172102
  • DoctorStryker
    Azt már 3* akkor fejjel irtam miutan a fél Dr.-t banolták a szerverről mert tól jól játszunk...
    s kaptuka szerverükön 1,5-2 perces respawn időt.
    Miután megbékéltem irtam is h kezdjük tiszta lappal az egészet s felejtsük el.
    Azóta törlik bármiylen hozzászolásomat legyen az bárni, + a war-ra való kihivást is. S ott csak konkrét adatokat irok le.
    Ez sztem 1 picit sok. Vki hivja ki őket pls.
    Le is irtam h túloztam 1 kicsit, de már átléptek 1 bizonyos határt.
  • norBOSS
    Szasz mindenkibe!!!Joe csak azt szeretném +kérdezni,hogy hogyan lehet erre a thc-s szerverre felmenni???Bocsesz de csak most ébredtem és még lusta vagyok visszaolvasni!!
  • joebacsi
    no offense, de talán ha kisebb arccal mentél volna oda, simán megoldódott volna minden...így átfutva tényleg van ott egy-két kretén, de nagy részük normális, és értelmesen meg lehetne beszélni velük a dolgot, de nem így...
  • DoctorStryker
    Haly.
    Kitoltottak a forumról :D, sztem már a szerverről is :P
  • TS Zolly
    Egészben az a röhej, hogy a tyopik első pár kommentjében szépen leirja a fazon, amit a pb nem fog meg, az nem csit. Utánna meg csalás gyanuval basszák ki a jobb játékosokat. Hm.
  • GameOverrr
    LOL, beleolvastam az ottani fórumba, jókat derültem egy-egy hozzászóláson. Az eset tanúsága: ha XY azt mondja valakiről, hogy csaló, akkor az úgy is van.Nevetséges...
  • Livius
    És nézd meg milyen eredményeik vannak. Szánalom. Nah a JCSR-től tudtak szerezni 10 pontot, mert a JCSR most nem gamel.
  • TS Zolly
    adm regelve van a cb-én.
  • Livius
    Ezeknek mind nincs meg eredetiben nyugi. A ClanBase-t, ESL-t nem is ismerik. A legnagyobb lol hogy Stryker nek mondták hogy ha lesz war, akkor legyen unlock is. Na ez az ATOM LOL. Public noobok. Gondolom nem sok éles CB és ESL warrjuk volt.
    Ha már valamelyik THC-s vagy ADM-s Private rankedes megtisztelne minket, és van eredeti serial kulcsa, akkor megkérném látogasson el erre a public serverre egy fél órára---> Waib Infantry by ]DKE[ IP: 84.243.254.184:16567
    Nah ha itt is azt mondják hogy ti a legjobb infantry-s klánokhoz tartoztok, akkor majd elhiszem.
  • TS Zolly
    Részben egyetértek a sráccal, vagyis a lekezelő stilusoddal kapcsolatban. De részben neked adog igazat, bár lényegtelen qra, ugyis azt teszik a szerverükön, amit akarnak. Nem hivatalos ranked, igy nem is lehet szólni az ea-nak. Esetleg csak annyit, nézzenek már körül azokon a szervereken játszó emberek cd kulcsai közt.
  • Herold
    Ki a fasz foglalkozik privát rankeddel, aki ilyet fenntart az eleve szánalmas. A klánjuk neve meg mindent elmond róluk, nyomorék drogos banda.
  • hilpety
    Nos! Kiiktattam a routert leszedtem a tűzfalat. De még mindig nem okés.
  • 3TOMI3
    a BFV.HU a legrégebbi klán ! ugye Landor?
  • schrank
    jjja hogy infratyi akkor felejtős
  • JAG1
    Mi a faszt foglalkozol ezekkel a nyomingerekkel?
    Nagypofájú csicskabuzi az összes...

Annyi szerver van, menjetek máshová...

Amúgy, ha összejön egy ilyen csapkodás, ki ne hagyjatok.
    Én, az óriási BF2-es múltammal, szarrá lőttem az összeset...
  • DoctorStryker
    sztem ezt ird nekik a forumokra.
    THC & ADM [HUN] Infantry Server [PRIVATE RANKED]:217.27.212.249:16567
  • schrank
    tegyétek bele a "HUN"-t a szerver nevébe mert így a kutya sem fogja megtalálni a tbc vagy mi az meg nem egy hungarikum rövidítés
  • DoctorStryker
    Haly!
    Nos lenne 1 kérésem hozzátok.
    Aki teheti az látogassa meg a THC &ADM Private ranked szervert...
    Tegnap szólt saallaala hogy kivágják erről a szerverről mert csiternek modnják.Hát több nem kelett én is felmentem s legnegyobb meglepetésemre engem is kivagtak mint...visszamentem s szóvátettem ezt.
    Erre kivágtak de BAN al..
    Ezekután irtam normális üzenetet a forumukra amit megnézhettek itt
    S utána azt vágták a fejemhez h no-name klán vagyunk. hmm mert ők sokkal öregebbek...
    Erre bevág nekem egy ilyet:
    " Egyébként nyomhatod nekem itt a dumádat, hogy a ti clan-otok milyen idős stb... a [THC] másfél éves a >ADM< pedig még öregebb... Akárkit megkérdezhetsz itt bfstats-on megfogja mondani, hogy a [THC] a legjobb Infantry-s clanok közé tartozik az >ADM<ről már nem is beszélve.."

Mondom ok beszéltem atwe-vel, livius-sal hogy megprobálnék lebeszléni Private ranked Vs ranked legjobbja meccset
    de csak probálkozom...mivel mindend egyes forumbeirásomat törlik...
    ha van 2-3 percetek akrko irjatok eme témában nekik... ha több is van akkor mutassátok meg nekik h a ranked szervereken miylen az igazi játék, s miylen játékosok vannak.
    Tnx
  • JAG1
    Mondom, hogy blokkolja a szaros tűzfal...
  • hilpety
    Melyikre gondolsz?
    Az internet filternél a ranked, same version only, same mod, punkbuster, van bexelve.A qiut felirat alattira gondolsz? Amúgy az 1.41-es patch van fennt. A játékot kb 3szor újra raktam már:(
  • Deqwator
    jah
  • Chewy81
    Hogy ne csak offoljak: Ha feltelepítem a Dcon modot attól még tudok a "sima" Bf2-vel játszani ugye?
  • schrank
    és akkor még csak a gyerekosztályon voltál
  • Chewy81
    Mondjuk gondolhattam volna hogy ott valami nem stimmel, kissé tényleg nagy... Bár én egyszer a szépemlékű Csehszlovákiában levettem a polcról egy 43-as piros tűsarkost. Kicsit féltem, hogy van akinek ez jó a lábára...
  • schrank
    ez a kép bf talin készült az a nagylábú traveszti .... de inkább nem mondom a nevét
  • Chewy81
    Fúúúúúúú apppám, álomautó! Pirosban nincs? A fehér az olyan rendőrös.
  • Chewy81
    Már akartam kérdezni, hogy milyen gyakran frissül a fórum képe, mikor lesz más nem a csajok.A melóhelyen furán néznek rám, nem elég hogy netezik még hetero is!!
  • schrank
    pedig az ezerkettes zsigából látszik hogy nem pestiek vagytok
  • Chewy81
    Jó esetben igen. Rossz esetben nem értik a poént és elkezdenek eszeveszetten magyarázni hogy nagyon eltévedtünk és hogy hogy jutunk vissza a főútra! Bocs az Offért!
  • schrank
    és ere a válasz :"meg hát"
  • Chewy81
    Mifelénk a csajozós szöveg így verdából kifelé (bármilyen mellékutca megfelel):
    - Sziasztok Pest felé jól megyünk??!!

• schrank
    a kép címe "nem tudod merre van a usmc bázis?"
  • Chewy81
  • schrank
    nnna majd ma megkereslek valamelyik szerveren aztán ez lesz azt utólsó amit látni ogol respawn előtt
  • Chewy81
    Megrekedtem 238! pontnál, úgyhogy engem még érdekelnek a pontok
  • atomboy
    Nem tulzottan erdekel a stat, de 2 honap utan ujra publicolntam, eleg kellemes csatak voltak igy, statpaddingok nelkul.
  • Chewy81
    Tegnap hajnal 3-ig toltam, jól is ment, de fújhatom napok óta nem akar frissülni a stat-om....
    Másnak sem?
  • schrank
    ezek az igazi melegek akiknek alufóliából van a maszkjuk
  • Deqwator
    lassan minket fognak lenézni ,mert a jányokat szeressük
  • SigS
    "Tudósítónk jelentése szerint egy idős asszonytól három rendfenntartó próbálta elvenni a nála lévő tojásokat, emiatt nagy csődület támadt. Egy fiatalembert, akinél ugyancsak tojások voltak, rendőrségi autóba ültettek és elvittek."

Link