172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Platypus16 #121566 Én azért bormámoros pillanataimban sem ettem le magam...
-
unlock-ot
-
jó persze van az az alternatíva is hogy eladod a weekend házat
-
és mit kaptak? -
félévig
utána 6k ha jól tévedek -
régi történet, semmi extra.
a srác nagyarc volt a monitor mögött, megkeresték, megnevelték rendesen.
csak ott rontották el hogy felvették videora és feltöltötték. -
landor ugyan ezt tudja adni csak P-tól 3900-ért
-
lusta vok megkeresni kérj meg vkit -
a debreceni taggal mi történt? -
OFF:
Sztem próbáld meg frissíteni az írod firmware-jét. Nekem is volt hasonló gondom régen. -
még a végén a debreceni tag sorsára jutsz szval lassíts sztem -
off:
Szevasztok kis help kéne!
A nerom minden íráskor, érvénytelen blokkcím üzenetet dob, és leáll az írás....
Elvittem másik gépbe az írómat, hátha az romlott el, de nem, ott ment rendesen, ugyan azt a nerot használtam....
Egyébként más íróprogramoknál is fenn áll a hiba....
Ha valakinek van ötlete mi lehet segítsen plz. !
Thx!
-
Saját maguknak mondanak ellent. Két füllel odébb olvastam ugyanazon az oldalon.
"Nem tudom, hogy mi az a fájlcserélő alkalmazás, de sok képet, filmet, zenét töltök le és fel a webböngészőmmel, és rengeteget e-mailezek. Internetes telefon programokat is szoktam használni, néha élő TV adásokat is megnézek, és rendszeresen kapcsolódok a munkahelyem belső hálózatához. Kell tartanom attól, hogy „extrém felhasználó” válik belőlem?
Nem. A korlátozás kizárólag a fájlcserélő alkalmazásokkal kapcsolatban áll fenn."
Ez amit felsorolt bőven tulhaladja az 5gb.ot szerintem.
-
Ennyire nem túrtam bele. Kérdés hogy 5GB elég-e neked arra amire használni szeretnéd? -
pedig azért akad :)
"A hûségnyilatkozat érvényessége alatt szerződésbontás a feltételes kedvezmény, illetve 1 éven belüli tarifaváltás a 39900 Ft kötbér megfizetésével lehetséges. A szolgáltató jogosult az előfizetést a Vodafone Internet 5G tarifacsomagra átváltani és számlázni ha az előfizető fájlcserélő alkalmazást használ és a tárgyhavi forgalma meghaladja az 5 Gigabájtot (extrém használat). A Vodafone fenntartja magának a jogot arra, hogy az akciót módosítsa, felfüggessze, megszüntesse."
vagyis a korlát 5 giga, és 1 év múlva valszeg átváltanak forgalmi díjjas számlázásra, mint anno csinálták a gprs netükkel...viszont még így se tűnik olyan rossznak
az a gáz, hogy vodkafonnál nemigazán van ismerős, aki érdemben tudna informálni az ilyen lépésekről :) -
akkor csak az ár a fontos :) -
budapest és környéke, azt asszem mindegyik jól tudja :) -
kihuzod a gyufát :)
(ezt még csak warn mentesen irtam.) -
nincs,
de talán a pannoné mintha olcsóbb volna.
nézdd meg hol jobb a lefedettség amerre szoktál járkálni. -
j4n3k #121547 eniszeretlek
-
Végignézte. Én nem találtam benne sehol apróbetűt esetleg csillagozott részt.
-
j4n3k #121545 Álmondjá -
Hát a trófeában én inkább csak kajáltam, mert elötte lévő 4 éjszaka végig partiztunk és már nem bírta a májam:D -
Kussmar te szerencsetlen abortuszmaradek... -
ebben van valami buktató?
vagy ez tényleg az, hogy havi 5 rongyért laptopról bárhonnan bármikor bármennyit tudok netezni? -
j4n3k #121541 te meg y-al a nevedet... trendi módon -
nem az en erdemem,en csak csatlakoztam -
látom trendi módon számmal irjátok a neveteket. -
ok -
Ezért mondom hogy óvakodj tőle:) Egyébként ez inkább Schranknak szólt. -
en ha tehetem tankal,de foleg gyalog es kocsival megyek,a helihez es a repulohoz hulye vagyok -
en igazabol itt nem ismerek senkit,ezert velemenyt se alkotok,olvasom a forumot mindig de ismerni nem ismerek ugy igazabol senkit -
Ja és amint látod marhára képben van a bf2 scene-t illetően, főleg hogy kik hol játszanak, annak ellenére hogy a public ts közelében még életemben nem láttam:) -
IDE felvettelek,itt latod ha gamelunk,remelhetoleg -
Na sikerült megtalálnod az összhangot egy olyannal, aki az iwiwen megkeresi és kinyomtatja az infantry játékosok képét, hogy aztán alkoholos filccel összefirkálja őket miközben marhára haragszik, mindezt azért mert gyalog egy fing:) -
mi is mindig nyomjuk,csak nem kapok erte semmit ,de maga a jatek az .... -
2 óra az nem sok 
Nekem volt hogy azzal a bizonyos játékkal 72 óráig játszottam folyamatosan
-
TS Zolly #121529 Hm. Nem kell ahoz stat frissitést, hogy az embőr jót tudjon kumbulázni. Tegnap is elkurtam vagy 2 órát az életemből ezért a játék kedvéért. -
itt -
TS Zolly #121527 Megtörtént, de engem ma nem fogsz látni játszani.