172102
  • wardogzombie
    ingyen se kéne
  • schrank
    pedig a skoda minden rendezvény középpontja
  • TS Zolly
    Egyik ismerösöm, az alattam linkelt képen is látható skodát CSAK 700-ért tudta eladni. Érsd: 700.000 huf.

Igaz tunyingolt volt :DDD
  • TS Zolly
    120 Longról van szó.
  • TS Zolly
    Éééééééés???????
  • wardogzombie
  • Paranoia
    Nahát,mintha egyre többen "süllyednétek" le Antik serverekre:)
  • schrank
    szomszédom 300-ért árulja
  • TS Zolly
    Valahogy igy. Annak a csoda piaci ára sajna már kevesebb mint az átiratási kölcségek együtt véve.
  • schrank
    hiába a vér nem válik vízzé többe kerül átiratni mint megvenni
  • TS Zolly
    Csoda kölcsön van adva egy ösmerősnek üzembetartóira.
  • Gaga91
    Kösz
  • SigS
    BF2_COOP_mod
  • schrank
  • Gaga91
    Sziasztok
    Nem lehet valahogy megoldani singleplayerben hogy a pályák mérete ne 16 os hanem 64 es legyen?
  • schrank
    persze és a 120-as skodával jár oviba mi
  • TS Zolly
    Akkor én kivétel vagyok. Nincs a fiamnak plésztésönje. Tv-ben is csak a szkubidut nézi. Persze közben legozik. Nekünk sincs ilyen huhadejó mászokáshintás akármi az udvaron. Feltalálja magát. Minap a fárol szedtem le, mert a kismacska után mászott. Apámék akartak neki husvétra venni akumlátoros kocsit vagy motort, de nem engedtem meg nekik, hogy megvegyék. Tekerje a biciklit, azzal nem lustul el mint a zapja. :D Most mult öt éves, néha leül mellém mikor játszok és nézi, nagyon szépen megtudja már külömböztetni az ak-át és az m16-ot. :D
  • schrank
    de gyalogos map a gunnerek paradicsoma
  • SigS
    Sarki a legködösebb pálya
  • GameOverrr
    Ja, hát ezen néha én is filózom. Bár a helit túl könnyű lelőni, de ha mondjuk tankozom, mindig azt röhögöm, hogy a hülyéje engem bombáz(általában sikertelenül) ahelyett, hogy odabaszná valamelyik zászlónkhoz, aztán 3-4 kill minimum befigyelne neki.
  • schrank
    ti most a legoptimálisabb helyzetekről beszéltek amikor mindenki érti a dolgát de ez enm mindíg van így és ha így is lenne mit hajkurásszon egy helit ha lebombázhat egy hat fős szkvadot
  • GameOverrr
    A repcsik ellen így sem, úgy sem lehet mit tenni, szóval teljesen mindegy. Minden más ellen viszont ez a legjobb megoldás.
  • schrank
    de ő most nem a vékájlendrő beszét hanem a hipercempfreeger mapokról mint a 32-es sarki meg ilyenek
  • SigS
    "Ha magasan repülsz, annak van még egy óriási előnye":

Igen... az ellenseges repulo 3x radfordul mielott elered a legkozelebbi helipadot. A többi kb. jó...
  • schrank
    aztán honnan szerez olyan gunnert aki tudja használni azt a szart a kocsikkal jobb ha vigyáz mert azoknál nincs bemérési csipogás csak szépen szívják a heli hp-ját
  • GameOverrr
    Heli pilótaként azt a legfontosabb megértened, hogy neked nem az a feladatod, hogy gyilkolásszál össze-vissza mindenkit. Ez a gunner feladata. Neked meg az, hogy célra tartsd őt, és kikerüld az ellenséges tüzet. Ha meglátsz egy tankot ne az legyen, hogy most nekirontok, aztán szétlövöm a rakétáimmal, helyette inkább emelkedj magasra miközben folyamatosan a tank felé nézel, és várd meg amíg a gunnered szétlövi azt a TV-rakétával. Ideális esetben kb. 9-10-szer annyi killje lesz a gunnerednek, mint neked pilótaként, ekkor végezted Te is jól a feladatodat, meg a gunner is. A gunnernek nagyon pöpec kis fegyverei vannak a gyilkolásra, így hagyjad csak őt gyilkolni, ha Te akarsz egy halom killt összeszedni, akkor felejtsd el a pilótáskodást.

A gunnernek úgy tudsz a legkönnyebben célra tartani, ha magasan repülsz (kb. 100-150 méterre a földtől, adott esetben még magasabban). Ilyen magasságból azonban a Te rakétáiddal gyakorlatilag képtelenség bármit is el találni, de ez egy jó gunnerrel a fedélzeten nem probléma, mert az ő TV-rakétájával 400 méterre is pontosan lehet lőni. Tehát a modernkori helizés lényegében a következőképpen néz ki: Jó magasan repkedsz ide-oda, miközben a gunnered egymás után lövögeti a TV-rakétákat.

Ha magasan repülsz, annak van még egy óriási előnye: sokkal kevesebb ellenség lesz képes lelőni titeket. Ha magasan repülsz a földről lényegében csak a föld levegő rakéták kilövésére alkalmas járművekkel/telepített légvédelmi állásokkal lehet bennetek kárt tenni, az meg ugye nincs minden ellenségnek.

Még egy pár jó tanács:
    -Mindig figyeld a minimapot! Ha megjelenik rajta egy ellenséges tank/heli, csak odafordítod a helit, aztán a gunnered szétlövi tisztes távolból.
    -Mindig az ellenség támadó helikoptere legyen az első számú célpontod! Előbb azt lődd le, utána minden mást.
    -Soha ne lebegj egy helyben, mindig légy mozgásban! Ha megpillantasz egy járművet, akkor is csak egy pillanatra tartsd egyenesebben a helit, amíg a gunnered ki nem lővi az a TV-rakétával.

Jó helizést!
  • schrank
    nnna neked is érdekes játékkatonáid voltak
  • SigS
    Neked is inkább vettek volna burkolat nélküli fűnyírot játszani a sok dömper helyett

Egyébként egyetértek
  • schrank
    én nézem a sok langyi-bangyi szülőt aki kinyalja a gyereke ...csáját ezekkel a kerti játszóterekkel amit soha nem használ a gyerek mert bent pésztésönözik de kell venni kéccázezeré mer a szomszédnak is van
  • Platypus16
    Szép jó reggelt mindenkinek!

Gratulálok Beersnek
  • Landor
    jajjistenem mi a fasz itt ez a gyerekinvázió??
    akkor bemutatnám nektek az új topikotokat
  • Kovács legény
    reggeltet
  • havercsotány
    nov.22
  • errrtu
    gratulalok beers
  • Crem
    Jól kiszámoltátok basszki!:) Tüzijáték lesz a születésnapján!:D:D
  • Crem
    Majdnem... A modern kivitelben, felvásárolta a kikát...:(
  • schrank
    te most a "jesztödéj hozzászólások ismétlését játszod-e"
  • joebacsi
    ILYEN KELL! :)
  • JAG1
    Aug.20, de sztem nem marad bent addig, annyit mozog. :-)
  • JAG1
    Hogyhogy? Elkezdte behordani kintről a faágakat? :-)