172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
előélet: bf42
ezek után nincs mit mondani :DDD -
Livius #121079 Csá! Lenne egy OFF kérdésem. Nekem van egy diák bankszámlám, és ezzel én tudnám használni a PayPal.com-ot? Nincs semmi Bankártya hozzá. -
és felébredtél már?
-
erről beszéltem ,hogy az ien lámák mint te meg én is god üzemmodban müködnek codban:D -
Szép
Én meg codlámultam a garandal és csináltam egy 34:3 kdr-t aztán kickban és mentem colinozni :DDD -
:-)
Ma először lecsítereztek. A zsinagógás, ródos pályán nyomultam. Észleltem, (
)hogy az egyik háztetőn 3-an buzulnak. Sürge felvágtam 2 gránátot, mire potyogtak lefele. De a lídert sosem sikerált eltalálni. 4. alkalommal megunták és ugráltak lefelé ernyővel. Egyből agyaggalamb lővészet lett.
A vége 17:1 -es KDR
-
:-D
Grétsy tanár úr erre mit mondana?
"Onnan tudjuk megtudni hogy melyek az új pályák hogy a nevéjük elé van rajzolva egy kis karika." -
kedvencem:
"jetspek"
-
én is pont ezt olvastam tegnap este
-
Idézetek "Kápi" írásából, amelyben az 1942 Secret Weps of WW2-t mutatja be.
"Az egyik küldetésbe Japánokkal voltam és beleültem egy Japán repcsibe .(...) Beszállt a társam és végra az égen voltam.10 másodperc múlva aztán ránk is szállt hátulról két Amerikai gép,hát úgy leszedtem őket hogy az nem igaz ám közbe néha beletaláltam a gépünk hátsó farkába ám ezt még nem tudtam.Aztán ráppillantottam a repülő életére és elég kevés volt.Néhány golyót próbának belelődtem a gép hátsó farkába aztán rájöttem hogy mit tettem.Aztán már lángolt is a gép ezért kiugrattam és kinyitottam az ejtőernyőt és csak azt láttam hogy a társam belezuhant a vízbe és aztán felrobbant a gép."

-
copy paste
-
Csíter...
-
asszem kihagytam valamit az irásból.
BFben sosem voltam hűdejó ,de codban az én gyenge képességeimmel is célzásnélkül osztottam a fejeseket mindenkinek és kiisbasztak jónéhány szerverről.
Ha bf-ben bénázok és nem jön össze semmi akkor felmegyek codozni hogy visszajöjööjön az önbizalom. Étem-e? -
ez nem nagyon értem szar vagy a cod-ban és visszatér az önbizalmad?
-
puskával lehet a legnagyobbat irtani:) -
Én csak az M1 Garand miatt szóktam játszani vele :) -
a codrol én csak annyit tudok ,mert nekem nay codosmultam van hogy gondolkodás nélkül rohangálsz és célzás nélkül osztod a fejeseket ,kb mintha beépitett aim lenne benne. Kurvanagy kihivás .sosem voltam nagy játékos szarok a reflekszeim célozni sem tudok ,már szemüveg kell viselnem bf-hez ,de nem tudnám megmondani hogy hányszor csitereztek le codban és bannoltak szerverről, tehát amit akartam ezzel mondani hogy szar a cod ,funolásra jó hogy visszatérjen az önbizalom hogy nem vagyok oan szar mint hiszem:D -
Tudtam, hogy a codosok hülyék, de hogy ennyire...
-
Vigyázzá mert a Matt befeszülős:D
Egyébként az egyik ismerősöm aki codozik mondta, hogy minnél több az fps-ed annál nagyobbat tudsz ugrani :D És így olyan helyekre is fel lehet ugrani ahova mások nem tudnak soha a büdös életben kevesebb fpssel... -
javaslom, hogy inkább paulina "dedíz litöl dóter" dzsémszre csapd ki, mint az fpsekre :D -
Matt89 #121060 Codban?Egy normális gépen 800-900 felé mehet! -
250 fps? Az nem semmi. -
höhöhö -
hmm... -
kabbelegény, hol vannak a macáid hogy engem baszogatsz? :)
összeszámolva 6-8 féle piát ittam :S -
reggeltet
szegény G.Erzsi egész éccaka csapvizet ittál?
-
Én házibuliban nyomtam a zenét laptopon és kb 3-4ig minden jól ment azt az emberek már kezdtek kidölni, az asztalomon meg állandóan piáspoharakat láttam mert hordták nekem a piákat, nem is néztem miker hoztak csak úgy nyomtam magamba mindent
-
Lakodalomban voltam.....
Olyan fél 1 ig Forgatókönyv szerint mentek a dolgok, de 1 után már mindenhol mezítlábas, elég ittas félmeztelen férfiak rohangáltak...
Sajnos a csajok csak a cípőjüket vették le....
Szóval 1 után nem nagyon hasonlított lekodalomra a dolog...
A zenekar is elkezdett lazulni, szerintem ha tudtak volna Tankcsapda számokat azokat is játszottak volna... -
hánnemtom, ez a kitenyésztett hamilton mintha egyre unalmasabbá tenné a versenyeket :) -
Te is? Én is :)
Reggelt
-
Másnapos jó reggelt mindenkibe!
Jó kis futam lesz! (remélem....)
-
Heh... elég rasnyák ezek a... kiflik?... bucik?

Jó reggelt... este F1!!! -
jovolt az esti buli -
nnna mivan kész a vasárnap reggeli kiszállítás 
-
Valószinűsítem, hogy nem erről az oldalról közelítette meg a pultot...
-
először azt hittem a meow az
-
Red Bull #121044 Jóestét :) -
David2006 #121043 nekem is:D -
kellett egy kis idő amíg leesett
-
Jódolog az a csé.Nesziggyad