172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Platypus16 #120445 Minek kell neked hasonló rankeden fragmovie, amikor az ilyenek már rég lejárt számok? Sokan abbahagyták a bf-et, a mostaniak többsége is azokból áll, akik max pár hónapja kapták meg a bf-et, akik meg profin nyomják, azok meg kb. minden nap waroznak vagy pcw-znek... sőt nagyon sokan a warokból csinálnak movie-kat, mert ott derül ki igazán, hogy ki mit tud.
Mellesleg nagyon kíváncsi lennék, hogyha ennyire mondod, hogy te milyen jól helizel, akkor egy rendes waron mennyire tudnád hangoztatni azt a több hónapos demózás során kifejlesztett "skilledet"... Mondjuk az már más kérdés, hogy ilyen "hátérrel" senki sem venne be téged klánba... -
Hát azért van különbség.Mert azért azok akik ellen Matték játszanak általában eltalálnak, tökmindegy mennyit ugrálsz, és általában neked is csak 1-2 lövésed van ellenük.Ezért pl ha belemész 1v3-ba nyílt terepen akkor esélyed sincs.Lelövöd az egyiket és már halott is vagy, mert a másik kettő elintézett.Aztán a már ugyan úgy rusholnak tovább mert egyből élesztik egymást.Magyarul lelőtt egyet de eredménye nem volt, max csak annyi hogy 2 másodpercre megállított egy támadást...Szóval az a gyerek hamar elvérezne a rambó stílusában egy normális infantry meccsen... -
ha ébren vagy ne álmodjál
-
Livius #120442 Ezek a 200 meg 300 ezer pontos srácok mindenről híresek csak nem a csapatjátékról. -
Home for aged, vagy retirement home. -
GameOverrr #120440 Hál' Istennek neked meg még az értelmezéssel is gondjaid vannak, úgyhogy inkább
-
TS Zolly #120439 Te igen nagy faszláma te!!!! Napokban linkeltél statot atiról. Hogy milyen fasza egy csóka a játékba. Látod segfej, ennyit értesz te a játékhoz! -
most nem tudok menni mert töltöm a matt-féle movie-t : gang-bang in the home of aged
-
Matt89 #120437 Ok élvezd!De azért az a mondat kurvára nem értelmes, hogy mindegy hogy milyen spílerek ellen csinálja...Mert nem mind1 h 4 influxost ölsz meg vagy 4 olyat aki mikor meglátja az ellent elgondolkodik hogy na valyon ez velem van? -
Na gyere cucni, épp ráérek, leverünk egy 1v1-et... :-) -
mivan fáj az igasság
-
-
kussójjá te olyan szarú jáccó hogy má a harmadik alaplapod égett le szégyenében
-
GameOverrr #120432 Ez esetben én kérek elnézést, ha itt mindenki akkora pro, és minding mindenki akkora pro-k ellen játszik...
Én nem vagyok egy nagy infantry-s, de már rengeteg hasonló jellegű fragmúvit láttam, úgyhogy van némi összehasonlítási alapom. És én csak azt tudom, hogy a legtöbbjük sehol sem volt ehhez képest a skillt tekintve. Igazság szerint leszarom milyen spílerek ellen csinálja azt, amit. Szvsz túlerő ellen akkor is szép teljesítmény. Nekem tetszett a videó, és jól szórakoztam, míg néztem. Neked nem tetszett. Ennyi. Ezen nem veszünk össze. -
Matt89 #120431
-
Áááá ő csak pofázza a gémet. De ez általában így van, aki csak osztja az észt, az lófaszt nem tud...
Nézd meg pl. Shrenket...
-
Matt89 #120429 Minek oda fragmuvi gyere s jácc, meglátod ugyis... -
GameOverrr #120428 Láttam is... 
Én egy "hasonló" fragmúviról beszéltem. -
Matt89 #120427 lame
-
Platypus16 #120426 ja és: But tonight, we dine in Cleveland!:) -
Platypus16 #120425 s=j -
Platypus16 #120424 Hozod az úspesti haverjaidat is? 
-
Jaés BSZN Crem:D -
Vigyázz a Mattel, mertha befeszül akkor annyira durva, hogy az már HIHETETLEN:D
Egyébként sztem se nagy teljesítmény, ekkora nyomorékok ellen ilyen muvit csinálni.Nekem az a rész tetszett a legjobban, amikor 3 csík élettel beugrik 3 ellen közé és túléli...Ha ezt olyanok ellen csinálta volna mint akik ellen matték játszanak akkor sértetlenül is hamarabb megfeküdne, mint a muvbiban 3 hpval:D -
Matt89 #120421 Bszn Crembácsi!
-
Korpsweb #120420 te figyelj már...nemsokára lesz Horda, Heg baráti összejövetel...nincs kedved eljönni? hátha megkedvelnénk
BSZN Crem ! -
Platypus16 #120419 HBD Crem!
-
Platypus16 #120418 Hát ha olvasnád figyelmesen a fórumot, akkor tudnád, hogy az 1 vs 1 döntőjéből csináltak videót, amit Matt barátunk nyert, tehát ott volt főszereplőként... de semmi gond...
-
Matt89 #120417 eh
-
Matt89 #120416 Hallod öcsi mondom szeretettel várlak a xetox ts-n! -
de viszont lehet hogy szerepelt már gang-bang viden 
-
Matt89 #120414 LoL!Hát akkor gyere el egyszer egy gyakorlásra közénk!És rájössz mért fikázom az ilyen húdekemény vagyok és lekéselem azokat a szerencsétleneket akik 2napja vették meg a bf2-t.Vagy ha nem előveszem a gp-t és az ugyesebbet lekrumplizom!Frankó, tényleg tud valamit a srác! -
GameOverrr #120413 
Ennek fényében meg csak azt sajnálom nagyon, hogy téged nem láttalak egy hasonló fragmúvi főszereplőjeként... -
GameOverrr #120412 Nem tudom, hogy miért olyan nehéz elismerni, ha valami/valaki jó, akkor az jó? Még ha magyar lenne és "hivatalból kellene fikázni"...Meg ez a "nem is láttam még, de már alapból fikázom" hozzáállás is nagyon szimpatikus... -
úúúúú az rosszabb a kékosztrigánál
-
akkor átmegyek a vietnámba is
-
megelőztél b+ de követlek a chello topik óta
-
BSZN Crem! :)
-
Matt89 #120407 S még ráadásul low is, most h letöltöttem!Lol -
Matt89 #120406 LoL!Haggyadmmár az ilyen publiclámákat,ha le kéne nyomnia egy meccset high infantryk ellen meg se tudna mozdulni a nagy statjával!Nem az ilyenek kozott kell fragmovie-t keresni...lol