172102
  • DoctorStryker
    Dream csak azért nem reagálom le
    Mert Slicc megkért vmire s sztem téged is.
  • TS Zolly
    Hihihi
  • TS Zolly
    Ma.
  • atomboy
    Akkor nekem nem magyar netem van.
  • DreamProfessor
    Stryker!!! Látom keveredik a 1. life a 2. life-al... >ADM< részéről is lezártnak tekinthető a dolog... Egyébként meg nincs is mit megvitatni, legalábbis én nem találok olyat... Mi egy rossz szót nem szóltunk!!! Sztem mindent a saját clan-oddal kell megbeszélned és leginkább magadban kell rendet rakni...
  • DreamProfessor
    Stryker!!! Látom keveredik a 1. life a 2. life-al... >ADM< részéről is lezártnak tekinthető a dolog... Egyébként meg nincs is mit megvitatni, legalábbis én nem találok olyat... Mi egy rossz szót nem szóltunk!!! Sztem mindent a saját clan-oddal kell megbeszélned és leginkább magadban kell rendet rakni...
  • DreamProfessor
  • atwe
    Melegen ratyi :D

Atwe meg kocka, Bari meg fekete birka, Kaktus meg szegfej :DDDDD

Tényleg! Dávid! Ezt tanitsátok meg neki: A terem buráját. :D
  • K3NZO
    Én nem a játékon akadtam fel, mindenhol ez megy. Megfordultam sok játékban sok clan war-ban. Valaki elkezd valamit más meg folytatja és elszabadulnak az indulatok. Én csak azt tartom érdekesnek, hogy egy ilyen komoly múlttal rendelkező clan mint a Dr. ( ahol az átlag életkor állítólag 25 év és a leader-ük egy 15 éves lány) nem tudja normális hangnemben kifejezni az akaratát és a problémáit? Ennyi év alatt kellett volna ennyi "skill" nem? Nem akarom és nem fogom kommentálni egyik klánt sem, épp az ilyen összetűzések és afférok miatt nem veszem részt komolyan a cyber-sportok világában. Sajnálom, hogy ilyen szintre süllyed a magyar társadalom... GL & HF mindenkinek. Sziasztok
  • JAG1
    Ezt tanusíthatom, én sem tudtam csatlakozni az szerverhez...
  • Meklood
    Ez tegnap volt?
  • Korpsweb
    A Dr-osok mindg késnek :) műtét miatt stb...:D
  • DoctorStryker
    Dr. részéről lezárjuk
    Holnap személyesen beszélek ADM vezetőjével!
    Szemtől szemben jobb megvitatni a dolgot nem forumon keresztűl.
  • TS Zolly
    Ha esetleg ezt nekem irtad, akkor nézd csak meg, voltatok rajt 14-en. Wara szerette volna csatlakozni oda. Síma publik szerverre minden gond nélkül feltudtam menni.
  • JAG1
    Ratyi e vagy?
  • atwe
    Gyerekek a magyar net nem jó a BF2 höz mert túlterhelt :a magyar hálozat
    Szerintem.
  • bhaal
    ha vki ezt a játékot véresen komolyan veszi az meg menjen ki a friss levegőre kergessen meg pár csajt és rájön hogy nem éri megXD
  • bhaal
    Tudjuk hogy gondok vannak a szerverrel és már jobb ,de szerintem nem mi vagyunk a hülyék ha más is mondja hogy a DR szero is laggos. HA már 4éve játszotok DICE gamel tudnod kéne hogy a ping és a lagg nem mindig ugyanaz. Igaz hogy öregebbel szemben tisztelettudóbb DE az uj klánoknak meg kéne mutatni milyen profin tudjátok kezelni a heéyzeteket nem csak rinyálni hogy ez nem jo az nem jo meg belekötni mindenbe,és az elejétől hülyének nézni az embert.MEg lehetett volan beszélni normálisan is a dolgot nem kellett volna anyázni.....szóval ahhoz képest hogy veteránok vagytok elég furán kezeltétek a felmerült problémákat. Kezdve azzal hogy fél órát kaptatok ami annyit jelent 20:30kor kezdtünk volna ahhoz képest 20:54kor még semmi enm történt.Nem akarom hogy két ilyen két klan rivalizáljon mert naggyon jó játékosok vagytok ti is mi is .....PEACE MAN JUST FOR FUN
  • atwe

Bocs gyerekek mindenki állom világban éll .
    Hiába játszik valaki 2 éve vagy 1,5 ha semmi köze nincs a tényleges játékhoz(
    skillt meg itt szinte kétkezemen megszámolhatnám kinek van olyan :PPPPPPPPPPPPP magyarok közül :PPPPP Barinak nincs meg a skill mert elkártyázta lineage2ben
  • DreamProfessor
    Én tényleg nem akarok vitatkozni/veszekedni és a server is olyan amilyen... Ez a server bőven kielégití a tört szervereken játszókat!!! Az, hogy nektek derogál 1-2 dolog az megint más... Elnézést kérek mindekitől aki laggolást tapasztalt a serveren, ez ügyben én nem tudok segíteni... "viszont egy tanács ha a server nem tetszik ilyen olyan okból akkor keress másikat!!!"
  • Meklood
    A war szerver nem mindig megy.
  • DreamProfessor
    magusbi!!! 1 embernek nincs eredeti játéka és az nem is próbált csatizni... A cd kulcsnak semmi köze nem volt ehhez... Egyébként a CB szabályokra tényleg felesleges hivatkoznotok ez a játék alatt is elhangzott!!! Úgy ki sem kellett volna állnunk... Egyébként a szidalmazásokat ti kezdtétek, megvan a chat log!!! Abban tisztán látszik, hogy ki kezdett és micsodát...
  • TS Zolly
    Adm szerver a megszokottol egy kicsit furább. No de nem én vagyok az, aki megmondja, mi is. Mi tegnap nem rinyáltunk, hogy lagzik a szerver. Pedig elég komoly kihagyások voltak, semmit nem tudtam én személy szerint tenni, csak egyenes ment elöre a pixel pacám. Vége felé már ki is irta néha a kapcsolodási hibát. Nem tettük szóvá.

Ma meg:

Háááát, nem tom.
  • DreamProfessor
    KTC!!! Elnézést, hogy általánosítottam, maximálisan igazad van!!! A hozzászólásodból pedig minden kiderül... Egyébként egy jó tanács ami kimaradt ezt nem csak én ajánlom hanem más is... Válasszatok egy olyan leadert aki alkalmas ellátni a feladatokat... A leaderetek minden-re azt mondta, hogy OK, kipróbálta a szervert és a rangokkal sem volt baja... Amikor megjött Stryker elszabadultak az indulatok... Lehet, hogy bennünk van a hiba de ha jól emlékszem pont Stryker miatt indult a gyűlölködés, milyen érdekes nem???
  • magusbi
    Arra nem gondoltal , hogy a punkbuster ben engedett be titeket nem eredeti játékért?
    A szidalmazásokat ti kezdtetek.
    Erdekes modon hozzatok nem engedett be ket eredeti játékos embert.
    [Dr.]hun-magus
  • atwe
    Kössz a meccset frx. Meg akarom ovni azzal hogy Donc lellöt mikor leestem korlátról :xDDDDDDD
  • DreamProfessor
    Ehhh :) ez jó... Tisztelet tudóbbak :) Különben is mi ez, hogy öregebb Clan??? A mi Clanunk 2 éves a tietek meg X éves nagy dolog :) Biztos nagyon sok tapasztalatod lehet, hogyha Shotgun-al nyomod war-on :) Egybként pedig már mondtam nyert a jobbik Clan! Az pedig, hogy mi kit hogy lövünk le megint más kérdés, nálatok a srác tudta, hogy hol vagyok és cél tudatosan oda jött, egyből kaptam a fejest... (WALL HACK) a fejes pedig (AIM BOT) de mi egy szóval sem csalóztunk senkit, nem úgy mint ti... Nah mind1 igyekszem többet nem írni ide mert felesleges, úgyis neked van igazad... Én meg csak 1.5 éve játszok nem vagyok még olyan tapasztalt és skilles mint ti...
  • DoctorStryker
    Hát fura nekem sem volt semmi gondom.
  • DEITER
    Nem jelent semmit hogy a klánotok öregebb...
  • David2006
    akartok nyomni?
  • atwe
    Na fekete bárány beszél xDDD
  • Korpsweb
    nem csuklottál ?:D
  • KáTéCé
    Dreamprofessor: 1-2 klán iránti ellenszenvetek miatt szerintem nem szükséges általánosítani, szerintem
    Stryker: a CB szabályokkal ez esetben felesleges dobálózni, 30 perc késésért buktátok volna a meccset, arról már nem is beszélve, hogy ez ha jól gondolom csak egy "barátságos" meccs lett volna. Másrészről meg a ti szerveretek nekem is világ életében iszonyat lagzot. Ennek számtalan oka lehet.
    Peace!
  • DoctorStryker
    Hmm elég fura mivel mondtuk, jeleztük hogy 2 emberünk se tud felmenni a tiétekre s ezen szenvedtünk, Szandra szólt, hogy 30 percet késünk ti ezt elfogadtátok!
    Azaz nem törént semmi
    Legyenetek már az öregebb klánokkal tiszelettudobbak
  • DoctorStryker

tényleg sazr PINGek
  • DoctorStryker
    Shoutgannal sztem egész jól tudok lőni csak 1 kicsit fura volt, hogy a ADM war szerveren 2 tiszta loves kell 1 embernek?????? hát LoL
    Meg nem tudták normálisan beállitani a szervert SZTEM itt kezdődnek az alapok normális CB war szabályok szerint belőni a szervert.
    Nincs Semmi rang, Jelszó van a szerveren!
    Noss semelyik sem teljesült. Első kört sajnos csak 2 pontal vittük nehezen ölhető játékosokkal szemben.
    Pont néztem az ellent aki a zászló elött álhatott 10m-terel.
    Én a zászlótol 150 mről kaptam AK val a fejest :S

No de a kör után követeltük h álitsák be szervert, nem tudták.
    Utána mondták, hogy átjönnek a mi WAR szerverünkre. Ok különös hogy ott nehézség nélkül lehettt ölni őket LoL!

GSBF2 eseknek is érdekes tapasztalataik voltak velük.
    Lehet h csak mi vagyunk ilyen nyávogósoka h Követeljük az alap beállitásokat de sztem eléggé jogosan!

THC-s emerekkel nincs semmi bajom
    De az ADM esekkel...

Fura volt a Dr. szerverünkön a ping miatt problémáztak... 40 alatti, bocsánat nekem volt csak 100 felett mert sazr a netem...
  • DreamProfessor
    Hali mindenkinek!!! Úgy néz ki a 2 Bf-es tábor között már sosem lesz béke úgyhogy azt hiszem jobb is ha elkerüljük egymást... Ti lenéztek minket és folyton a kifogások jönnek... Épp most jöttem a Dr. - ADM war-ról és azt kell, hogy mondjam csalódnom kellett a nagyra tartott korházi alakulatban!!! 20:00-ra lett megbeszélve a war, a Dr. 30 perc csúsztatást kért amit megkaptak... 20:50kor 7-en tudtak kiállni... Az első menet Gulf of Oman 70 - 68 a Dr. javára... Aztán jöttek a beírogatások, hogy szar a server stb... Amikor átmentünk az ő szerverükre 2 emberünk-et be sem engedte a server, a bent lévőknek meg laggos volt... A végére már annyira elfajultak a dolgok, hogy "húzz a picsába" stb... beszólások is elhangzottak!!! Ja még egy érdekes!!! Olyan akinek még az általános 8 sincs meg a Diplomás-nak azt mondta, hogy "hol vetted a diplomádat???"... Szóval úgy döntöttük hagyjuk az egészet... Most pedig hivatalosan is ki lehet jelenteni győzött a sokkal jobbik csapat 70-68-ra, de az értelmiségi szintjük az "0"... Mi azt hiszem mindent megtettünk, hogy jó legyen a viszony, nem mi kezdtük egyik alkalommal sem a szúrkálódást, minket tisztelnek ott ahonnan jöttünk, magyarok/külföldiek egyaránt!!! u.i: a nagy képűségből pedig azt hiszem vissza kell vennie 1-2 embernek mert a bfstats-on lévő clanok egyikénél sem vagytok jobbak!!! Üdv.
  • KáTéCé
    Jó kis pörgés volt, nekem tetszett, főleg amikor Barit lőhettem :d
    Grat az első helyezéshez! :p
  • Korpsweb
    Jó meccs volt, ezt élveztem eddig csak, meg a JCSR ellen a magyar cuccba :) GG
  • David2006
    köszi a gémet Frx:)
    elsö körben nagy volt a russ,ozt nem tudtuk mi van:D