sokan abbahagyták a bf-et, a mostaniak többsége is azokból áll, akik max pár hónapja kapták meg a bf-et, akik meg profin nyomják, azok meg kb. minden nap waroznak vagy pcw-znek... sőt nagyon sokan a warokból csinálnak movie-kat, mert ott derül ki igazán, hogy ki mit tud.

Mellesleg nagyon kíváncsi lennék, hogyha ennyire mondod, hogy te milyen jól helizel, akkor egy rendes waron mennyire tudnád hangoztatni azt a több hónapos demózás során kifejlesztett "skilledet"... Mondjuk az már más kérdés, hogy ilyen "hátérrel" senki sem venne be téged klánba...
  • Fujiryu
    Hát azért van különbség.Mert azért azok akik ellen Matték játszanak általában eltalálnak, tökmindegy mennyit ugrálsz, és általában neked is csak 1-2 lövésed van ellenük.Ezért pl ha belemész 1v3-ba nyílt terepen akkor esélyed sincs.Lelövöd az egyiket és már halott is vagy, mert a másik kettő elintézett.Aztán a már ugyan úgy rusholnak tovább mert egyből élesztik egymást.Magyarul lelőtt egyet de eredménye nem volt, max csak annyi hogy 2 másodpercre megállított egy támadást...Szóval az a gyerek hamar elvérezne a rambó stílusában egy normális infantry meccsen...
  • schrank

ha ébren vagy ne álmodjál
  • Livius
    Ezek a 200 meg 300 ezer pontos srácok mindenről híresek csak nem a csapatjátékról.
  • Me0w
    Home for aged, vagy retirement home.
  • GameOverrr
    Hál' Istennek neked meg még az értelmezéssel is gondjaid vannak, úgyhogy inkább
  • TS Zolly
    Te igen nagy faszláma te!!!! Napokban linkeltél statot atiról. Hogy milyen fasza egy csóka a játékba. Látod segfej, ennyit értesz te a játékhoz!
  • schrank
    most nem tudok menni mert töltöm a matt-féle movie-t : gang-bang in the home of aged
  • Matt89
    Ok élvezd!De azért az a mondat kurvára nem értelmes, hogy mindegy hogy milyen spílerek ellen csinálja...Mert nem mind1 h 4 influxost ölsz meg vagy 4 olyat aki mikor meglátja az ellent elgondolkodik hogy na valyon ez velem van?
  • JAG1
    Na gyere cucni, épp ráérek, leverünk egy 1v1-et... :-)
  • schrank
    mivan fáj az igasság
  • JAG1
  • schrank
    kussójjá te olyan szarú jáccó hogy má a harmadik alaplapod égett le szégyenében
  • GameOverrr
    Ez esetben én kérek elnézést, ha itt mindenki akkora pro, és minding mindenki akkora pro-k ellen játszik...

Én nem vagyok egy nagy infantry-s, de már rengeteg hasonló jellegű fragmúvit láttam, úgyhogy van némi összehasonlítási alapom. És én csak azt tudom, hogy a legtöbbjük sehol sem volt ehhez képest a skillt tekintve. Igazság szerint leszarom milyen spílerek ellen csinálja azt, amit. Szvsz túlerő ellen akkor is szép teljesítmény. Nekem tetszett a videó, és jól szórakoztam, míg néztem. Neked nem tetszett. Ennyi. Ezen nem veszünk össze.
  • Matt89
  • JAG1
    Áááá ő csak pofázza a gémet. De ez általában így van, aki csak osztja az észt, az lófaszt nem tud...

Nézd meg pl. Shrenket...
  • Matt89
    Minek oda fragmuvi gyere s jácc, meglátod ugyis...
  • GameOverrr
    Láttam is...

Én egy "hasonló" fragmúviról beszéltem.
  • Matt89
    lame
  • Platypus16
    ja és: But tonight, we dine in Cleveland!:)
  • Platypus16
    s=j
  • Platypus16
    Hozod az úspesti haverjaidat is?
  • Fujiryu
    Jaés BSZN Crem:D
  • Fujiryu
    Vigyázz a Mattel, mertha befeszül akkor annyira durva, hogy az már HIHETETLEN:D
    Egyébként sztem se nagy teljesítmény, ekkora nyomorékok ellen ilyen muvit csinálni.Nekem az a rész tetszett a legjobban, amikor 3 csík élettel beugrik 3 ellen közé és túléli...Ha ezt olyanok ellen csinálta volna mint akik ellen matték játszanak akkor sértetlenül is hamarabb megfeküdne, mint a muvbiban 3 hpval:D
  • Matt89
    Bszn Crembácsi!
  • Korpsweb
    te figyelj már...nemsokára lesz Horda, Heg baráti összejövetel...nincs kedved eljönni? hátha megkedvelnénk

BSZN Crem !
  • Platypus16
    HBD Crem!
  • Platypus16
    Hát ha olvasnád figyelmesen a fórumot, akkor tudnád, hogy az 1 vs 1 döntőjéből csináltak videót, amit Matt barátunk nyert, tehát ott volt főszereplőként... de semmi gond...
  • Matt89
    eh
  • Matt89
    Hallod öcsi mondom szeretettel várlak a xetox ts-n!
  • schrank
    de viszont lehet hogy szerepelt már gang-bang viden
  • Matt89
    LoL!Hát akkor gyere el egyszer egy gyakorlásra közénk!És rájössz mért fikázom az ilyen húdekemény vagyok és lekéselem azokat a szerencsétleneket akik 2napja vették meg a bf2-t.Vagy ha nem előveszem a gp-t és az ugyesebbet lekrumplizom!Frankó, tényleg tud valamit a srác!
  • GameOverrr

Ennek fényében meg csak azt sajnálom nagyon, hogy téged nem láttalak egy hasonló fragmúvi főszereplőjeként...
  • GameOverrr
    Nem tudom, hogy miért olyan nehéz elismerni, ha valami/valaki jó, akkor az jó? Még ha magyar lenne és "hivatalból kellene fikázni"...Meg ez a "nem is láttam még, de már alapból fikázom" hozzáállás is nagyon szimpatikus...
  • schrank
    úúúúú az rosszabb a kékosztrigánál
  • Yan
    akkor átmegyek a vietnámba is
  • schrank
    megelőztél b+ de követlek a chello topik óta
  • Yan
    BSZN Crem! :)
  • Matt89
    S még ráadásul low is, most h letöltöttem!Lol
  • Matt89
    LoL!Haggyadmmár az ilyen publiclámákat,ha le kéne nyomnia egy meccset high infantryk ellen meg se tudna mozdulni a nagy statjával!Nem az ilyenek kozott kell fragmovie-t keresni...lol