172102
  • Beers
    Nincs ezzel semmi baj!
  • nandorb
    jobbnal jobbak vazze:
  • Beers
    Például!
  • nandorb
    hm... erdekes en meg nem lattam felenk olyat:)

mutass egyet amire gondolsz,hatha nem 1re gondolunk.
  • JagFater
    Minden szolgáltató honlapján van egy sebesség mérési opció. Általában saját szerverükről le-fel töltés.
  • nandorb
    hogy gondolod a szolgaltato sajat merojevel?
  • JagFater
    Speedtest szar. Mérj a szolgáltató saját mérőjével...
  • nandorb

ez mind a netem 1Mbit... csak nemtom hogy bir ennyire felmenni...
  • Herold
    Kösz, valójában bevette az 1280x800-at, csak az tévesztett meg, hogy a menüben a szövegek elmosódottabbak így, mint a kisebb, 1024x768-os felbontáson, és a játékban a minimap még mindig ovális. Gondolom akkor ez már így marad...
  • Gyuszopapa
    Nem kell fixer.
  • Gyuszopapa
    Nem tudom hogy ez segít-e de menj be a c:\Document and Settings\user név\Dokumentumok\Battlefield 2\Profiles\Default mappába és a "video con"-t töröld ki.Utánna a"Default"melletti"0001-0002-0003"felhasználói mappákból is töröld a"Video con"fájlokat.Én is próbálkoztam az átírással de nem ment.Így alapgraffal 800x600-ba fog elindulni a játék és aztán a options menübe beállíthatod a kívánt felbontást,és megy a játék full hd tv-n 1920x1080-as felbontásba.
  • Herold
    Meg az, hogy kilépek esc-el a menübe és elszáll az egész, arra van gyógyír?
  • Herold
    Az engem nem érdekel, csak a BF felismerje.
  • schrank
    a 16:10 halott szabvány
  • Herold
    A 16:10-et is kéne tudnia.
  • schrank
    ja , csak a fos plazmákon van ez a felbontás , az 1366*768-at meg tudja már az 1.5 ....
  • Beers
    1.5 nem tudja?
  • Herold
    Nem akarok offolni, de használja valaki ezt a widescreenfixert?
    Én hiába állítom be a parancsikonban a wide felbontást, nem veszi be.
    "...BF2.exe" +menu 1 +widescreen 1 +szx 1280 +szy 800
  • schrank
    landorra gondoltál ?!
  • nandorb
    o hogy birom az ien faszokat akik ilyesmikkel dicsekednek...hogy neki mije van meg mittom en de mivolna ha sajat penzebol kellett volna eddig vasarolni dolgokat? akkor megnezznem hogy mennyire tudna helizni...
  • OrionHungary
    kis kenninek már a prohardveren is megvan a rajongótábora:
    "Pókeéppenrakárki, mert nem érdekel, mikor milyen névvel jössz ide vissza, húzzál már el innen komolyan! tényleg "nolájf" vagy, komolyan, mert ki az az idióta, aki annak ellenére írogat egy topicba, hogy mindenki idegrázást kap tőle és unja... nincs más, fiú, vagy mi van?? nem érzed, hogy senki sem kíváncsi rád, és csak teleszemeteled a topicot? az a hsz-ed meg feljebb, hogy public lámák vagyunk.... azok vagyunk baszki, tökömet sem érdekli, hogy te NC-n osztod az észt, meg a *csában harcolsz prohofikkal... KIT ÉRDEKEL???
    mi itt szórakozunk, és élvezzük, hogy összejöttünk 48-an (!) nem kevés, sokan haverok, még többen jó ismerősök, és ezután is jókedvűen, hangosan röhögve (énelkelve) fogunk szórakozni esténként és "ontani egymás vérét..." :DDD te meg nem vagy szívesen látott..."
  • schrank
    a tüdődhöz a n yakadon át vezet az út ! de ha a seggeden keresztül történt az orvosi beavatkozás akkor téged nagyon átbasztak ...
  • JagFater
    A tűdőm a satnya, nem a nyakam b+. :-)
  • schrank
    nnna azzal a nyakkal én nem nagyon menőznék ...
  • JagFater
    :-DDD

Ez a görcs tuti, hogy egy alreg, ekkora csíra a földön nincs.
    A nyakamat teszem rá. :-)
  • Zerénd
    christmas az anyád te fasz! Jobban tette volna christmas apád is ha a csizájára veri a faszát christmas anyád picsája helyett!

Karácsony te balfasz!
  • JagFater
    :-D
  • schrank
    mi a faszomnak neked fényképező hisz a te kis virtuális világodban elég nyomni egy printscreent
  • nandorb
    szt. rakj oda 2okrot a neve mele:P
  • joebacsi
    egy nyelvtankönyvnek nagyobb hasznát vennéd :)
  • McKenny
    ha nem kértem volna dSLR fényképezőt(christmasre) akkor már másik telóm lenne gondolom iphone.
  • McKenny
    5800azért nekem ennyire nem adaja:)
    milyen zenelejátszót használsz?
  • Boxer HUN
    ne mobilizálj... gyere lőni! :D
  • HTS s3rg1nh00
    én nem vagyok túl nagy telefoncserélgető,összesen a jelenlegi az 5.telefonom 8 év és 4 nap után,röviden képekben:
    Siemens C35 ezüst,menő voltam vele mert mindenkinek A40 volt,és szerettem is nagyon:

Nokia 3210,szerintem ezt nem kell különösebben magyarázni...túl sok előrelépés nem volt a Siemenshez képest,csak a snake(sry,de csak ilyet vagy még kisebbet találtam megfelelő színben):

aztán ismét Nokia,ezúttal egy 3510,nagyon szerettem,egyetlen negatívuma volt:2 töltés közt bőven elfelejtettem hol a töltő,mivel simán bírt 2 hetet(!):

majd egy Motorolás kitérő,V3x...az elején szerettem,aztán egyre jobban utáltam,majd az utolsó fél évben már minden nap többször akartam falhoz baszni:

és végül a jelenlegi szerelem a Nokia 5800,ami helyett úgy érzem 2-3 évig biztos nem jön más:
  • nandorb
    ah manapsag tudod ha nincs, akkor nemvagy meno...
  • joebacsi
    Ki mondta, hogy kell?
  • nandorb
    mien jo volt meg nem voltak:)

most azon kell gondolkoznom hogy legyen penz hivni,sms + legyen hudecsucs telefon,10megapixeles 40gb hard-al meg mittomen mien szarokkal...
  • joebacsi
    Én mind a mai napig tudok fejből több millió számot. Csak a hozzá tartozó névben bizonytalanodom el néha :)
  • Zerénd
    Mindkettőt tudta. Előbb 450-es voltam, majd ugyan azzal a hívószámmal, de már 30-as körzettel 900-as. Sőt, mikor bejött a pannon, volt egy 20-as számom is ugyanazzal a számmal. Tehát kártya független is volt. :D

92-ben találkoztam elösször rádió telefonnal, pont vpében mikor katona voltam. 0660-as számok voltak azok is. Vilmapusztáról azzal szoktunk haza telefonálni. Egy elektronikához volt csatlakozva egy síma tárcsás vezetékes telefon. :) Sőt, a duga kocsinkba is volt, de az már központból volt kapcsolva. :(
  • n003
    de ezek még asszem 450esek voltak nem? vagy már 900as?