172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
az állatkertben nem csak a majmoknak jár tükör ? 
-
tényleg megérte vármi 8k-ért 800 napot
-
Üdv én is nyaraltam egy hetet, de nem jöttem üres kézzel, hoztam nektek egy lámát a miskolci állatkertből... :)
Bocs kicsit nagy...
-
GameOverrr #123564 Vannak olyan demó szerverek, amiken lehet különféle medálokat kapni, azt viszont nem tudom, hogy ezeket hol tudod megnézni (talán nézd meg a szerver honlapján, a csatlakozásnál valószínűleg találsz hozzá linket, az egyik ilyen szerver talán a daddeltreff)
Szerény véleményem szerint a demóban megkapott medálok nem tárolódnak el sehol(vagy max. addig, amíg ki nem lépsz a szerverről), azok csak akkor nem vesznek el, ha a teljes játékban szerzed meg azokat. De ne a medálokért játssz! Semmit sem jelentenek, semmit sem érnek (nem leszel tőlük jobb játékos) és senkit sem érdekelnek. -
mér kéne előlről kezdeni? -
kick me...ám most egészen olcsoan vettem mega gémát 3990-ért 576-ban.
nah ez már korrekt ár...megérte várni 2 évet :D -
áhhhh basszameg olvasni se tudok... most kezdhetem előröl azért a kiba :D 1,4 PONT 1-ért azé a 6 megáért :DDDD pffff -
Helllo
nem rég vettem meg végre a gémet fel is peccseltem az 1,4-re 500 megás peccs
nagy nehezen felpeccselődőtt...
az a problémám h alig 10db szervert talál ehez a peccshez..másikhoz nem is tok csatlakozni...valaki tudna segiteni mi lehet a baj? van 1 ujjabb peccs vagy mi :O
előre is köszi :) -
a jhárművek hatványozott lehetőséget biztosítanak amiért szeressük a bf-et anélkül egy csima csé -
Hianyzik a vondik? :) -
az tuti, hogy ha belelendül az ember, akkor maga a mod készítése már akkora eufóriát okoz, hogy az ember nem is akar játszani
tapasztalat
-
a régi szép idők már elmúltak az EA kiirtotta a modokat az infratyi peccsel
-
GameOverrr #123555 Mi értelme van ezeknek a modoknak, ha a kutya sem játszik velük? Van egyáltalán olyan mod, amivel viszonylag sokan játszanak? Gondolom, rengeteg időbe telik egy ilyen modot összeeszkábálni, de megéri ez? Vagy a készítők csak megszállottságból, saját szórakoztatásukra csinálják ezeket? (Talán ha összekötnék a statrendszerrel, nagyobb sikerük lenne.
)
-
marcio mela #123554 Nem mindegyik pálya.Van amelyiken nem lehet meglenni jármű nélkül.De ahhoz kevesen játszák,hogy bármikor lehessen olyan szerverre menni ahol éppen olyan pálya van. -
marcio mela #123553 Vannak kasztok amiknek a felszerelését a commandertől kell kérni vagy a pálya elején vannak bizonyos helyeken letéve. -
kipróbátam nem tetszett uninstall az egész egy nagy gyaloglós fasság -
marcio mela #123551 Nincs végtelen sprint.Csík mutatja meddig birja. -
marcio mela #123550 Van elég szerver meg játékos.De az biztos,hogy nem annyian játszák mint az alapjátékot.Annál sokkal kevesebben. -
GameOverrr #123549 Nekem is nagyon hiányoztál.
-
Lol!Nézzétek meg ahogy csápol a zenére,1:03nál! -
Kijazaschrank? -
TS Zolly #123546 Még az elején nézegettem azt a modot, de a pályák nagysága nem volt azé olyan hüdenagy, mint a pojéba. -
TS Zolly #123545 Jobb volt nélküled. Nem akarsz még elmenni nyaralni? Monjuk örökre. -
Na ez az Operation Pacemaker ez nem rossz, POE2 szerű, az nem igaz,hogy kicsik a pályák sztem nézd meg jobban.
-
GameOverrr #123543 Üdv skacok!
Egy hétig nyaralni voltam, de ahogy elnézem nem maradtam le semmiről: Nem voltatok túl termékenyek, 8 nap alatt mindössze 4,5 oldalt írkáltatok (közte engem is szóba hozva - hiába na, a népszerűség átka
).
Ami ezt a Project Reality modot illeti: Így első ránézésre kurva nagy kempelések lesznek itt. Szvsz még a jó Isten is kempelni fog... -
Ez is egyfajta módozat nemtom vot-e mán?! Kiprobáltam, össz. 17 szerver van per.pill. 1 volt csak fullon/ide bejutottam, és tettszik. Kis mappon zászlókkal jelölt pontokat kell elfoglalni, pögős akciódús / Schranknak nem tettszene, másnak esetleg bejöhet 
-
Helyes... :-) -
feladom
-
30k és a gyerek ....
-
harminc ropi és a gyerek tuti első helyezett lesz a farsangi bálon 
-
szoktam, miközben kempelek
-
persze bf2-ben tudjuk ám hogy a szomszédasszonyt akarod stírölni napozás közben
-
Végtelen sprintje van?
De az a távcső nagyon jó lenne BF2-be is. -
Hát kurva hamar leszednek nem kell egy tár beléd. Pontosabban beléd lőnek, elkezdesz vérezni és ha nem jön a medic akkor kampec.És elég kevés fegyver közül lehet választani, nem olyan kirakodóvásár mint a sima BF. -
valahogy ezek nem derültek ki számomra...
-
de a fegyverek sebzésrendszere és pontossága ?
-
ja kb. az egész mod annyi, hogy loholsz, kúszol, gyalogolsz.És minden túl van bonyolítva. Jármű meg alig van. -
mér a gyerek 10 percig gyalogolt szerintem tök izgi volt
-
monnyuk most ezektől a gameplay videóktól nem voltam elájulva....
-
meeeee ?