172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #121487 Na ez az asztal már megközelíti a telített asztal fogalmát. -
TS Zolly #121486 na ja. :) -
Ez már alakul :D!
Bár nálunk Bogita nem volt ennyire helyes, mint ez a pincér csaj :)! -
jobb helyeken még asztal sem kell :)
csak aztán győzzük elrángatni a készebb arcokat a "szakszi egy százasér'" típusú belvárosi cigánykurváktól, illetve elmagyarázni, hogy miért nem érdemes angyalkát készíteni a latyakba hajnali háromkor :DD -
így néz ki egy rendes asztal :)
(gerzsi itt az előtérben jól szimbolizálja az állapotokat :D)
még a pincércsajszi is átérzi jól :D
és itt bizony egy csepp tekila se vész kárba :D
-
Szeretnéd nagyon... mi??
-
Különböző kritériumok alapján válogatnak a klánok a friss felhozatalból. Ha egy új játékos kimagaslóan jól teljesít a publikon, arra a klánok úgy is felfigyelnek. Kitartás!
-
...höh.
"(tudom ezt nem értitek, ehhez már ész is kell),..." Azért csak próbáld meg nyugodtan! Jártunk mi is iskolába. -
sziasztok! nincs valami klánbe felvétel? most kezdtem bf2-t a speciallal, és uncsi lenne egyedül :) -
Latom ma is lesz par oldal
-
Deqwator #121478 lételemünk az alkohol, neked a szopás(még nem nöttél ki ebből?) -
j4n3k #121477
-
j4n3k #121476 Egyébként csak veletek vagyok "ilyen" rendes(tudom ezt nem értitek, ehhez már ész is kell), csak viszonzom azt amit kaptam, mikor ebbe a fórumba betértem. -
gondolom esténként a szádra veszed helyettünk is :D -
j4n3k #121474 Apámat ne vedd a "szádra", nem ilyen alkoholista szar mint ti. -
j4n3k #121473 Nem nőttétek még ki ezt a sokat iszom,hú de király vagyok-ot? -
Nem volt gyenge az biztos
!
-
te mért nem mész el bármelyik klánéra?
hidd el szívesen látnának. kell vki aki hozzáértő módon visszaviszi az üres poharakat.
persze egyeztetnénk apáddal hogy nincs-e rád szüksége.
-
TS Zolly #121470 Hu baz! Ez biztos. És nem tejja, hanem viszki, bor és serecske. Utánna meg persze a fiatalabb korú társaság vagy imátkozik a nagy fajansz istenség elött térdepelve, vagy a hosszú hajuk bele lóg a levesbe. :D Ámbátor halkan megjegyezném, öregebb résztvevők haját olykor, asztal diszitésének szánt virág ékesíti, másik meg részegen akar levezetni 200 kilométert, mig a tv-ben éjcaka a forma egy megy. :DDD -
TS Zolly #121469 Tekila???? Ha jól látom a társaság fiatal kora miatt, egy: üvegben tejja lehet, kettő: foto kedvéért kölcsönkérték a kancsót egy szomszédos asztaltól, addig a macskafröcssöt elrejtették az asztal alá. -
hé 10bi1! a múltkor azt mondtad, ho 4 rugó alatt meg lehet szerezni a bf2 + spec forces 2 t. hol? (#121343) -
Nálunk nem szokott ilyen üres lenni az asztal :)! -
terítő??, há hülyék vagytok?!
az beszíjja a kicsöppenő tekilát, ami így kárba vész...ekkora pazarlást! :D
hol voltatok amúgy? -
Horda maki tali 2:
b-j: Running, Steve, Bari, Fuji, Atwe, Tp.Peti, Szigi, Caroy
-
TS Zolly #121464 Nem kell kikapcsolni, magától megszünik, ha idegesít, akkor csak a t betüt nyomkodod. Asszem. -
TS Zolly #121463 

-
1Obi1 #121462 HBD,BSZN Verzoo: Vát dáz it mín? -
ezt valahol az audio menu ben kell kipipálni vagy mi te meg erre leírod a fél vindózt
-
GameOverrr #121460 Lásd kivel van dolgod, addig nem mentem aludni, míg meg nem találtam neked:
A C:\Documents and Settings\Neved\Dokumentumok\Battlefield 2\Profiles\ könyvtáron belül kiválasztod azt a sorszámú könyvtárat, amelyik ahhoz az accountodhoz tartozik, amelyiknél ki szeretnéd kapcsolni a help dumát(pl.: 0001). Majd azon a könyvtáron belül megnyitod az Audio.con fájlt. Ekkor ezt fogod látni:
AudioSettings.setVoipEnabled 1
AudioSettings.setVoipPlaybackVolume 1
AudioSettings.setVoipCaptureVolume 1
AudioSettings.setVoipCaptureThreshold 0.1
AudioSettings.setVoipBoostEnabled 0
AudioSettings.setVoipUsePushToTalk 1
AudioSettings.setProvider "software"
AudioSettings.setSoundQuality "Medium"
AudioSettings.setEffectsVolume 0.306757
AudioSettings.setMusicVolume 0
AudioSettings.setHelpVoiceVolume 0.77839 Ezt a számot írd át nullára!
AudioSettings.setEnglishOnlyVoices 1
AudioSettings.setEnableEAX 1
Jössz egy sörrel!
-
melyiket az english dialogh-ot ?
-
GameOverrr #121458
Próbáltam, de nem találtam semmit, se a saját fájljaim között, se a lenti keresőt használva. Mert mintha úgy rémlene, hogy valaki már írta itt a megoldást erre.
-
nekem nem segítesz demo's russzosz
-
GameOverrr #121456 Ahogyan a defaultplayerest csináltad...
1) Belépsz a játékba
2) Manage accounts
3) Create account
4) Accept terms
5) A megjelenő ablakban értelemszerűen kitöltöd az adatokat(account name(ez lesz a neved a játékban), e-mai cím stb.)
6) Create account
Aztán
-
GameOverrr #121455 Igen, erre én is gondoltam...viszont azt is kizártnak tartottam, hogy sikerült volna neki ilyen névvel multis accountot kreálnia(valami hülye biztos csinált már ilyet korábban). -
hol kell kikapcsolni a bf2-ben ezt az angol help dumát ???
-
de nem akarom azt h defaultplayer legyen a nevem höh :DDD
és hol tudok ujjat csi? -
ne ird át...
csinálj másik accot ,jeeeeee és megvan oldva ,kérem a sört! -
singleplayerben meg nem dobja ki a szerver ezzel a hibaüzenettel... -
multizni akarok neten...
csak ha átírom a documentum és settingsbe akkor már nem enged be egy szerverre se -
GameOverrr #121449 Ha érted, akkor minek kérdezel? 
Egyébként meg singleplayert vagy multiplayert nyomnál? Csak mert szerintem singleben adja alapból azt a nevet, hogy "defaultplayer". Nevet átírni nem lehet, max. újat csinálni.