172102
  • uHs Gerzson
    előélet: bf42

ezek után nincs mit mondani :DDD
  • Livius
    Csá! Lenne egy OFF kérdésem. Nekem van egy diák bankszámlám, és ezzel én tudnám használni a PayPal.com-ot? Nincs semmi Bankártya hozzá.
  • Fujiryu
    és felébredtél már?
  • Kovács legény
    erről beszéltem ,hogy az ien lámák mint te meg én is god üzemmodban müködnek codban:D
  • uHs Gerzson
    Szép

Én meg codlámultam a garandal és csináltam egy 34:3 kdr-t aztán kickban és mentem colinozni :DDD
  • JAG1
    :-)

Ma először lecsítereztek. A zsinagógás, ródos pályán nyomultam. Észleltem, ()hogy az egyik háztetőn 3-an buzulnak. Sürge felvágtam 2 gránátot, mire potyogtak lefele. De a lídert sosem sikerált eltalálni. 4. alkalommal megunták és ugráltak lefelé ernyővel. Egyből agyaggalamb lővészet lett. A vége 17:1 -es KDR
  • JAG1
    :-D

Grétsy tanár úr erre mit mondana?

"Onnan tudjuk megtudni hogy melyek az új pályák hogy a nevéjük elé van rajzolva egy kis karika."
  • HTS s3rg1nh00
    kedvencem:
    "jetspek"
  • schrank
    én is pont ezt olvastam tegnap este
  • Szathy
    Idézetek "Kápi" írásából, amelyben az 1942 Secret Weps of WW2-t mutatja be.
    "Az egyik küldetésbe Japánokkal voltam és beleültem egy Japán repcsibe .(...) Beszállt a társam és végra az égen voltam.10 másodperc múlva aztán ránk is szállt hátulról két Amerikai gép,hát úgy leszedtem őket hogy az nem igaz ám közbe néha beletaláltam a gépünk hátsó farkába ám ezt még nem tudtam.Aztán ráppillantottam a repülő életére és elég kevés volt.Néhány golyót próbának belelődtem a gép hátsó farkába aztán rájöttem hogy mit tettem.Aztán már lángolt is a gép ezért kiugrattam és kinyitottam az ejtőernyőt és csak azt láttam hogy a társam belezuhant a vízbe és aztán felrobbant a gép."

• uHs Gerzson
    copy paste
  • JAG1
    Csíter...
  • Kovács legény
    asszem kihagytam valamit az irásból.
    BFben sosem voltam hűdejó ,de codban az én gyenge képességeimmel is célzásnélkül osztottam a fejeseket mindenkinek és kiisbasztak jónéhány szerverről.
    Ha bf-ben bénázok és nem jön össze semmi akkor felmegyek codozni hogy visszajöjööjön az önbizalom. Étem-e?
  • bakvarnyu
    ez nem nagyon értem szar vagy a cod-ban és visszatér az önbizalmad?
  • Kovács legény
    puskával lehet a legnagyobbat irtani:)
  • uHs Gerzson
    Én csak az M1 Garand miatt szóktam játszani vele :)
  • Kovács legény
    a codrol én csak annyit tudok ,mert nekem nay codosmultam van hogy gondolkodás nélkül rohangálsz és célzás nélkül osztod a fejeseket ,kb mintha beépitett aim lenne benne. Kurvanagy kihivás .sosem voltam nagy játékos szarok a reflekszeim célozni sem tudok ,már szemüveg kell viselnem bf-hez ,de nem tudnám megmondani hogy hányszor csitereztek le codban és bannoltak szerverről, tehát amit akartam ezzel mondani hogy szar a cod ,funolásra jó hogy visszatérjen az önbizalom hogy nem vagyok oan szar mint hiszem:D
  • JAG1
    Tudtam, hogy a codosok hülyék, de hogy ennyire...
  • Fujiryu
    Vigyázzá mert a Matt befeszülős:D
    Egyébként az egyik ismerősöm aki codozik mondta, hogy minnél több az fps-ed annál nagyobbat tudsz ugrani :D És így olyan helyekre is fel lehet ugrani ahova mások nem tudnak soha a büdös életben kevesebb fpssel...
  • joebacsi
    javaslom, hogy inkább paulina "dedíz litöl dóter" dzsémszre csapd ki, mint az fpsekre :D
  • Matt89
    Codban?Egy normális gépen 800-900 felé mehet!
  • Herold
    250 fps? Az nem semmi.
  • uHs Gerzson
    höhöhö
  • joebacsi
    hmm...
  • uHs Gerzson
    kabbelegény, hol vannak a macáid hogy engem baszogatsz? :)

összeszámolva 6-8 féle piát ittam :S
  • Kovács legény
    reggeltet
    szegény G.Erzsi egész éccaka csapvizet ittál?
  • uHs Gerzson
    Én házibuliban nyomtam a zenét laptopon és kb 3-4ig minden jól ment azt az emberek már kezdtek kidölni, az asztalomon meg állandóan piáspoharakat láttam mert hordták nekem a piákat, nem is néztem miker hoztak csak úgy nyomtam magamba mindent
  • Cream78
    Lakodalomban voltam.....
    Olyan fél 1 ig Forgatókönyv szerint mentek a dolgok, de 1 után már mindenhol mezítlábas, elég ittas félmeztelen férfiak rohangáltak...
    Sajnos a csajok csak a cípőjüket vették le....
    Szóval 1 után nem nagyon hasonlított lekodalomra a dolog...
    A zenekar is elkezdett lazulni, szerintem ha tudtak volna Tankcsapda számokat azokat is játszottak volna...
  • joebacsi
    hánnemtom, ez a kitenyésztett hamilton mintha egyre unalmasabbá tenné a versenyeket :)
  • uHs Gerzson
    Te is? Én is :)

Reggelt
  • Cream78
    Másnapos jó reggelt mindenkibe!

Jó kis futam lesz! (remélem....)
  • Boxer HUN
    Heh... elég rasnyák ezek a... kiflik?... bucik?

Jó reggelt... este F1!!!
  • havercsotány
    jovolt az esti buli
  • schrank
    nnna mivan kész a vasárnap reggeli kiszállítás
  • Boxer HUN
    Valószinűsítem, hogy nem erről az oldalról közelítette meg a pultot...
  • schrank
    először azt hittem a meow az
  • Red Bull
    Jóestét :)
  • David2006
    nekem is:D
  • schrank
    kellett egy kis idő amíg leesett
  • Fujiryu
    Jódolog az a csé.Nesziggyad