172102
  • joebacsi
    megy a faqba :)
  • Crem
    Kicsit hosszú lesz! Leendő apáknak viszont kötelező!

1. Az apaságra való felkészülésként, először menj le a legközelebbi háztartási boltba, ontsd a pénztárcád tartalmat a pultra, és mondd a pénztárosnak, hogy nyugodtan szolgálja ki magát. Azután menj a szupermarketbe, és intézd el, hogy a fizetésedet közvetlenül nekik utaljak át. Majd menj haza és vedd elő az újságot, és most utoljára olvasd el.

2. Mielőtt vállalkoznál a gyerekre, találj egy házaspárt, akik mar szülők, és fedd meg őket nevelési elveik, türelmetlenségük, alacsony tűrésszintjük miatt, és hogy hogyan engedhettek meg gyerekeik ilyen mértékű elkanászosodását. Adj tanácsokat, hogyan javíthatnának gyermekeik alvási szokásain, vécéhasználatán, étkezesnél tanúsított magatartásán és általános, viselkedésen. Elvezd ki a helyzetet - ez az utolsó alkalom, hogy minden kérdésre tudni fogod a választ.

3. Ahhoz, hogy átérezd az elkövetkezendő éjszakákat, sétálj a szobában fel s alá délután 5 órától este 10-ig, válladon egy 4-6 kilós nedves csomaggal. 10 órakor tedd le a csomagot, állítsd be az ébresztőórát éjfélre, és menj aludni. 2-kor kelj fel, és sétálj megint a csomaggal fel óráig. Állítsd be 3-ra az órát. 3-kor, amikor megszólal a vekker, kelj fel! Énekelj a sötétben halkan 4 óráig. Állítsd be az órát 5 órára. Kelj fel és csinálj reggelit! Csináld ezt 5 éven át és közben nézz ki boldognak!

4. Képes vagy elviselni a rendetlenséget, amit a gyerekek csinálnak?
    Hogy ezt megtud, kenj csokoládékrémet a kanapéra és lekvárt a függönyökre! Dugj egy halat a hifitorony mögé, és hagyd ott egész nyáron! Dugd az ujjaidat a virágágyasba és húzd végig a frissen festett falon. A foltokat fesd át zsírkrétával! Na, hogy tetszik?

5. A kisgyermekek öltöztetése nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik.
    Végy egy polipot, és egy hálós szatyrot. Rakd a polipot a szatyorba úgy, hogy egyik karja se lógjon ki sehol! Rendelkezésre álló idő: egész reggel.

6. Végy egy tojástartó dobozt és egy ollóval és egy doboz festékkel csinálj belőle krokodilt! Végy egy tekercs vécépapírt, amiből ragasztószalag és nemi celofán segítségével csinálj egy karácsonyfát! Végül, végy egy tejesdobozt, egy ping-pong labdát és egy üres pilótakekszes dobozt, és készítsd el az Eiffel-torony pontos másat! Gratulálunk, a helyed biztosnak látszik az óvodai csoportban.

7. Felejtsd el a sportautókat és vegyél egy kisbuszt! Ne is gondolj arra, hogy otthagyhatod a ház előtt fényesen, csillogóan! A családi autók nem így néznek ki. Vegyél egy csokoládé jégkrémet, és tedd a kesztyűtartóba. Felejtsd ott! Végy egy tízforintost és dugd be a magnóba! Vegyél egy nagy doboz csokisparányt, és ontsd a hátsó ülésre! A fűnyíróval néhányszor menj neki a kocsi oldalának! Most mar tökéletes.

8. Készülj fel a sétára! Várj a vécé előtt egy fel órát, majd menj ki a bejárati ajtón. Gyere vissza. Menj ki. Gyere vissza. Menj le az utcára. Gyere vissza. Menj le megint. Sétálj az utcán egészen lassan 5 percig. Vizsgálj meg minden eldobott cigarettacsikket, rágógumit, használt papírzsebkendőt és döglött bogarat útközben. Ugyanazon az úton gyere vissza és ordíts olyan hangosan, ahogy csak bírsz, amíg minden szomszéd ki nem jön és rád nem mered. Add fel, és menj haza! Most mar alkalmas vagy arra, hogy sétálni vigyél egy kis gyereket!

9. Mindent ismételj meg legalább ötször. Menj le a szupermarketbe! Vigyél magaddal valamit, ami jól modellez egy óvodás gyereket Egy felnőtt kecske remekül megfelel a célnak. Ha több gyereket szeretnél, több kecskét vigyél. Vásárold meg a heti zöldséget anélkül, hogy a kecskéket látótávolságon kívülre engedned. Fizess ki mindent, amit a kecskék megesznek vagy tönkretesznek. Amíg ezt nem tudod könnyen megcsinálni, addig ne is ábrándozz a gyerekekről!

10. Vájd ki egy dinnye belsejét és csinálj rá egy kis lyukat. Akaszd a mennyezetre, és lendítsd meg! Végy egy tányér spenótfőzeléket, és egy kanállal próbáld meg a spenótot a lengedező dinnyébe kanalazni, miközben berregsz, mint egy repülőgép. Csináld, amíg a spenót fele el nem fogy. A maradékot ontsd magadra, de úgy, hogy a padlóra is jusson belőle bőven. Most mar alkalmas vagy egy 12 hónapos gyerek etetésére!

11. Tanulj meg minden nevet a Power Rangersbol, a Szezám utcából és a Tapsi-hapsiból. Ha a munkahelyeden azon kapod magad, hogy gyermekdalokat énekelgetsz magadban, végre alkalmas vagy teljesíteni a szülői hivatást!

• Crem
    jan.25!
    De már most para van!:( Meg eljött a fészekrakó ideje az asszonynak...

Nálatok mi a helyzet?
  • szabygyerek
    Üdv, gratula a kis bf-utánpótlásnak.

Valaki mesélne egy kicsit a helikopterezésről? Már repledni tudok, csak szingliben próbálgatom és ott jól megy, csak nem tudom, hogy mi lenne a feladatom a levegőből, mire kell figyelni. Nem tudom, hogy mi a taktikája egy heli-pilótának.
  • atomboy
    Annyira nem rossz kockakent szuletni.
    Reszeg ujszulott.
  • DEITER
    Nem is érdekel a foci, főleg a magyar csicskaság nem.
  • Deqwator
    te csíra ,azt se tudod mi az hogy foci...
  • DEITER
    Még az a pláne, hogy direkt volt! Ja és Halyrá ujjpest!
  • HTS s3rg1nh00
    az meg pláne,hogy tavaJ:)
  • SigS
    Na ilyen hozzad hasonlo brutalis allatok nem ebbe a forumba valok
  • SigS
  • JAG1
    Te mikor szülsz? :-)
  • DEITER
    Játékban a sok lowskilles majo így csinál nekem, aztán meg rinyál hogy le lett lőve, epdig ugrált :)
  • DEITER
    Tavaj agyonütöttem a kakasunkat. Mindig csak úgy lehettett hátramenni a kertbe, ha bot volt nálad, mert mindíg támadt a kakas. Aztán "véletlenül" nagyot ütöttem. Utána meg kaparhattam a fejdarabokat
  • DEITER
    Babonella :)
  • havercsotány
    király
  • Crem
    GRATULÁLOK!!!!!!!

Mond az infót, mert én qrvára fosok!:(
  • Deqwator
    inkább sört vigyen minthogy billt.+egeret:)
  • atomboy
    Ne akarj mar szuletesnel raszoktatni sorivasra. :D

Beers, grat. :)
  • JAG1
    Beers!
    Azért valamit mesélhetnél. bki.
    Apás szülés volt?
    Mennyi sört vigyek magammal a szülésre, meg ilyenek... :-)
  • JAG1
    Épp ma volt asszonypajtás dokinál. 2,5kg és már bekészült lefelé, pedig még egy hónap van hátra, elvileg. Bár, ahogy magamat ismerem, nem marad meg addig bent. :-)
  • JAG1
    Csuhajja...gratula sorstrárs. :-D
  • McKenny
    Mekora luserek a THC szerver adminjai kibasznak habra valamit
  • dienesoft
    Gratulálok!!!!!!:)
  • JCSR ODIN
    Gratulálok
  • kBagyula #123092
    Gratulálok!
  • zebrock
    Gratula Beers :) +más: ase jelez 1 cor szervert , ez az ? :)gondolom ma 1 kis sörözés van kilátásba , de hétvégén , sajna csak éjjel , de bemegyek dc-zni. Még 1X gratula
  • Deqwator
    képet b+!!!és GRAT!!!
  • Bala10
  • GameOverrr
    Tudod mit? Inkább elmegyek freggelni.Akkor mindenki boldog lesz. Na jó, majdnem mindenki...
  • Yan
  • TS Zolly
    Végyé páldát DreamProfessor kartástól lécce, #123068 postjában leirta mit tesz, ennek ellenére kérem öt ne tegye, viszont temeg tedd meg!

• TS Zolly
    Gratula Beers! Persze a Beersnének is, add át! :) Szpittel nem nagyon berugni ám!!!

Akkor mostanában csak egy baba áldás várható, Jag-éknél. :D
  • Kovács legény
    gratulésön
  • Bogdogege
    GRATULA
  • Beers
    Ma 13:45-kor apa lettem!!!
    Megszületett a lányom Mira, paraméterek: 3500gr és 48 cm és szép hosszú fekete haj :)!
    A mama is és a baba is jól vannak!
    Remélem velem örültök :)!
  • mesor
    "Most vagy én vagyok túl naiv, vagy a csalót kiáltóknak semmi közük sincs a nagybetűvel szedett szavakhoz."

Is-is! :)
  • GameOverrr
    Egyébként kívülállóként csak annyit szólnék hozzá a flémhez, hogy nem értem, hogy FELNŐTT EMBEREKNEK -akik miután KÉT ÉVET játszottak ezzel a BUGOS, LAGOS VALAMIVEL- hogyan fordulhat meg a fejükben hogy csalással vádoljanak meg bárkit is, amiért az a játékban nem úgy viselkedett, ahogyan azt normális esetben el lehetett volna várni tőle(nem feküdt meg egy telibe talált sorozattól stb.).

Most vagy én vagyok túl naiv, vagy a csalót kiáltóknak semmi közük sincs a nagybetűvel szedett szavakhoz.
  • JAG1
    Wááááá...
    Gartula Beers komának.
  • n003
    .. mert kockás szoknyát hord ;)))