172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
csak multiban lehet. ha másolttal tolod, akkor ne engemm kérdezz, vannak itt ebben a témában jártasabb emberek is...:D -
HEMPereg #123326 hy hol tudok bf2-s klánt keresni?:)
-
gsg16 #123325 de a FAQ-ban van megoldás rá.a VISTA kontra punkbuster problémára. -
Bruni15 #123324 sikerült.
amugy a demoban lévő Gulf of Oman pálya van kisebb és nagyobb méretben. hogyan tudok a teljesben a nagyobb Gulf of Omanon játszani? -
még egy magyar ember...:D
úgy tudom, jól megszívtad. sztem erre nincs megoldás, de azért nézd meg itt a FAQ-ban -
gsg16 #123322 köszi a segítséget vista ügyben.nagynehezen rátaláltam a megoldásra,és megy is. -
Bruni15 #123321 hi
patchet nemtudom felrakni:
elinditom, azt akkor csomagolja, csak a D:n nincs hely, azon a windows.
hogy oldjam meg? helyet nemtudok csinálni, így is csak a legfontosabb progtramok vannak fenn. -
Hát, WoW. -
TS Zolly #123319 Gémover nem faszparaszt, hanem a faszparaszt faj közeli rokona, faszláma. :D
-
ezt még tomcat írta úgy két éve, azért pofa kell hozzá egy az egyben lenyúlni ezt :) -
Landor #123317 legalább az áfá-t átírhatta volna 20%ra
-
Korpsweb #123316 Kicsit hosszú de Gémoverről van szó benne, meg a haverjairól :D
-
Livius #123315 FAQ-ban ott a megoldás. -
gsg16 #123314 üdv mindenkinek!
egy kérdésem lenne.feltettem a gépre a win-vistát,és azóta kihajigál a szerverekről az amúgy jogtiszta játékommal a punkbuster.van erre valami megoldás?előre is köszi! -
zZzZzZzZ.... -
nna akkor ma is van egy megmondanivalóm borgnak
-
Deqwator #123311 :) -
thx , megvan
-
ha tényleg működik a szerveren, akkor a community-ben a battlerecorder fül alatt. ott kiválasztod dátum szerint (nagyjából csak tippelni lehet, hogy melyik-melyik, de ha elkezded letölteni valamelyiket és lassan jön, akkor az egy egész kör lehet...).
ha letöltötte, akkor play -
Kéne egy kis HELP , hogy kö battlerecorderes demót visszanézni ?
-
már majd fél éve nem scripteltem, úgyhogy mondhatod... most viszont egy olyan dologra bukkantam a legeldugottabb helyen (dokumentumok), amire egyszerűen nem lehet felkészülni... szeretném megosztani Veletek egyik osztálytársam szösszenetét, amit egy elastomania pályához írt. íme:
csak neked csomag
default.lgr másold az elma lgr mappájába(írd felül az eredetit)
szathy.rec másold a rec könyvtárába
szathy.lev másold a játék lev könyvtárába
danach müssen sie die elma starten
und gehen die play menupunkt és az extarnal file
és there is szathy pálya és azt elkell indítani
ha nem megy a pálya a főmenü rec menüpontjában van egy visszajátszás természetesen én csináltam:)
mentsd meg az erdőt,egyél hódot!!!!!!
na csá
szathy emlékére:)
ja még nem halt..........meg.....de.......már folyamatban
úgyhogy jaj:D
by konrad
designer: konrad adam
sound:(az már volt)
rendszerkövetelmények:
a játék csak diekt x 20.1et támogató, utánégetéses videokártyákkal müködik abból is legalább 20db
fontos a digitális techno fröccsöntéses processzor
minimum 20 tonna memória
a dvd író olvassa a zsíros kenyeret
Figyelem a monitort csak agregátorról müködtesse!!!!!!
játék használata során felmerülő problémákért felelősséget nem vállalok ,max jót röhögök rajta
vodka connecting people
2006 marz
konradszutyokgames.kambodzsa.com
-
warbar #123306 olyan broblémám van hogy account kreállás után nem enged be az account serverre hanem kivág win-be ötleteket várok mik okozhatják segitsetek plz. a faq-ban ide vonatkozó problémákat már kiküszöböltem elöre is köszi -
Sok itt a köcsög még mindig:D
Amúgy rew -
bb kódok vannak lami :) -
THX -
de egyébként gyengébbek kedvéért: 16 bot
a F.A.Q. linkben találtam
az egér érzékenységi csúszkákat meg neked kell kitapasztalni, mert mindenkinek más jó. -
TS Zolly #123301 Hm. És én pedig még meg sem szólaltam ezügyben. :DDDDD -
na igen jo tudni hogy vannak az sgn ilyen franko kis emberek 
-
Nagyon koszi -
Boxi: jáccás most?
-

-
a FAQ-ban volt ;) -
bazzeg, ez a fórum nem ilyen scriptekkel dolgozik??? :D -
nem éri meg több bottal, mert kicsik a mapok és nagyon be is lassítaná a gépet - tapasztaltam, hogy 16 a legjobb.
mellesleg tisztán le van írva az <strong>AIDefault</strong>-ban:
<strong>
rem Example for 32 bot game with expert bots
rem aiSettings.overrideMenuSettings 1
rem aiSettings.setMaxNBots 32
rem aiSettings.maxBotsIncludeHumans 0
rem aiSettings.setBotSkill 1.0
</strong>
Tehát át kell írnod ezt:
<strong>
aiSettings.setMaxNBots 64
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 1
aiSettings.setBotSkill 0.4
</strong> erre:
<strong>
rem aiSettings.overrideMenuSettings 1
rem aiSettings.setMaxNBots 32
rem aiSettings.maxBotsIncludeHumans 0
rem aiSettings.setBotSkill 1.0
</strong>
Csak ugye a 32 helyett akkora számmal, amennyi botot akarsz.
másik: heli irányításán ne állíts! egérrel+billentyűzettel alapbeállításokon a legjobb (vagy az invert talán kell? a franc se tudja) -
eleg valoszinu hogy eloszor ott probaltam -
Legörgetsz legalulra, és találsz ott egy ilyet: "Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:"! Na az lesz a te barátod!
-
... hát, ha arról ki lett húzva valaki, akkor annak már régen rossz!!!
-
valaki tudna segiteni mit kell atirni hogy SP ben ne csak 16 bot legyen,neztem a faqban de szamomra sajnos nem derul ki hogy mire kell atirni azt a 3 om sort es meg az erdekelne hogy helinel mire erdemes allitani az erzekenysegi csuszkakat mert meg eleg kezdo vagyok -
na ez az első mod ami tényleg tetszik is
-
Nekem meg van halállistám. Kihúzzalak?