172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
I'm OPTIMUS PRIME! -
Landor #122719 grat -
Landor #122718 cool xD -
Landor #122717 merre van Buda? :Ð -
üdv mindenkibe
(fejlődök:) ) -
Hogy van ez az Insurgeci okosság?
Ehhö' kell a HL2, meg a steam?
-
:-D -
mivan diszkont mobil
-
Landor #122712
-
Félted a helyed, mi?
-
és hova vesznek fel mert a helyi TSZ-ben nincs szükség agyoniskolázottakra
-
Ez az utólsó vakációs kiskecsegségem
, mert már csak egy-két pótolnivalóm van fősulin, ami sok időmet már nem veszi el, szal most még lógok pár hetet aztán mehetek dolgozni bassza meg 
-
temégmindíg vakációs kiskecseg vagy ? vagy csak a délutános vagy a melódiáknál ricsi rics
-
Szeretek úgy késesdit, meg pisztolyosat játszani, hogy a másik elkezdi szórni a claymore-t, meg rakétákat lő, meg villanózik 
Egyébként ettől függetlenül jó gyerek volt
-
Fölmentem THC-ra, már 2-en vagyunk, de gyerek állandóan alámbassza a köcsög villanót
vki jöjjön segíteni 
Ja és még mielőtt vki félreértené neki kell a segítség
-
Akkó' tedd be csengőhangnak a dobpergést és hívogasd magad.
-
nem kevés :)
tényleg hangulatos volt -
n003 #122703 pedig mijjen jóisaz amiko csilingelnek a mindenféle rangok meg érmek :DDD
tennap felmentünk antik tankozós szerverre befigyelt pár gibbon meg rang ;)) -
n003 #122702 az árnyék, a fény és az antialiasing volt offon
aa-t most visszaraktam 8x-re me az nemtom mér volt kikapcsolva :)
Shrekk: ezen kívül én még nem találkoztam rendellenes seggel :) ja de a lost planet-t letöltöttem sztímen és az kifagyott, de az csak egy sz*r demo -
Haggyad' má a szaros pontokat...
Nem sokat élvezheted a gammát, ha azon vergődsz, hogy pont, meg rang... -
errrtu #122700 jo volt :)
remelem ebbol mar tanultak vmit! -
az én 8800-am se szereti híbe hóba a homokzsák textúrákat -
TS Zolly #122698 Juhé! Revansot vettünk a BIA-n! 686-0 ide. :DDDD -
Chewy81 #122697 Maradok nemecsek örökre .... Még mindig private 1st class vagyok csak. 
Készítek egy online petíciót az EA supportnak ha ez így megy tovább. -
DoctorStryker #122696 Hagyd a unlockokat az igazi férfi alapfegyokkal ől.
Nincs jobb amikor 1 unlock lámát alapfegyoval alázol meg -
Chewy81 #122695 Ez most azért van mert szar szerveren játszottam vagy ez mindenkivel ilyen ? -
HEMPereg #122694 kössz -
A full 1.41 elég! -
HEMPereg #122692 Bf2 nél muszály az összes eddigi patchet feltenni vagy elég a mostani vagyis a legújabb? pls help -
Chewy81 #122691 Basszus egész hétvégén nyomtam, kb 20 órát játszottam , és eddig alig hatvan pontot írt jóvá. Mostanában az utolsó pár órában már csak 2-2 pontokat ad játék után. Ha így haladok sose lesz meg az eslő unlock.
-
A textúrák elég rondák... Low-on van? -
n003 #122689 hmm az új mapon készült az új géppel :D ... fasza
-
egy fps-nél ugyanúgy a legfontosabb tulajdonság hogy szép legyen mint a többi játéknál is
amúgy nekem ez is cső akárki akármit mond azt meg hogy minek infratyiba RPG azt csak a csés kecsegek tudhassák
-
theodor #122687 Miért lenne az rosz? Lehet hogy nem a legjobb de legalább szép. -
Az nem zavar, hogy a source motor nagyon rossz? -
theodor #122685 Ja mielőtt még azt mondaná valaki, hogy miért a Battlefield 2 topicjába írom mikor a Half Life 2 höz készült. Csak azért mert ehhez a gamehez áll a legközelebb meg mert ez a kedvencem. -
theodor #122684 www.insurgencymod.net. Azt hallottam, hogy ez jobb mint a Bf 2 meg a CoD 2 egybetéve. Én már leszedtem és ki is próbáltam és hát nem tudom lehet hogy a Bf nél jobb. Pedig az a kedvenc gammám. -
TS Zolly #122683 Azé egyik szemem sír, másik nevet. Sir, mert vége a flémnek. :) Nevet mert ez igy jó, béke. Az egészet megpecsételhetnénk egy 64 fős Official rankedos vs private rankedos szigoruan baráti meccsel. -
gzotya #122682 A lagg-ról csak annyit, h elvileg ma megoldódik és új gére kerül a szerver, bár ezt sajnos már régóta ígérgetik... elvileg meg fog szűnni (csakúgy mint az ellentétek
a noobozásra inkább em mondok semmit, de kösz az íratlan szabályokat.
-
DoctorStryker #122681 Volt pár nyugodt órám s elgondolkodtam, a történteken.
Eléggé rosszúl indult a Ranked Vs Private Ranked csapatok vitája.
Mivel sajnos h a magyar BF2 és klánok folyamatosan tünnek el így az öregebbeknek a sztem a kisebb, új klánoknak segítséget nyújtsanak fejlődésben.
Sajnos a Priv rankedos társaságok eléggé szűk létszámúak. S PR is térnek át az OFF Rankedre.
Ma, aki a vitát elindította, vagyis én (Srtyker), megbeszéltem a THC vezetőjével (undertacke76) s gondolom nekem is, kell lezárni.
Mindenkit a szerverökre szeretettel várnak. Az öregebb játékosok meg a tudásukkal járuljanak hozzá h, meglegyen az utánpótlás.
Néhány szabály a szerverükhöz.
Amit én kérek h, ne legyen több olyan megjegyzés h csak ennyik vagytok zolly mondta h ez 1 zárt közösség állandó játékosokkal. Most mi sok ujjat mutattunk nekik.