172102
  • koschwarz
  • DummyBoy
    Én meg 4.30-kor ... nem nagy kunszt :) Csak én nem verem arra hogy én vagyok a király
  • koschwarz
    én 5.50-kor keltem
  • Kovács legény
    inkább asszonykád főzzön ,nem bízom benned ,a sört hütsd be és pihenj!
  • JAG1
    HöBöDö Drang kolléga.
  • JAG1
    Helyes, gyere csak, főzök valami finomat. :-D
  • Kovács legény
    BSZN Drang!
  • JAG1
    Multitask édes fiam, multitask... :-D

• Kovács legény
    tegnep nem voltam otthon ,ugyhogy nemtom mivolt ,de ha két biciklis parasztot látsz az még nem a túrdöfransz.
    AZ ARMAT MEG HOZZAD MÁR BAZZZ MAJD ELVISZEM ÉN JAGNEK!
  • Boxer HUN
    ...és azok is halnak!!!

BSZN Drang!!!
  • DummyBoy
    Hőőőőőj!!! HBD Drang!
  • Yan
    BSZN Drang! :)
  • Me0w
    Megneztem a site-ot, arra elfelejt kiterni, hogy a merevlemezek halal az, mikor naponta 5x-10x fel kell porogniuk. Ezert a windowsban siman be kene tudnom allitani, hogy pl. este 11 utan leptesse eletbe az energiatakarekos uzemmodot, ha pl. letolt az ember, akkor csak a letoltos merevlemez mukodjon, stb. Sajnos a windows sem tart meg sehol ebben...
  • kBagyula #120591
    Reggelt!
  • schrank
    a királyok kelnek a leghamarább
  • joebacsi
    jaizé amúgy legény, miafasz volt az a biciklis b*szakodás veresen tegnap?
    tudom, beugorhattam vóna, de így is csak egy órára volt idő kivágni a családot rokonyhoz, aztán kavarhattam is hazafelé, mert dolog vót...majdeccemosmá tényleg :D
    valahogy a dzseget is csábíccsad addigra arrafelé, mer több vektort nemtudok eccerre kezelni, vagymi :)
    najó jóccaka :)
  • Zs0lt1
    köszi! :D
    Lécci ne legyél ennyire rendes :DDD
  • joebacsi
    mai esti mese :)
  • joebacsi
    kemény :)
  • Promi #120585
  • mohus
    erősen OFF
    nem, nem kellett, bár a "helye": betáp, kondenzvízelvezetés falban...2*5kW lett betervezve, hogy ne szenvedjen a kompresszor és a lapostetőre is ki lett csövezve...

a ház tetőszerkezete miatt, ami 1,5 méterre ki lett lógatva, az alapon túlra, a Nap nyáron sosem süti a falakat, ablakokat közvetlenül, ami magasan jár...kb október és április közötti időszakban a délen alacsonyabban elhaladó Nap viszont már jótékonyan hat a gázszámlára

a hétvégi 34 fok árnyékban fal mellett mérve, bent 24 fokot jelentett...
    pince részen ez már csak 21 fok...ahonnan, ha még nagyobb a meleg egy nagyobb teljesítményű ventivel fel tudom tolni a hűvöset a széles lépcsőházon át...de az sem lehetetlen hogy ezt a hüvöset később kultúráltabban toljam fel lábközelbe egy légtechnikai csövön keresztül, szellőzőrácson keresztül...tuti lenne:)

de amíg be nem áll a "reggeli meleg", ami azt jelenti, h reggel is 20 fok lesz...addig lehet hajnali szellőztetést végezni...utána meg becsuk minden...ez a legolcsóbb...global warming stb miatt amúgy is vállaltam 2580 kg CO2 csökkentést:)
    Klímavállalás
  • Madmano
    Jól van,na.Még új fiu vagyok.
  • Crem
    kb. 1 éve...
  • Madmano
    és ezt?
  • Madmano
    ezt láttátok?
  • Platypus16
    Apropó a kazánról átváltottál már légkondira?:)
  • Platypus16
    Hát az nem reggel lesz sztem, hanem inkább hajnal, mert kb 8:00-ra ott kell lennem:)
    Az írásbelikor is kb 4-kor fennt voltam, hogy az álomkórban rendesen fel tudjak öltözni és persze előbbi vonattal menjünk, nehogy a sínbohócok miatt késsek el:)

De még így is jobban örülök neki, mint amikor tavaly a föci délután volt és délelőtt vártam már azt a kurva 2 órát, hogy elkezdődjön:)
  • mohus
    hát mingyá szerda jha
    kedden leszel igazán beszarva...meg szerda reggel, amikor a nyakit kötöd:)
  • Yan
    engem is feltolhatnál oda a bannerba a csajok közé :)
  • joebacsi
    szeva! feltollak bannerba estefelé, ha minden igaz lesz rá egy kis időm...

akkor már bg2-ben nem lesznek gémeskútjaink királytigrinccsel?
  • Boxer HUN
    ... ezt, ... lehet, hogy inkább nem kellett volna...

mármint a saját érdekedben...
  • Boxer HUN
    Oboa tagozat??
  • schrank
    nnna ott ment csak igazán éjjelenként a szoprán-ozás
  • Cream78
    És zenetáborban is voltál?... :)
  • schrank
    ne is mondd kitaláljuk ... szoprán
  • Platypus16
    Akkor téged nem az eszed miatt szeretnek
  • Platypus16
    Most kurvaideges vagyok a szerdai magyar szóbeli miatt. Kb a feléről semmit se tanultam az életben és az 50-ből fele-fele arányban nézik a tartalmat és az előadásmódot.. tehát ha a semmiről nagyon jó előadást tartok, akkor max 25 pontot kapok:), csak hát 33 pontot kell elérni legalább a 60%-hoz össz-vissz:( De nem baj, utána végeztem az érettségivel, míg a többi "pórnép" 2 hétig tanulhatja még
  • JCSR ODIN
    Üdv újra a bf-esek közt

Berakom belső oldalra az infót, nehogy lemaradjanak róla az általad említettek
  • Fujiryu
    igen...4 évig
  • Platypus16
    Elemiben még jó gyerek voltam, de utána felpezsdültek a hormonok..., persze igyekeztem egy jó srác élményét kelteni