172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ingyen se kéne
-
pedig a skoda minden rendezvény középpontja
-
TS Zolly #123155 Egyik ismerösöm, az alattam linkelt képen is látható skodát CSAK 700-ért tudta eladni. Érsd: 700.000 huf.
Igaz tunyingolt volt :DDD -
TS Zolly #123154 120 Longról van szó. -
TS Zolly #123153 Éééééééés??????? -
-
Paranoia #123151 Nahát,mintha egyre többen "süllyednétek" le Antik serverekre:) -
szomszédom 300-ért árulja
-
TS Zolly #123149 Valahogy igy. Annak a csoda piaci ára sajna már kevesebb mint az átiratási kölcségek együtt véve. -
hiába a vér nem válik vízzé
többe kerül átiratni mint megvenni
-
TS Zolly #123147 Csoda kölcsön van adva egy ösmerősnek üzembetartóira. -
Gaga91 #123146 Kösz -
BF2_COOP_mod -
-
Gaga91 #123143 Sziasztok
Nem lehet valahogy megoldani singleplayerben hogy a pályák mérete ne 16 os hanem 64 es legyen? -
persze és a 120-as skodával jár oviba mi
-
TS Zolly #123141 Akkor én kivétel vagyok. Nincs a fiamnak plésztésönje. Tv-ben is csak a szkubidut nézi. Persze közben legozik. Nekünk sincs ilyen huhadejó mászokáshintás akármi az udvaron. Feltalálja magát. Minap a fárol szedtem le, mert a kismacska után mászott. Apámék akartak neki husvétra venni akumlátoros kocsit vagy motort, de nem engedtem meg nekik, hogy megvegyék. Tekerje a biciklit, azzal nem lustul el mint a zapja. :D Most mult öt éves, néha leül mellém mikor játszok és nézi, nagyon szépen megtudja már külömböztetni az ak-át és az m16-ot. :D -
de gyalogos map a gunnerek paradicsoma
-
Sarki a legködösebb pálya
-
GameOverrr #123138 Ja, hát ezen néha én is filózom. Bár a helit túl könnyű lelőni, de ha mondjuk tankozom, mindig azt röhögöm, hogy a hülyéje engem bombáz(általában sikertelenül) ahelyett, hogy odabaszná valamelyik zászlónkhoz, aztán 3-4 kill minimum befigyelne neki.
-
ti most a legoptimálisabb helyzetekről beszéltek amikor mindenki érti a dolgát de ez enm mindíg van így és ha így is lenne mit hajkurásszon egy helit ha lebombázhat egy hat fős szkvadot
-
GameOverrr #123136 A repcsik ellen így sem, úgy sem lehet mit tenni, szóval teljesen mindegy. Minden más ellen viszont ez a legjobb megoldás. -
de ő most nem a vékájlendrő beszét hanem a hipercempfreeger mapokról mint a 32-es sarki meg ilyenek
-
"Ha magasan repülsz, annak van még egy óriási előnye":
Igen... az ellenseges repulo 3x radfordul mielott elered a legkozelebbi helipadot. A többi kb. jó...
-
aztán honnan szerez olyan gunnert aki tudja használni azt a szart a kocsikkal jobb ha vigyáz mert azoknál nincs bemérési csipogás csak szépen szívják a heli hp-ját
-
GameOverrr #123132 Heli pilótaként azt a legfontosabb megértened, hogy neked nem az a feladatod, hogy gyilkolásszál össze-vissza mindenkit. Ez a gunner feladata. Neked meg az, hogy célra tartsd őt, és kikerüld az ellenséges tüzet. Ha meglátsz egy tankot ne az legyen, hogy most nekirontok, aztán szétlövöm a rakétáimmal, helyette inkább emelkedj magasra miközben folyamatosan a tank felé nézel, és várd meg amíg a gunnered szétlövi azt a TV-rakétával. Ideális esetben kb. 9-10-szer annyi killje lesz a gunnerednek, mint neked pilótaként, ekkor végezted Te is jól a feladatodat, meg a gunner is. A gunnernek nagyon pöpec kis fegyverei vannak a gyilkolásra, így hagyjad csak őt gyilkolni, ha Te akarsz egy halom killt összeszedni, akkor felejtsd el a pilótáskodást.
A gunnernek úgy tudsz a legkönnyebben célra tartani, ha magasan repülsz (kb. 100-150 méterre a földtől, adott esetben még magasabban). Ilyen magasságból azonban a Te rakétáiddal gyakorlatilag képtelenség bármit is el találni, de ez egy jó gunnerrel a fedélzeten nem probléma, mert az ő TV-rakétájával 400 méterre is pontosan lehet lőni. Tehát a modernkori helizés lényegében a következőképpen néz ki: Jó magasan repkedsz ide-oda, miközben a gunnered egymás után lövögeti a TV-rakétákat.
Ha magasan repülsz, annak van még egy óriási előnye: sokkal kevesebb ellenség lesz képes lelőni titeket. Ha magasan repülsz a földről lényegében csak a föld levegő rakéták kilövésére alkalmas járművekkel/telepített légvédelmi állásokkal lehet bennetek kárt tenni, az meg ugye nincs minden ellenségnek.
Még egy pár jó tanács:
-Mindig figyeld a minimapot! Ha megjelenik rajta egy ellenséges tank/heli, csak odafordítod a helit, aztán a gunnered szétlövi tisztes távolból.
-Mindig az ellenség támadó helikoptere legyen az első számú célpontod! Előbb azt lődd le, utána minden mást.
-Soha ne lebegj egy helyben, mindig légy mozgásban! Ha megpillantasz egy járművet, akkor is csak egy pillanatra tartsd egyenesebben a helit, amíg a gunnered ki nem lővi az a TV-rakétával.
Jó helizést!
-
nnna neked is érdekes játékkatonáid voltak 
-
Neked is inkább vettek volna burkolat nélküli fűnyírot játszani a sok dömper helyett 
Egyébként egyetértek
-
én nézem a sok langyi-bangyi szülőt aki kinyalja a gyereke ...csáját ezekkel a kerti játszóterekkel amit soha nem használ a gyerek mert bent pésztésönözik de kell venni kéccázezeré mer a szomszédnak is van
-
Platypus16 #123128 Szép jó reggelt mindenkinek!
Gratulálok Beersnek
-
Landor #123127 jajjistenem mi a fasz itt ez a gyerekinvázió?? 
akkor bemutatnám nektek az új topikotokat
-
reggeltet
-
nov.22 -
errrtu #123124 gratulalok beers
-
Jól kiszámoltátok basszki!:) Tüzijáték lesz a születésnapján!:D:D -
Majdnem... A modern kivitelben, felvásárolta a kikát...:( -
te most a "jesztödéj hozzászólások ismétlését játszod-e"
-
ILYEN KELL! :) -
Aug.20, de sztem nem marad bent addig, annyit mozog. :-) -
Hogyhogy? Elkezdte behordani kintről a faágakat? :-)