172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nem kell vetíteni hogy szaros 50k-s konfigoddal hájgon megy AA-val meg AF-fel
-
DEITER #123196 Nem is Zollyra gondoltam, tudom hogy az öreg rókák nem hardverbuzik. -
Megnyugodhatsz nem 300-400 ezres gépen játszik :P! -
donoki #123194 hát én nyomnám max on ha nem szaggatna :s -
tudták azok anno hogy honnan kell koppintani.
-
DEITER #123192 De azt is hülyeségnek tartom, hogy valaki veszi a 300-400ezer Ft-os gépet, aztán lowon játszik pl bf2-vel, hogy pro legyen... Igazi háborúban se tudod kikapcsolni az árnyékot, meg ilyenek. :) -
jo a szó
-
Látom te is emlékszel rá
-
donoki #123189 de az itja a FAQ hogy ez széleskörű probléma h ilyen jobb kártsyáknál beszaggat!
erre nincs vmi patch?
vagy milen beállitásoknál nem fog bebugolni? -
Akkor eddig Hárdver buzi voltam... igaz nem régóta ment highon, csak azt hittem jobb. 
De akkor vissza veszem. Elég nekem mediumon.
-
TS Zolly #123187 Ha minden full highon, ne panaszkodj ha azt sem tudod honnan kaptad a fejest. Hárdver buzik nyomják igy csak. -
donoki #123186 kétszer küldi el :S -
Nem eri meg full high beallitasokkal jatszani.
(Es tanulj meg olvashatoan irni.) -
"old Yugoslav copy of Italian FIAT"
Ideje mar letenni a gyerekkonyveidet. :) -
donoki #123183 hát ez érdekes mondjuk!
neekm amd64 3200+, 1gb ram, ati x1600pro m van és ha minden high on van néha beszaggat...
ez a leirás nagyon jo ..
vagyis minden max on van akkor szaggat be, amugy még nem probálgattam levenni aa- 6x ról mondjuk off ra! -
donoki #123182 hát ez érdekes mondjuk!
neekm amd64 3200+, 1gb ram, ati x1600pro m van és ha minden high on van néha beszaggat...
ez a leirás nagyon jo .. -
TS Zolly #123181 kabe -
TS Zolly #123180 full lowon -
hello srácok, bulgária qrva jó hely, kristálytiszta tenger, jó kaják, ócó, nem dlága, még érezhető a balkán-fíling, de minden a túristákért van. a németek továbbra is a legnagyobb parasztok.
-
ott van FAQ-ban a leírás...
-
donoki #123177 ti milyen géppel toljátok ezt a játékot(proci,videókari,ram)
és milyen beállitaással?(low,medium,high + AA: off,2x,4x,6x ?)
plzválaszoljatok és thx a váalszokat! -
pedig alsó tagozatban az olvasókönyvben tomi és a fiat 600 néven híresült el a 80-as években
-
Jé itt az én kocsim is 
Az enyém jobb állapotban van,mivel 37 éves....én is csak magázni merem
-
Nem kell elszállnia, egyszerűen ne lehessen átülni. Mint ahogy a valóságban sem lehet. Egyáltalán azt nem értem, miért tették ezt bele. -
eridjetek már aludni! -
szabygyerek #123172 Ok, köszi. Ezt singliben próbáltam de ott mindig elkezdett pörögni a heli a levegőben.
De így már tiszta a dolog. Tényleg kösz.
Schrank: igaz, mert nincs valóságalapja, hogy egyedül kezeli a kettőt, de amit enged a program azt kell csinálni. Ez van.
-
Mekkora poén lenne, ha valami patchet dobnának és a Heli elszállna ha nincs benne pilóta.. már mint csak a levegőben. 
-
GameOverrr #123170 Azt én sem értem, de a legszarabb az egészben az, hogy így gyakran hatékonyabb az ember egyedül a heliben, mint gunnerrel, aztán megy a gunner leteamkillezés, kilógatás.
-
azt nem értem ezt az egyedül tévézgetést miért nem szedték ki valamelyik peccsel
-
GameOverrr #123168 Pontosan úgy van, ahogy mondod. Illetve mégsem...Ugyanis meg lehet azt csinálni, hogy pilótaként átülsz a gunner helyére -persze csak ha ott nem ül senki-, aztán egyedül lövögeted a TV-rakétákat.
Itt van hozzá egy kis oktatófilm. De a lényeg annyi, hogy mielőtt átülsz a gunner helyére, tartsd célra a helit úgy, hogy a célpont a piros téglalappal megjelölt helyen legyen.
Rendkívül fontos, hogy ezt megtanuld, mert e nélkül esélytelen vagy egy heli-heli elleni harcban 1 vs. 2-ben, de lényegében minden más ellen is nagyon fontos és hasznos ez. Gyakorold sokat! A lényeg, hogy tanuld meg gyorsan egymás után lenyomni azokat a gombokat, amik ehhez a mozdulathoz kellenek: átülni a gunner helyére, átváltani a TV-rakétára és kilőni azt, majd beleirányítani a célpontba. Ehhez fontos, hogy ezek a gombok kézre essenek. Ha a nyilakkal játszol, akkor az F2 helyett mindenképpen állíts be valami közelebbi, gyorsabban elérhető gombot a gunner helyére történő átüléshez (nálam ez a Delete)!
-
az attó függ ha mobil nepper vagy akkor a bfv teccik ha bérből és fizetésből élő akkor a bf2
-
donoki #123166 csőtök!
ez vagy a vietnám a jobb? mert most kedztem el vele játszani!a 2vel! -
régi... -
DEITER #123164 A Székelyek három nagy igazsága: 1. A sör nem alkohol! 2. A nő nem ember! 3. A medve nem játék! -
szabygyerek #123163 Ok, kösz. Pont ilyenre voltam kiváncsi. Gunner nélkül hamar hallot leszek, mert akkor alacsonyan kell menni a kisrakéták miatt, ha jól sejtem. -
ismerem én ezeket a skoda eltakarítókat -
DEITER #123161 Még jól jártunk. Ha ők viszik el a kocsit, még nekünk kellett volna fizetni! ;) -
akkor jól lehúztak 
-
DEITER #123159 max 8k-t ;) Igaz mi 2 kocsiért kaptunk 8k-t együtt :) -
mééé 20k-t simán kapol érte a roncstelepen