172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hát ja, pl a POE2-t is ezért hagytam abba. Tetszett meg minden, hangulatos volt, de Fallen mapon kívül a többi nem igazán tetszett, de volt olyan is amit kifejezetten utáltam. -
David2006 #121197 rankedon aztán lehet skillesedni amugy:D -
Te kezded? :D -
TS Zolly #121195 Kövessünk el közös öngyilkosságot bánatunkba! :DDDDD
Most néztem az eget. Gyerekek ez REPEEEEEPEEEEDDDDDDDD!!!!!!!! Nincs ranked, kezd leszakadni az ég! -
http://game-monitor.com/
ASE nem mukodik vagy fel eve. -
mivan akkor ha az ASE nem talál magyar szervert?
mit tegyek?
olvastam a FAQ-t,szal nem kell a leugatás :D
végigkövettem,mindent csak a magyar szervereket nem találja :(
please help
jah és külföldröl netezem -
lesz akkor miért feltenni újraa bf2őt nyú únlákk ^^ -
Egy szoval se mondtam, hogy fuj ranked. :)
Csak majusban vizsgaztam, most melo + edzes, igy nem sok idom van jatekra. Ha az frx hiv warozni, jovok, de perpill ennel tobbet nem tudok a jatekra forditani. -
Azt mondjuk qrvára nem értem, hogy miért zavar benneteket az, ha valakinek nem jönnek be az idióta mod pályák...
Pedig aztán a szánalom és röhej határán van némelyik. -
Red Bull #121189 Meguntátok a rankedet? Van 1000 féle másik játék, go oda! Most az lesz a divat, hogy fúj szar ranked, én nem rankedozok király vagyok, csak warozok, az a proság, az nembaj hogy miattam kap ki a klánom, mert nem sokat ublikoztam, és tiszta lúzer szar vagyok... -
En is megkapom ugy, hogy aprilis 30 ota nem jatszottam rankeden? :] -
ÚÚÚÚÚÚristeeeeeen most milesz? leállt az EA szerver nem gyülnek a pontjaim ,pedig ma is gyüjtöttem vagy 400pontot ÁÁÁÁÁÁ JAAAAAAAJ ÚÚÚÚÚÚÚ SEGÍTSÉÉÉG EZ MÁR A VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG ÉRTESITENI KELL MINDENKIT A VILÁGON HOGY NEHOGY JÁTSZON MERT NINCS ÉRTELME BFEZNI ME NEM GYÜLNEK A KIBASZOTT PONTOK ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!! -
n003 #121186 hurrá ezéé sem kell görcsölnöm a szar páblikon :)) -
20000 pontot mindenki meg kap fájdalom díjként (ea hivatalos infó) -
Tuti késő van vagy valami ... :) -
Nem tudja vki hogy később hozzá lesznek-e adva azok a pontok amiket most nem kapunk meg mert nem működik valamilyen szerver????????
aki kapta azt a levelet az EA tól abba nem írják??? -
Hiába valaki mindig megerőlteti magát :D!
Csak a többi anyázást hiányolom :P! -
danke sön -
Érdemes letöltened a Patch-eket a játékhoz, utánna lesznek botok ... (Asszem, régen nem LAN-oztam ...)
A + cuccokat meg a Google segit megtalálni ... érdemes a MOD-okat keresgetni , Point of Existence2-t érdemes keresni (POE2) ... de abban nem sok Single player van :) -
ennyire nem vok gyik -
aha, de amíg apám el nem viszi a 2. gépet, addig kéne jáccni, de az öcsémmel 2en vagyunk a pályán -
Semmi gond, gondolom nemrég kötötték be a netet :)
A lényeg: ha nem ismered a Battlefield tipusú játékokat, akkor érdemes elolvasni a nénik alatti FAQ (Frequently Asked Questions, magyarul annyit jelent Gyakran Ismételt Kérdések ... GYIK ... itt elég sok mindenre választ találsz ... Nézegesd azokat a linkeket + próbálgasd a Single Playert .. ott pár dolog amint világossá válik, lehet mennui hentelni a netre! -
kösz, de nekem nincsenek botok
a + cuccokat honnan szerezzem meg? -
sorry, kezdő vok -
Ige, vannak kiegek, Special Forces kieg + 2 booster pack + a modok ...
Lanban trükkösek a botok, de meg lehet oldani ...
És igen, vannak nemalap pályák :) -
BASSZUS!!!!
SZVSZ EZT EBBEN A TOPIKBAN (Gyanitom az egész fórumon sem ...) MÉG SOHA SENKI SEM KÉRDEZTE MEG!!!
BARÁTOM ... 10 PONTOS KÉRDÉS :) :) -
JESUS...na jó én megyek innen. -
ja, és mi az a warez? 
-
Hello srácok, bocs ha olyan kérdést teszek fel, amit már 5x leírtak, de nincs sok időm olvasgatni, szal: van már bf2 kiegészítő? LANban nincsenek botok? mik ezek a pontok (#111260)? vannak nemalap pályák? -
Kapcsolja nyugodtan :) -
szegény Ati/doki, mi lesz igy vele :)
-
TS Zolly #121167 Legalább a sok stat majom elhúz a retkes izébe :) -
Platypus16 #121166 Lelőttelek én azért téged gyalog is:)
Mellesleg megérdemelted
-
Úgy látom, EA bácsi kezdi lekapcsolni a szervereket...
-
TS Zolly #121164 ,, Hurri írta:
Hivatalos levelet kaptam az eatól:
Tisztelt Felhasználó!
Sajnos egész Kelet és Közép Európában nem működnek a szerverek, most kaptunk levelet az Egyesült Államokból, amiben azt írják, hogy dolgoznak rajta de még nem tudják mikor sikerül megoldani a problémát.
Kérjük tartsa meg ezt az üzenetet, vagy mentse el tartalmát a későbbi kommunikáció megkönnyitése érdekében, köszönjük!
Üdvözlettel, ...........",,
Forrás: http://battlefield.drklan.hu -
Igyekezz... :-)
A földalatti vakondokokos pálya az zsír. -
Paprita? -
Red Bull #121161 arma kiegészítő!
Lehet ki kéne próbálnom ezt az arma-t. :)
-
Red Bull #121160 Nem tudjátok hogy miért nem adja meg a pontjaimat napok óta a játék? Nincs valami hír, hogy leállították a rangrendszert? -
juhuhúúúúúúúúúúj de szép meszidzs.finom kis global ban.ezután a lemez nyilván csak a zsiguli visszapillantón virithat majd.