172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
a legzsírabb a katonák voltunk a'la bf vietnam az olyan loool film -
az
-
banánosdzsó #122238 A black hawk dawn az a A Sólyom végveszélyben című film? Mert akkor letöltöm :)
-
ebböl a szempontbol jobb a rájen közlegény megmentése ott ugyis a fél egységet szarrá lövik mire kikerülnek a szarbol. -
ha nagyon szart akartok akkor nézzétek meg a tűz afganisztán felett című cgi okádékot 
-
banánosdzsó #122235 Ja meg egy mivagyunkazamarikaifaszacsávók filmben nem akarják jobb helyre vinni a rabokat, hanem még ki is nyírnák őket :) -
banánosdzsó #122234 hát szerintem egy mivagyunkazamarikaifaszacsávók filmben nem ilyenek vannak. Pl ott nem hal meg egy amcsi se, megse sérülnek, viszont kinyírnak 5000 terroristát 3-an. Na ez lenne a mivagyunkazamarikaifaszacsávók film. Szvsz a késparti se volt nagy kamu, tényleg ilyen hülyék az arabok, azthiszik hogy kifogy a lőszer, és akkor nyertek is. -
TS Zolly #122233 Na látod ebben egyet értünk. Max egyszeri nézetes film. Ja meg az amcsi fijjuk a faszák, terroristák a lámák. Érdekes volt, hogy szinte minden skulo talált az amiknál, irakiaknál szinte nem. Ja meg egy hemvi nehogymár kibirjon 2-4 rpg találatot! Végére maradt a pojén. Kés parti. Na az nagyon eltulzott volt. Tipikus ,, mivagyunkazamerikaifaszacsávok,, film volt. -
hát én inkább a black hawk down paródiának nevezném
-
Pintyőke #122231 Skacok! Csak nekem nem szamolja a statisztikat? Mar jopar hete, hogy meg se mozdul a szamlalo. :( Igaz nem azert jatszom, de ha mar lud akkor legyen kover! -
banánosdzsó #122230 Gyóreggelt! :) Láttátok az iraki misszió című filmet? Van benne eksön, krumplivetés, rpg, medic, support, kumbula, c4 :) -
Livius #122229 A pontokat számolják már. Még a kitöntetések rögzítésével van gond én úgy látom. Csak annyit kell tenned hogy a te accountoddal kell pár percet játszani az SF ben és utána engedi az unlockot a BF2. Nem kell az SF ahoz hogy ezeket tudd használni BF2 ben. Miután lerögzíti az Statserver hogy játszottál az SF el máris megkapsz egy pár SF fegyvert. Most nem tudom hogy hogy áll a stat server, de ha nem rögzíti az időt akkor nem hiszem hogy ad unlockot. -
csak most olvasom, köszi!
ezzel most csak az a bajom, hogy gondolom még mindíg nem számolják a pontokat, szóval nem tudok gyűjteni az unlockra -
az SF 30€ !! én annyiért nem töltöm le. vki nem tud segíteni?
olyat nem lehet, hogy csak az alapjáték + az új peccs van fennt, de vkitől megszerzem a játék során? shrank ezt mondja? -
Livius #122226 Őő ha törtel privát rankeden játszol, akkor nem a játékon belül kapod meg az unlockokat, hanem a bfstats oladlaon kell kiválasztani melyiket akarod. -
Livius #122225 Az AF unlockhoz nem kell játszanod az AF el. Csak az SF unlockokért kell egy kis időt játszani az SF el. Az L96A1-et valamenniy pont után majd unlockolhatod. -
Livius #122224 Hát ez elég gázos így. Elég vegetás routered lehet akkor.
Max ezeket a portokat tudod kikapcsolni. A többi az szükséges, mert a legtöbb GameSPY port.
TCP 4711 (Ez Rcon admin prot amit te úgyse fogsz használni)
TCP 80 (Ez nem tudom mi de sok progi használja ezt a portot, szóval nem árt ezt szabadon hagyni)
UDP 55123-55125 (Voip portja gondolom nem fog menni a voip majd ha ez nincs) -
szóval szerezzem meg az AF et + az SF et, jáccak neten, és így majd megkapom, habár amerikai vok? -
n003 #122222 nekem nincs meg az af csak az sf kieg és mégis tudom ánlokkolni a p90-t és az l96-t is szal nekem ezek akkor is sf ánlokkok ha nemis azzal jöttek :) .. meg mindenki másnak is -
ha ha pont hogy az AT-nek meg az sznájpernek nem volt sf-es unlockja éés nagy botrány is volt belőle mert csak a AF -val lehetett megszerezni őket de hogy akkor az AF-is unlockokat miért nem lehet használni azt már nem vágom
-
n003 #122220 sf kieggel kell jáccanod pár másodpercet és akkor már tudod ánlokkolni ezt is de előtte már meg kell hogy legyen az m95
ha nincs meg az sf akkor esetleg megkérsz vkit hogy tegye meg neked ;) -
Chewy81 #122219 Felvettem a portokat, de nem változott a helyzet. :(
Játszottam párat de nem kaptam meg a fegyvereket meg a rangot sem. Remélem az eredetivel majd nem lesznek ilyen gondjaim.
-
Ahhoz SF kieg kell. -
Chewy81 #122217 Max 20 port lehet a listába felvéve de már 15 bennt van, de ha jól látom nincsenek engedélyezve. Ki lehet őket törölni? Vagy maradjanak? -
nem -
Chewy81 #122215 Szívok nagyot ezzel a routerrel. Nem negedi az összes portot megnyitni csak max 5 újat a nmár meglévőkön felül. Abba meg az általad felsorolt összes nem fér bele. Ki lehet hagyni valamelyiket?
-
Leg0las #122214 Nem enemy szpári, hanem enemy szpátid. :) -
pedig elég érthetően beszének:
- áj níd ö rájd
- enemi szpári
- áj níd medikk
- ... -
Peris #122212 lenne egy kérdésem.
A magyarok többsége melyik szerón tolja mert hogy nekem egy magyar szervert se talál egyik keresőm se ésw elég idegesítő olyanokkal játszani akiknek a szavát se érte
A választ előre is kössz -
unlockot L96a1-et csak olyan sznájpertől tudsz szerezni akinek ilyen puskája van és tud zoomolni kocsibabeszálni és ejtőernyőtkinyitni
-
nektek megjeleníti?
asszem L96a1 a neve -
ő az:
-
fiúk!
van 1-2 problémám. Öcsém megtalálta az összes fegyver képét (unlockokat is), és ahogy néztük, felfedeztem a
Magnum snipert(itt nem tom hogy hívják, awp, vagy l...) ő az én nagy szerelmem.
1./ez asszem európai unlock. Na most az EF booster packet csak letölteni lehet? azt is csak pénzért?
2./az unlock fegyókhoz kell vmennyi pont nem? mert ha most nincs pontozás, akkor ugyancsak szívtam.
egyébként ha megvan egy unlock fegyver, használhatod még az eredetit?
bocs a sok kérdésért:
-
GameOverrr #122207 Én azokat a köcsögöket nem értem, akik beállnak a repcsi elé és kivasaltatják magukat. Ugyan mégis mire gondol a marhája, hogy majd kiszállok és illedelmesen átengedem neki, ha már olyan szépen "kérte". Vagy mit? A szaros kis punish-ja senkit sem érdekel, és semmit sem ér el vele. A repcsit már így is-úgy is bukta, azzal nem lesz jobb, ha még mellé le is pihen 15 másodpercre. Ez megér neki egy halált? Komolyan nem értem, mi értelme van ennek.
-
Engem is akart így "kitenni" pilóta, de nem jött neki össze!
Tökölt vele csomó ideig oszt inkább kiugrott, gondolta lezuhanok oszt annyi,de inkább áttültem és kerestem másik pilótát :) -
Fasz -
GameOverrr #122204 1:50-nél ahogy a fazon fut vissza a semmiből az hatalmas! 
-
Landor #122203 vááá kurvajó
-
egycee engem is gunnerként ki vitt a kecseg pilóta a péályáról hogy kihalljak a helibő de legalább elvettem az életéből öt percet amíg azzal tökölt 
-
Koszonom a szulinapos jokivansagokat, innentol kezdve csak kp-t fogadok el, a bankszamlaszamom a kovetkezo