172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Marha volt, mert azonnal baktam volna szarrá a vinyókat egy samuval... :-) -
TS Zolly #122799 Nekem még most se éri el havona a 30-40 gigát. Neki már akkor, 250 giga volt. Nem nehéz kitalálni, mire ment el annyi gigácska. Na ezért mentek ki hozzá. Ha naponta tölteném le akár többször is a bf2 1.41-es pöcst, és kijönnének ellenörízni, nagyot koppannának. De ö dvd filmekben utazott. Szal korlátlan, de a nagy letőltsi mennyiség, gyanura adhat okot. -
Mondjuk erre meg a Fatáv (asszem akkor még az volt)baszott rá, mert a korlátlan fogalmat nem merítették ki. Jól be is perelték őket. Ha megfigyeled az utód, T-nyom reklámait, nem használhatják a korlátlan és a forgalomkorlát, vagy milyen szavakat. -
TS Zolly #122797 1. Zenét, filmet letőlteni a netről saját használatra nem bűn. Viszont az a neten közzé tenni már az. Magyarán bármit letőlthetsz progikon kívül, de nem tölthetsz fel.
2. Talán 3 éve lehetett itt nálunk a településen, akkor ugyi még max 1 megás adsl volt asszem a legnagyobb lakossági elérés. Egy jóarchoz kiment ellenőrizni a szolgáltató a megfelelő rendőri kisérettel, mert feltünt, átlagba 250 giga letőltési forgalma volt hónapokon át. Bukott is a kölök, mert állandóan filmeket töltött le, irta ki cd-re, és adta el léért. Közben a mackó járás tovább ment, ellenőrizték az összes embert, ki a gyerekkel kapcsolatban állt, plusz az összes számtech boltot. Egyik bolt bukott is rendesen, be is zárták.
3. Abban az időben volt az, mikor az akkor még axelero kiküldött pár levelet ügyfeleknek, hogy felmondják egyoldaluan a szerződést velük, az extrém nethasználat miatt. Indok, nem érte meg nekik szolgáltatni nekik. :DDD -
Annyuk' valagát má'. -
Ez jó. A végén még kitalálják majd azt is pár éven belül, hogy nem tölthetsz le 1 hónapban 1-2 gigánál többet, mert biztos hogy kalóz másolat.... pfff
-
Hmmm! -
dank' sőn -
Jó étvágyat mindenkinek , gondoltam beköszönök így ebédidőben.
-
erre csak azt mondom, hogy gyakorold. te sem tudtál elsőre járni, mert nehéz és furcsa volt --> gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj! ha kiismered a játék fizikáját, akkor már jó úton vagy -
Korpsweb #122790 és sikerült levonni valami tapasztalatot, amit alkalmazni fogsz a kidobó szakmába ?
-
Korpsweb #122789 ja bocs tényleg... -
rambót négyen segberakják ?
kár hogy nem vagyok regelve a jutubon
-
Korpsweb #122787 vááááá én inkább megmaradok a szilikonmelleknél...ezeket ki rakja seggbe? rambó 4 az ágyban? :D -
Landor #122786 
az elmúlt hetekben DVDn 1-2-3, tegnapelőtt meg moziba a 4
-
DEITER #122785 Na végeztem a die hard 1,2,3,4-el, mehetek aludni. :) -
MuldR #122784 Koszonom a linkeket.
Sajnos egerrel nem birom iranyitani. 3 masodperc utan zuhanas jon :) Joyal meg valamennyire birok repulni, csak csuresnel mindig huzom oldalra, es semmit nem csinal. Furcsa gombal csurni. Repulot meg igy abszolut nem lehet vezetni (egerrel meg annyira sem). -
Landor #122783 -
lassan menjél haza, mert ma is kipróbálunk vmi kombót, ami elrontja a teleportomat

-
Mi a baj vele, hogy így ellen kell neki állni? :-) -
Mi? Nemszerettelek?
Tuti véletlen volt, vagy nemtom.
Hazamegyek jól felveszlek. :-) -
igy van.
a Dzsegget fel ne vedd, mert ugyis elutasít, mint engem
-
Monnyon le... :-) -
kiscsaj majd megregulázza őket :)
-
Landor #122776 matriarchátus rulez -
Kösz a meccset asszony. :-) -
Xfiret használd, az műxik.
Vegyél fel pár komát és kövesd.
Pl. Zolli74 -
DEITER #122773 Jó hát a warszerverekre nem gondoltam. -
TS Zolly #122772 Rengeted Magyar szerver van. -
DoctorStryker #122771 Dr.
Ezennel lemondok minden Klán Leader-i jogosultságomról mivel már nem tudom ellátni, személyes gondok miatt.
Nem tudom meddig de nem fogom tudni ellátni a klán leaderi feladatokat, s nem akarom h a csapat elpuholjon, feloszoljon .
Átadtam Minden jogomat SZANDRÁ–nak minden admini jogkörömet, Dr . honlap CB war, HUNcup…
Én Inactiv leszek bizonytalan ideig. -
BF2S
EA BF Portal
BF2Player
Helit egérrel irányítsd. -
MuldR #122769 Sziasztok,
Egy olyan kerdesem lenne, hogy a josticken a jobbra-balra iranyt nem tudom sem a helinel sem a repuloknel beallitani. Ez igy normalis? Nem birom igy megszokni az iranyitast.
A masik kerdes, emlekszem volt valami weboldal, ahol a statomat meg tudtam nezni, nem kellett a jatekot elinditani hozza. Nem tudja valaki annak az oldalnaka cimet?
Koszi,
MuldR -
atwe #122768 1. Heg
2. JCSR
3. FRX
4 GS.bf2- DR.
5 dragon
6 skill4fan
7lamas
8 sf87
Szerintem a magyar kupa végeredmény:) GL hf :! avagy sebi nem adta kölcsön a okos tüzfallat:P -
Livius #122767 Most jelenleg van egy ranked EA HU. Nem réng indult gondolom. -
DEITER #122766 -
Én is naggyon élveztem ,főleg hogy jóideje nem meccseztem már, az ien fasza kis warokért érdemes bfezni 
-
Elmúlt egy évben nem működött, mert nem is próbáltam, és BF sincs fent. Csak azért kérdeztem, hogy érdemes-e felrakni, ha megjön az új vas.
Külföldi szerverek között van, amelyikre magyarok járkálnak, vagy csak szétszórva szoktatok játszani? -
Deqwator #122763 THX JCSR!!!Nagyon nagy meccs volt:D 
-
Köszönjük a meccset a JCSR-nek, mi nagyon jól éreztük magunkat! :D
Jó kis meccs volt!
Köszönjük a szervert a coRDHA-nak! -
ha az elmúlt egy évben faszán működött az ase-val akkor tényleg nálad van valami gubanc