172102
  • Bogdogege
    Szia Promi
  • Promi #122159
    Es meg nem tunt fel nekik, hogy nem szamol semmit?:))
  • Chewy81
    Kipróbálom most már :D Annyi azért jó lenne ha le tudnám állítani egy időre hogy megnézzem az-e a baj. Ha nélküle megy akkor leszed másik felrak és kész. Ki lehet ezt kapcsolni?
  • JAG1
    DMZ-t nem ajánlom, hogy bekapcsold.
    A szolgáltatód meg szarni fog rád. :-)
    De hidd el, ha a nortont letörlöd, simán menni fog. Az egy ritka geci szoftver. Hányok tőle.
  • Chewy81

"The DI-524 will not allow you to forward enough ports, to run Battlefield 2. You should try using the DMZ portion of this router if it is available. Alternatively you can try switching the router to bridged mode. You will need to contact your ISP to switch to bridged mode, so they can make the required changed on their end."
    Ezt megnyertem...
  • Red Bull
  • schrank
    és ennek mi köze a rúterhez
  • Red Bull
    Kurvaélet. Most voltam az ofat szerveren, beállok kommandernek, és befekszek a főbázison egy ház mögé. Kiszúrtam scan-el hogy közeledik valaki felém, kilőttem. Erre 10 másodperc és kick fighting commander-ért! :/
  • JAG1
    Feleségül ne vegyelek?

[lófasztfogittülniéjszakáig]
  • Deqwator
  • Red Bull
    Ezt hol kell bekapcsolni? Részletesen pls, mert még sose tudtam behozni a router beállításokat.
  • JAG1
    Van egy olyan, hogy UPNP (Universal Plug-and-Play) ezt kapcsold be és elvileg menni fog.
  • Red Bull
    És a router tűzfala be van kapcsolva? Én ha azt bekapcsolom, akkor nem talál a játék szervereket...
  • JAG1
    Router mögé szoftveres tűzfalat mi a ráknak?
    Évek óta nyomom egy routerrel, meg nod32-vel. Még a Win tűzfal is ki van lőve...
  • Chewy81
    Megpróbálom ezt a port forwardot, remélem összejön! A nortont nem akarom még letörölni egyelőre másom nincs!! Majd ha lesz valami jobb helyette akkor.
  • Balumann
    Hello mindenkinek! Szeretnék újra játszani a játékkal, régen is játszottam, csak nagyon akadt a gépemmel. Feltettem a játékot, patcheltem, beállítottam (gyakoroltam is egy kicsit single-be). És megpróbálok felmenni egy szerverre, és kilép a játékból, kidob az asztalra.
    FAQ-t olvastam, de nem találtam ilyenre megoldást (csak olyan van, hogy játék közbe dobál ki).
    Valaki tudna esetleg segíteni? :(
  • schrank
    "fejlődsz" max fejlősz
  • Tikal #122143
    már sikerult, csak elég érzékeny.....
  • JAG1
    Direkt felmentem, jól felhúztam magam, mindenkit széjjel csaptam és nem vágtak ki... :-)
  • JAG1
    Azt ne kikapcsold, hanem töröld le, de izibe. Annál gányabb szart...
    Ha van routered, bőven elég egy nod32, meg a win tűzfal gyenge beállítással...

Routeredben portot kéne forwardolnod...
    Kiválasztod a routered, majd a gémet. Ha nem menne, akkor van egy olyan beállítás, hogy Plug And Play, vagy valami hasonló. Azt kapcsold be és menni fog.
  • havercsotány
    a szemetek
  • Chewy81
    Hali! Megnéztem, igazad volt, "D-link" G54 a router típusa. Azt a szutyok Norton 360 at meg nem lehet kikapcsolni? Meg akartam nézni hátha az fogja meg a cuccokat de nem tudom kikapcsolni..
  • uHs Gerzson
    Ha pénzért megveszed játszhatsz vele.
  • oszitheace
    az nincs bene a legújjabb peccsben?
  • uHs Gerzson
    Euro Force booster pack
  • oszitheace
    európai erőkkel hol lehet menni?
    peccs fönt van
  • SigS
    Reggel azert bannoltak mert kilottem 2 embert akikkel az admin pontfarmolt
  • Red Bull
    Én leszarom a pontokat, cska a k/d érdekel ^^
  • havercsotány
    hát az biztos hogy a disznóölö az az élvezet:))))
  • JAG1
    Hát aki a pont miatt játszik, az jobb is, ha nem megy fel szerverek.
  • jappy
    én csak azért vettem meg,hogy tesómat leelőzzem.Most, hogy nincs pont alig játszok:-((((
  • Red Bull
    Gondolom supportlámultál mint valamelyik nap, mikor felmentünk atwéékkal.
  • havercsotány
    ja pedig már vissza ment a minuszom plusszba és egy ugrást követöen már jött a kidobás kb 5 percell az eset után ...sztem csak kifogás volt valamiért nem tetszett a játékstílusom a kiscsákoknak
  • Red Bull
    Szerintem az emberek 3/4-ének tetszett a rangrendszer, meg a játék ezért vette meg. Most már kevesebben fogják megvenni, mert rájönnek hogy ígyse-úgyse kapnak pontot...
  • JAG1
    Ezért banoltak? Pfff...
  • havercsotány
    na bannoltak az egyetlen magyarok lakta szerverröl erröl a thc rül team killing miatt -4 pont sorryt is mondtam meg minden :( ez vajon végleges ?
  • JAG1
    :-D

Ez mijalófasz?
  • JAG1
    Nem a pontok miatt veszed meg te agysérült...
  • Red Bull
    Szerintem ne vedd meg, azt mondták már nem csinálják meg, hogy megadja a pontokat. Szóval fölösleges megvenni.
  • uHs Gerzson
    mondjuk ha a csörülapátokat állitod be akkor azért van mind2 értéknél x,y tengely mert ezeken megy probáld meg úgy.