172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
casseushungary t nem talalok az oldalon -
egy hulye haverom talalta ki hogy w33d ,amugy senki se "sziv"beteg
-
ITT
mondjuk en vagyok a legkarcsubb de en nem is reg jatszom hivatalossan,foleg hogy nem frissit az oldal se -
gondolom valami szívós klán lehet. -
Akkor ha lennél olyan rendes és felvennél azt nagyon megköszönném!
name: casseushungary
-
A klan neve -
TS Zolly #121521 Mijaz a W33D?????????? -
TS Zolly #121520 Gondolom CSSSSSSSSSSSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!!!
ikszfájör tényleg a játékosok keresésére van inkább.Legalábbis nekem. Elég ha csak egy nevet veszel fel, utánna annak a haverjait is látod. Sőőőt, onnan tudsz konnyektálni szerverre. -
de azert vannak ertelemes magyar csapatok PL W33D klan ,de azert nem neveznem tarsadalomnak mert csak 6 an vagyunk,de mi mindig publikon nyomulunk -
j4n3k #121518 Áhh, már majdnem mindenki a szar cs-t, wowot , az igazi bf2-esek meg maradtak. -
kb. 18000 pontom van. Amugy kicsit zavarban vagyok az idővel egy másik játék miatt amit 4-5 évig játszottam, de nem mondom a nevét mert megköveztek 
Viszont nem tényleg nem értem hogy miért nem működik a voice-om a játékban. Egyáltalán nem kap jelet. Pedig most raktam directx-et, vga(lényegtelen) meg hangkari drivert direkt a legújabbakat. Szörnyen lámának nézhettek, de nem tudom mi van ezzel! -
Official Release Date for Battlefield 2: June 23, 2005
Nem sokat jatszhattal anno. :)
Xfire segitsegevel tudod megkeresni a tobbi magyar jatekost kulfoldi szervereken. Magyar szerver nemigen van, ha rankedet akarsz. -
Elöjött egy problémám:
b2voicesetup
Tehát elindítom, de egyáltalán nem kap jelet a mikrofontól, pedig a miki jó! Hangrögzítő fogadja, ventrilo fogadja. Nem tudtok erre valami megoldást? DirectX-em a legujabb vann fennt asszem. -
Kár érte. Pedig emlékszem pár éve milyen jót játszottunk. A magyar szerverek pedig tömve voltak!
-
nincs magyar bf2 társadalom van egy elkorcsusolt infratyi része akik a saját törvényeik alapján néha fenn vannak a szervereken persze karkand only az értelmesebbje külföldön nyomja publikon
-
hanem? -
TS Zolly #121511 nem is szerver keresőnek irtam
-
köszke, de ez sem hoz le több magyar szervert mint a game monitor 
-
TS Zolly #121509 Tedd azt, hisz a népi bölcsesség aszongya, gondolom még a kicsiny községetekben is igaz, kutya harapást szőrével. :DDD -
Ah nem tertem meg magamhoz leljesen, eljen a lightos masnapossag bar szerintem hamarosan inkabb lenyomok egy sort hogy legyen - epp falunap /vagy mifene/ keszul ugyis kicsiny kozsegunkben -
Ezt nem lehet kinőni te fitymatenger.Dugunk,iszunk,hugyozunk,szarunk.Enyi az élet értelme a többi csak köret te hugyos vizipisztoly. -
TS Zolly #121506 Ezt mondanám én is! :DDDDDDDDDD -
Ja meg annyi hogy azert nem latszanak a piak mert tulsagosan gyakran takaritottak utanunk a kedves pincer urak -
Bortéma: nos bort csak 3-an ittunk a 10 fős társaságból, a vörös bor hugymeleg szar volt istentelen ízzel, a fehér nekem ízlett meg hát az normálisan be volt hütve. Szerintem 3 kancsóval fogyaszthattunk, persze mind fehér bor volt, én most nem kevertem a piákat. Kajaval en jol bezabaltam kar hogy a jobb kajas talakat kesobb sem toltottek ujra. Utana atkerultem a Holdudvarba ahol 2 boros kolaert (3dl bor, 1dl kóla) valami 2900ft-ot akartak lehuzni rolam en meg mondtam hogy ennyiert mar a Londonban is kapsz bort de hát tudom, én vagyok az örök elégedetlen.
A Horda tali jól sikerült, de legközelebb előírjuk hogy:
1. mindenki esőkabátig leissza magát
2. nem jön senki kocsival, nővel, nincs kibuvó hogy nem megy a lag miatt
3. aki nem jön el azért büntiből spiccesen leutazunk :) -
Korpsweb #121503 Trófeába voltunk...fix összegért bármiből bármennyit fogyaszthatsz :) Úgyhogy a bor, sör korlátlan volt meg persze a kaja is
-
j4n3k #121502 valaki biztos :) -
hali a batllefield 2 höz tud valaki + fegyvereket
-
TS Zolly #121500 ikszfájör csodákra képes. -
Látom a tali jól sikerült. Pesten jöttetek össze?
-
Üdv
Körülbelül 2 éve abbahagytam a bf2-t, de most megint levettem a polcról és meglepően tapasztaltam hogy a magyar szerverek elég üresek! Lehet hogy az a probléma hogy csak az alapjátékom van és mindenki már a kiegészítőkkel játszik, vagy pedig annyira elkülönült a klántársadalom hogy csak együtt játszanak. Sajnos elég nehéz így embereket megismerni
Esetleg van valami publikus ventrilo, vagy teamspeak amin össze szokott jönni a banda?
-
Platypus16 #121497 Izé... -
TS Zolly #121496 Aha. Neked két kancsó kannás bor 8 ember részére dögi? -
Majd elmondom!
-
TS Zolly #121494 Végülis mi is lett felvéve? Mikor Faterral szavaltuk a velszi bárdokat, vagy az, mikor serek hatása alatt szerelmet vallottál bár pult oszlopának? :) -
Platypus16 #121493 Á volt bor dögivel:)
A vörös félédes szar volt, de meglepő módon nagyon bejött a száraz (?) fehér... -
Igen, csak azt hiszem titkosítva lett a tartalma miatt! -
TS Zolly #121491 Tényleg???? -
TS Zolly #121490 Te csak szeretnél igy királykodni, irigység beszél belőled, mert veled még a képzeletbeli barátaid sem álnak szóba. Soha nem fogod azt az érzést megtapasztalni, mikor a csapattagok az ország minden feléből össze jönnek egy kibaszott nagy ivászatra. -
a számra nem, mert messze van a billentyűzet.
de inkább a "kezemre" veszem, hogy nem birt embert faragni belöled. -
Mintha nálunk valami hanganyag is készült volna?!