172102
  • MaverickSXT
    casseushungary t nem talalok az oldalon
  • MaverickSXT
    egy hulye haverom talalta ki hogy w33d ,amugy senki se "sziv"beteg
  • MaverickSXT
    ITT
    mondjuk en vagyok a legkarcsubb de en nem is reg jatszom hivatalossan,foleg hogy nem frissit az oldal se
  • Casseus
    gondolom valami szívós klán lehet.
  • Casseus
    Akkor ha lennél olyan rendes és felvennél azt nagyon megköszönném!
    name: casseushungary
  • MaverickSXT
    A klan neve
  • TS Zolly
    Mijaz a W33D??????????
  • TS Zolly
    Gondolom CSSSSSSSSSSSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!!!

ikszfájör tényleg a játékosok keresésére van inkább.Legalábbis nekem. Elég ha csak egy nevet veszel fel, utánna annak a haverjait is látod. Sőőőt, onnan tudsz konnyektálni szerverre.
  • MaverickSXT
    de azert vannak ertelemes magyar csapatok PL W33D klan ,de azert nem neveznem tarsadalomnak mert csak 6 an vagyunk,de mi mindig publikon nyomulunk
  • j4n3k
    Áhh, már majdnem mindenki a szar cs-t, wowot , az igazi bf2-esek meg maradtak.
  • Casseus
    kb. 18000 pontom van. Amugy kicsit zavarban vagyok az idővel egy másik játék miatt amit 4-5 évig játszottam, de nem mondom a nevét mert megköveztek
    Viszont nem tényleg nem értem hogy miért nem működik a voice-om a játékban. Egyáltalán nem kap jelet. Pedig most raktam directx-et, vga(lényegtelen) meg hangkari drivert direkt a legújabbakat. Szörnyen lámának nézhettek, de nem tudom mi van ezzel!
  • atomboy
    Official Release Date for Battlefield 2: June 23, 2005
    Nem sokat jatszhattal anno. :)
    Xfire segitsegevel tudod megkeresni a tobbi magyar jatekost kulfoldi szervereken. Magyar szerver nemigen van, ha rankedet akarsz.
  • Casseus
    Elöjött egy problémám:
    b2voicesetup
    Tehát elindítom, de egyáltalán nem kap jelet a mikrofontól, pedig a miki jó! Hangrögzítő fogadja, ventrilo fogadja. Nem tudtok erre valami megoldást? DirectX-em a legujabb vann fennt asszem.
  • Casseus
    Kár érte. Pedig emlékszem pár éve milyen jót játszottunk. A magyar szerverek pedig tömve voltak!
  • schrank
    nincs magyar bf2 társadalom van egy elkorcsusolt infratyi része akik a saját törvényeik alapján néha fenn vannak a szervereken persze karkand only az értelmesebbje külföldön nyomja publikon
  • Casseus
    hanem?
  • TS Zolly
    nem is szerver keresőnek irtam
  • Casseus
    köszke, de ez sem hoz le több magyar szervert mint a game monitor
  • TS Zolly
    Tedd azt, hisz a népi bölcsesség aszongya, gondolom még a kicsiny községetekben is igaz, kutya harapást szőrével. :DDD
  • dicehater
    Ah nem tertem meg magamhoz leljesen, eljen a lightos masnapossag bar szerintem hamarosan inkabb lenyomok egy sort hogy legyen - epp falunap /vagy mifene/ keszul ugyis kicsiny kozsegunkben
  • jappy
    Ezt nem lehet kinőni te fitymatenger.Dugunk,iszunk,hugyozunk,szarunk.Enyi az élet értelme a többi csak köret te hugyos vizipisztoly.
  • TS Zolly
    Ezt mondanám én is! :DDDDDDDDDD
  • dicehater
    Ja meg annyi hogy azert nem latszanak a piak mert tulsagosan gyakran takaritottak utanunk a kedves pincer urak
  • dicehater
    Bortéma: nos bort csak 3-an ittunk a 10 fős társaságból, a vörös bor hugymeleg szar volt istentelen ízzel, a fehér nekem ízlett meg hát az normálisan be volt hütve. Szerintem 3 kancsóval fogyaszthattunk, persze mind fehér bor volt, én most nem kevertem a piákat. Kajaval en jol bezabaltam kar hogy a jobb kajas talakat kesobb sem toltottek ujra. Utana atkerultem a Holdudvarba ahol 2 boros kolaert (3dl bor, 1dl kóla) valami 2900ft-ot akartak lehuzni rolam en meg mondtam hogy ennyiert mar a Londonban is kapsz bort de hát tudom, én vagyok az örök elégedetlen.

A Horda tali jól sikerült, de legközelebb előírjuk hogy:

1. mindenki esőkabátig leissza magát
    2. nem jön senki kocsival, nővel, nincs kibuvó hogy nem megy a lag miatt
    3. aki nem jön el azért büntiből spiccesen leutazunk :)
  • Korpsweb
    Trófeába voltunk...fix összegért bármiből bármennyit fogyaszthatsz :) Úgyhogy a bor, sör korlátlan volt meg persze a kaja is
  • j4n3k
    valaki biztos :)
  • victorius83
    hali a batllefield 2 höz tud valaki + fegyvereket
  • TS Zolly
    ikszfájör csodákra képes.
  • Casseus
    Látom a tali jól sikerült. Pesten jöttetek össze?
  • Casseus
    Üdv
    Körülbelül 2 éve abbahagytam a bf2-t, de most megint levettem a polcról és meglepően tapasztaltam hogy a magyar szerverek elég üresek! Lehet hogy az a probléma hogy csak az alapjátékom van és mindenki már a kiegészítőkkel játszik, vagy pedig annyira elkülönült a klántársadalom hogy csak együtt játszanak. Sajnos elég nehéz így embereket megismerni
    Esetleg van valami publikus ventrilo, vagy teamspeak amin össze szokott jönni a banda?
  • Platypus16
    Izé...
  • TS Zolly
    Aha. Neked két kancsó kannás bor 8 ember részére dögi?
  • Beers
    Majd elmondom!
  • TS Zolly
    Végülis mi is lett felvéve? Mikor Faterral szavaltuk a velszi bárdokat, vagy az, mikor serek hatása alatt szerelmet vallottál bár pult oszlopának? :)
  • Platypus16
    Á volt bor dögivel:)

A vörös félédes szar volt, de meglepő módon nagyon bejött a száraz (?) fehér...
  • Beers
    Igen, csak azt hiszem titkosítva lett a tartalma miatt!
  • TS Zolly
    Tényleg????
  • TS Zolly
    Te csak szeretnél igy királykodni, irigység beszél belőled, mert veled még a képzeletbeli barátaid sem álnak szóba. Soha nem fogod azt az érzést megtapasztalni, mikor a csapattagok az ország minden feléből össze jönnek egy kibaszott nagy ivászatra.
  • Yan
    a számra nem, mert messze van a billentyűzet.
    de inkább a "kezemre" veszem, hogy nem birt embert faragni belöled.
  • Beers
    Mintha nálunk valami hanganyag is készült volna?!