172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
DEITER #122997 Reggelt :D (igaz nem aludtam még) -
és azt tudtad, hogy Lineage 2-zött?? -
Platypus16 #122995 Na éppen te szólaltál meg, aki 1 hete ki akarta próbálni a wowot...
-
Platypus16 #122994 Na a makinak lesz mit dolgoznia...
-
desok itt a Vágó Pityú nyelvtan óra ftw xD -
Fürgyé le és go aludni -
-
íjfíl ték
-
DreamProfessor #122989 Tetszik az elöttem szóló hozzászólása... nálunk 25-ből 3-an 18 alattiak de soha egy rossz szót nem szóltak!!! A legidősebb tagunk 42 körül jár már de úgy repülőzik ahogy 1-2 fiatal kocka sosem fog!!! Jó éjt!!! -
ha ebben a játékban lecsítereznek, azt vedd dícséretnek :)
gép mögött ülve általában mindenki nagyobb megmondóember, mint élőben, mert itt pl a "pofánbaszás" mint olyan nincs a lehetséges következmények között, és ez általában fordítottan arányosan súlyosbodik az életkorral...ez van, tudni kell kezelni :)
nálunk pl a kordában van is egy 18+ os követelmény felvételkor, de asszem 20 alatt is most csak 2 tag van...jól elvagyunk a középmezőnyben, néha szép komótosan megizzasztjuk egymást hasonló nyugdíjjas felfogású csapatokkal (pl frx-el :D), de mondjuk egy kockaválogatott heg akármikor keresztülgyalogol az arcunkon, viszont tekilában mi vagyunk a jobbak! :D
amúgy szerény meglátásom szerint ennek az egész szájbersporting maszlagnak annyi értelme van, hogy van valami ok, amiért rommá tudjuk magunkat inni közösen évente párszor klán/bf talikon :)
nah uff meg jóccaka :) -
DreamProfessor #122987 Én már egy közösség tagja vagyok, egy újabb közösség csak felzaklatná a lelki világomat... Köszönöm a meghívást a clan társaim nevében is de mindenki jól érzi magát úgy ahogy van... -
DreamProfessor #122986 A 4* os dolgot azért írtam mert a Dr. Clan állítása szerint több élettel rendelkezik a 4*, többet tud futni, és pontosabb a fegyvere... Ha ilyen képességekkel gazdagodtam mikor megszereztem a negyediket akkor már megérte... A falon sajnos még nem látok át, ez ügyben tudnánk vmit tenni??? -
DoctorStryker #122985 Alapvető tisztelet ami hiányzik.
legyeteka bf2es közösség tagjai.
S te még midnig nem érted, sztem nem is akarod. -
DreamProfessor #122984 Remélem nem haragszol meg a következő soraimért de ezt most lekell írnom... Mindig arra a nagy múltra meg rutinra hivatkozol, ha ekkora a múltad azért tisztában lehetnél a játék alapvető dolgaival... Ha vkinek 4 csillagja van csak azért lehet pontosabb fegyvere mert pontosabban céloz és csak azért futhat többet vagy gyorsabban mert rutinosan teszi azt!!! Egyébként még vmi, war közben írtad, hogy a ti Clan-otok alapja az, hogy olyan emebereket vegyetek fel akik tudnak írni olvasni... A "bárhányszor" szó mit is jelent??? Én ezt úgy tanultam kis koromban, hogy akárhányszor :) Most az egyszer kérlek ne hivatkozz a nagyobb rutinodra meg múltadra, mert ezt egy 10 éves is tudja!!! -
DoctorStryker #122983 A)Hmm az öregebekkel szemben minden fiatalnak meg kell adni a tiszteletet
az most lényegtelen, hogy 80 éves ember vagy 2life ban 1 klán akinke már több éves multja van.
A tiszteletet meg ki kell érdemelni.
Sajnos a Private Ranked elégge meg van Heckelve nem ugy máködnek ott a dolgok, más a finombeállitás...
Példa a heckelt dolgokra (DICE berkein belül): Bf2142 no DVD crack kifagy állandoan a MINSK pályánál. Bárhányszor lett ujrarakva, kidob ez csak 1 példa de sztem a többiek tudnak jobb példákat felhozni.
-
GameOverrr #122982 "egyrészt jó nagy flém lett belőle, ami alapból dícséretes :D"
Ezen behaltam.
Egyébként meg
(
) Röviden ennyit, a többit majd holnap(
), jóccakát!
-
DreamProfessor #122981 Én még csak most megyek zuhanyozni úgyhogy itt még büdös kicsit a picsa!!!
-
aloha!
utálok melozni mindig lemaradok az itteni dolgokról:(
történt valami érdemleges? -
Nagy itt a lowskill és sztem többen lefürödtek...Pedig megvolt mondva hogy: NEFÜRGYÉLE...
-
DreamProfessor #122978 http://www.admklan.fw.hu/ itt a fórumunk címe... Ami azt illeti nálunk a 2x főnek a 90%-a nem hajlandó többet játszani olyanokkal akik a cheeter szón kívül nem illettek minket mással!!! Sajnálatos, hogy így alakultak a dolgok!!! Stryker senki nem szídta a Szandrát tekintve, hogy lány de ha egyszer leader lett akkor nőljön fel és válogassa meg a szavait mert ő is elég csúnyán viselkedett!!! Egyébként azt hiszem az is hozzátartozik a dologhoz, hogy az átlag életkor nálunk is jóval 20 fölött van és a fiatal korúak beszólásait nehezen viseljük... Tiszteletet pedig senki ne várjon amíg mi nem kapjuk meg... Nem vagyunk rosszabb játékosok mint ti, nem vagyunk iskolások ill. ovodások, felnőtt emberek vagyunk... Kockának titulálni pedig nem szép dolog ha nem is ismered a másikat!!! Üdv. és peace!!! -
Power of Love From Dzsóba' 
-
Deqwator #122976 heg-esek hogyrohagyatok+!!!de azé grat 
-
TS Zolly #122975 Neeeeeeeeeeeee, Kozsot neeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDD -
értelmesebbek vagytok ti annál, hogy pár kisebb ellentétből általánosítsatok, és higgyétek el, hogy ez ránk is igaz :)
ez a két meccs pedig szerintem jó pár pozitív dolgot eredményezett:
egyrészt jó nagy flém lett belőle, ami alapból dícséretes :D
másrészt az azért látszik, hogy a játékbeli tudást tekintve olyan nagy különbség nincs a két bagázs között (az eddigiek alapján), ergó plusz potenciális gyakpartnerekkel gazdagodott mindkét oldal, ami ebben a nyári uborkaszezonban nem lebecsülendő...
jah, és ha nem lesz kurvagyorsan písz 'end láv a két oldal között, akkor kénytelen leszek mindkét fórumot kozsós képekkel elárasztani, szóval csak okosan! :D
(apropó, mi is a fórumotok címe? :)) -
DoctorStryker #122973 Szandra helyett engem zsidj mert én döntésem volt, hogy ő legyen az.
Nem voltam itt a megbeszélélsen.Igen cserben hagytam. Lányt szidni meg eléggé gerinctelen.
-
TS Zolly #122972 Dejóhogy szétbasszátok a fórumot :DDDD Sok kocka ratyi lámpa -
K3NZO #122971 Elnézést kérek mindenkitől akit megsértettem, nem sértésnek szántam, én elismer, hogy vannak nálam jobbak de én nem is akartam SOHA "vezető" lenni, azt is elismerem, hogy vannak nálam JOBB játékosok is, éppen ezért vagyok war-on tartalék. De véleményem akkor is fenn tartom és sajnálom, hogy ebbe fullad minden war :(. -
Korpsweb #122970 A Szandit hagyjátok békén , mert megyek és kihúzom a szervergépet a konnektorból azt leshettek 
Atwe is elvezetne egy klánt amúgy, csak ő meleg...még nem outcomingolt :D -
DoctorStryker #122969 sajnos igen -
tetszik,végre pörgés van itt is... 
(bezzeg mi defligában nem tudtunk kiállni,mióta itthon vagyok,egyszerre 2nél többen nem voltak a klán TS-én...:S ennyire inaktívak lennénk?) -
DoctorStryker #122967 másik hirtelen adtam át Bf2 csapat vezetését, melléirtam h segítek nincs még neki annyi tapasztalata.
Az élet a tapasztalatok megszerzéséről szól! -
DEITER #122966 Egyetértek veled, de iwiwen még 15 ^^ -
hú látom repdesnek itt a demagóg általánosító szövegek rendesen :) -
DoctorStryker #122964 Ha +1* iyelt mersz irni a forumra S szidni vmelyik klántársamat vagy a bf2es osztály vezetőjét gonolkozzál elöször nem tudod h mibe nyulsz.
Amugy 16, S lehet hogy éretebb a feladatra mint te valaha is leszel! -
DEITER #122963
Halyrá seby :D
-
atwe #122962 Ez hülyeség mert Dávid 14 évesen hátat forditva jcsrnek leaderkedett és vertünk romá mindenkit xDD akiktöl kikaptunk azokat viszahivtuk és megvertünk és ez az amin a sKilltöl függ::.:: -
TS Zolly #122962 ez nem az a tyopik -
DEITER #122961 Tudnátok ajánlani valami jó dvd íro programot? Lehetőleg ha telepítem, akkor lehessen írni vele rögtön, ne kelljen órákig állítgatni. -
DreamProfessor #122960 ment a privi
-
TS Zolly #122959 Bécsbő hozod vödörből mi?