172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
és mégis hogyan...saitek cyborg-om van, de pl mikor a gyorsitást állitom be akkor a lassitásnak is ugyanazt az értéket állitja, a játékban meg egyiksem megy.... -
Igen lehet ;) -
n003 #122118 ezt meg Dzseg-nek :DDDDD -
hali, lehetséges joystick-ot bekonfigurálni? probáltam, de nem nagyon ment :) tulajdonképpen nem... -
n003 #122116 BARI EZT CSAK Nked a reggeliéé!!! :DD -
Chewy81 #122115 Na elindulok haza oszt megmondom majd! :D
Üdv
-
Dlink lesz az... :-) -
Chewy81 #122113 Ezt egyelőre nem tudom neked megmondani, de ha hazaértem megírom. (kb 1-1,5 óra) Vagy kolink vagy valami hasonló "márka"
.
-
Milyen routered van? -
Chewy81 #122111 Köszönöm, de már regeltem a bfstats oldalon régebben, szépen mutatja is az értékeimet, most már őrmester lettem, csak a játékban nem veszem ezt észre.( nincsenek új fegyverek és még mindig az alap rangon vagyok.) Szerintem az lesz amit JAG1 mondott, hogy valami nálam blokkolja a kommunikációt. -
Azon már túl van sztem te rattyanat... :-DD -
TS Zolly #122109 1. Játszol pár kört valamelyik private ranked szerveren. ( szerverek felsorolása ott van a pr oldalán. )
2. Lejössz a szerverről, majd ugyanazzal az ip cimmel regelsz itt.
3. Könnyebb megértés miatt, kiválasztod a Magyar nyelvet. Legfellül egy Magyar zászló. -
Valamelyik FRAPS betyár mondja már meg, hogy mi a rákér a mikrofont veszi fel ez a tetű és nem a gém hangját? -
Chewy81 #122107 Köszi! Így már világos. Akkor ennek kell utánnanéznem, mi blokkolhatja. VAgy a router vagy a tűzfal ezek szerint. Bocs a sok hülye kérdésért de rengetedg dolog van ami nem világos, és igazából nem találtam erre vonatkozó leírást, gondoltam csak tudtok segíteni.
De lassan kezd elegem lenni belőle remélem az eredetivel nem lesznek ilyen gondok.
(Épp most rendelem a deluxe edition-t ha minden jól megy akkor már hétfőre ide is ér.
)
-
Törtel csak az Antik szervereken tudsz játszani. Ha ott feljődsz, akkor azokon a szervereken látszik a rangod és az unlock, csak nálad valami blokkolja a kommunikációt. -
Chewy81 #122105 Tehát a játékban sem mutatkozik meg a fejlődés? Csak a bfstats oldalon? -
Livius #122104 De ha csak private rankeden játszol akkor csak a bfstats oldal rögzíti majd a pontokat meg rangot. Az EA stats oldal nem. -
Chewy81 #122103 Tehát lehet hogy csak ennyi a gond? Mert a bfstat oldalon frankón frissül minden adatom, meg unlockoltam is már pár fegyvert.
Csak a játékban nem látom ezt viszont. Akkor belenézek a firewall témába, hátha. Bár kemény lesz mert NoD360-am van és abba nem nagyon lehet belenyúlni. :(
Köszi a segítséget, majd ha hazértem melóból és kipróbáltam megírom mi (nem) törént !
-
Nekem a G5 jópáréve megvan, semmi bajom vele és leszarom a többit, meg, hogy kinek milyen van. :-) -
Én mind az egereket és a kormányomat is progi nélkül használom fenének sem kell ha müködik nélkülük is :) -
Nekem Logitech desktop MX gyerekkora óta hibamentesen muzsikál, csak napi sokórát jáccani az MX700 az nehéz ... ezért vettem helyette másikat ... nem az volt a cél hogy ne Logi legyen... hanem hogy jó ... Logitech régen nagyon nem tudott drivert irni, nemtom ez most hogy van, akkoriban a lézeres micik közül a Logi háklis volt az egérpadokra, ráadásul a CH qrvára be is jött + kényelmes is volt ... ezért lett CH ...
Ha Quiang Ho Ping tipusú 17DPI-s 3pengős patkány lett volna a legkényelmesebb akkor valszeg azt veszek :) -
Nem a lófaszt nem, én is ott kezdtem, törtel. A gond nálad az, hogy vagy router, vagy tűzfal nem engedi ki azokat az infókat, amik a bfstats oldalra kellene, a rangokhoz. -
Itthon 2 Logitech egerem van: Mx518, Vx revolution és mind2 hibamentesen megy de azért gondolom másoknak gondjaik vannak így én csak egy újabb imát mondok értük :)
Noob: a tegnapi TK-t kabbe
-
Üdvösség az Allnak! Vagy mi fene... 
Egeres témához annyit, hogy nekem egy A4-Tech X-750BF van és én nagyon meg vagyok elégedve vele. Főleg mivel fele annyiba se kerül mint Logitech G5, viszont DPI-ben 2500-t tud, amit ugyse használ ki a jó ember, valamint a súlyozás sztem nem sokat számít. Aki tud játszani, az anélkül is tud, aki meg ne mtud az azzal sem fog tudni.
-
Azé nem vagyok ts mert lassan de biztosan költözködöm és jelenlegi állapotomban nem vagyok online csak melóban majdnem :) Meg nagyritkán tolom az ET:QW-t ...
(Az meg gyenge érv hogy a kutyám felzabálta a fejhallgató + miki kábelemet ... pedig télleg :) :) -
Először is : :)
Másodszor: Én szertem a Logitech egereket ... van egy MX700-am és egy valamilyen 101 kiskutyás is :) De lássuk be, sok a gond a Logi egerekkel ahhoz képest amilyen drágák ... a Razer sem volt tökéletes, de a CH nagyot ütött a cserélhető Firmware-el :)
Kedvesem pl: utálja a CH + func archetype kombómat, azzal kezdi hogy félreteszi őket és előveszi az MX700-ast ... nagyon csúszik :)
Harmadszor: cougar.hu
Thrustmaster Cougar ... sokak szerint a Zisten ... csak kicsit bugos a lelkem ... eredeileg x darab X-52 árába kerül + sokszorX X-52 kell ahhoz hogy fasza legyen ... de hamarabb halsz meg mint hogy tönkremenjen ... (9kg :) )
-
n003 #122094 először is kabbe a G.Erzsit :))
másodszor is kabbe :)) mert feltolhatnád néha az orcádat ts-re -
Elöször is: kabbe :D
másodszor: logitechnek jó egerei vannak azért mert neked a razor a király még nem jelenti hogy azt is kell venni, minden attól függ melyik áll az ember kezére, én is csak kényelem miatt vettem a mostani egerem és nem a csili-vili száncsengő miatt. :)
harmadszor: Joy ügyben én is a saiteket ajánlom de ezt a Cougart nem ismerem.
Amugy meg
-
Platypus16 #122092 Köszönjük! -
errrtu #122091 on
erról nekem is van véleményem...
személy szerint az ak-t tartottam a legjobb fegyvernek de mióta használom, különböző okok miatt, már az m16-ot tartom annak
off -
Jóreggelt!
Netmentesen telt az elmúlt pár napom, igy most csokorba szedném a történtekre való reflektáciát :)
Elsősorban itt is BSZN :) (ha még nem unnád :) ) ...
Aztán:
Ad 1: A Logitech a büdös életben nem gyártott joystick-ot ... (Amit annak nevez az vicc ...)
Ad 2: A Logitech-nek ugyanannyi "Gémer" egere van mint jó Joy-a :) Lásd Ad 1...
Szóval: Joy: Saitek vagy Cougar ... egér: Razer ...
Valamint a PKM az isten :)
Éééés ... nem az egértől meg a micipadtól lesz pró az ember ... bármelyik hülye tud mostmár komolyabb cuccokat venni ... felesleges erre gizdulni ... én anno azért vettem mert lényegesen kényelmesebb vele a egerészés mint az elődeivel ... és nem azért vettem olyat amilyet mert az volt a pró, hanem azért mert 8745642385289 félét végigpróbáltam és ezek voltak a legjobbak ...
Szóval áltában 2 féle emberke szokta főleg leszólni a jó egereket (És itt direkt nem a Gémer meg Pr0 szavakat használom ...) ...
1: akinek nincs, de szeretne, csak nem engedi az asszony orszamting
2: akinek van, de béna hozzá ...
A harmadik brigád a ténylegesen jó játékosok köre lenne, de ők meg csak röhögnek rajta ... aki tényleg nagyon jó annak nem számit ez olyan sokat :) -
banánosdzsó #122089
-
f2000 egy fos, pkm semmivel nem jobb az alapok, m95 ha az a fekete sniperfegyó, az okés, de nekem jobban bejön az alap amcsi és különösen az svd, csak tudni kell velük bánni, úgyis csak 1 headshot kell mindegyikből. egyedül a specops unlockja tetszik. a medicnek az a g36valamije meg pontos, de azt sem szeretem, akkor már inkább ak
-
banánosdzsó #122087 Nem az a király aki unlockozik publikon, de én leszarom őket jó magasról! Attól még élvezem a publikozást. Egyébként játszatok bf2:sf-el, ott ezek alapfegyverek. :) -
Korpsweb #122086 Jól beszélsz nem dadogsz :) nehogymáá az legyen a király aki publikon ánlokkozik...! -
banánosdzsó #122085 Az m24 nem a legpontosabb, l96a1 a legjobb, igaz unlock, de akkor is a legjobb sniper ebben a játékban, mert vékony a kereszt, jobban be tudod mérni a homlokát valakinek, viszont svd rulz! :) -
banánosdzsó #122084 Gondolom te, meg itt jópáran úgy kezdtetek játszani a bf2-vel, hogy már klánba voltatok. Úgy nem lehet élvezni a játékot! MIért láma aki publikozik? -
Felesleges, nem a publiklama velemenye a donto. -
m16 is tud olyan jó lenni,mint a G36e,M4 mint a c,F2000 kalap szar,M24 pontosabb,mint a többi,és ha fejes egyből hal,ha nem meg úgyis 2 kell,PKM megint szar az RPKhoz képest...nem folytatom,mert megyünk nyaralni...mésfél hét múlva,szerdán re
-
Korpsweb #122081 Miaz nemteccik a magyar valóság? Életszinvonal rulez..., megütik az unios normát majdnem