172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nem,drága barátom,azt spawnkempnek hívnák,és admin felügyelet mellett először a +2 pontod után egy kicket,utána még +2 pont fejében egy bant kapnál... -
Platypus16 #123723 Ezen a nyáron egyelőre én is:) -
Én is kétkezi munkásember vagyok Schrank. -
"itt senki nem kétkezi jómunkásember ?"
De én az vagyok, bár vezető beosztásban dolgozom :D... nagy vasakat vezetek.... ) -
Akkor most oruljek, hogy csak egyszer volt szerencsem jatszani szekreny ellen? Akkor se volt eselye a tankom ellen.
-
Köcsög kempertől mást nem vártunk... -
GameOverrr #123718 "...de ha a zászló körzetén kívülről csinálnám az kecsegség lenne"
Ez mondjuk nézőpont kérdése, mert én erre speciel azt mondanám, hogy akkor jó játékos vagy.
-
Chewy81 #123717 Smuge! Írtam privátban! -
aha 50 méterröl foglalsz.
legközelebb lesz kép is. és azt kimagyarázhatod, hogy csak fedeztél. -
Hát azért még mindig jobb infantryban az itteni nagyarcú lámáknál...
-
zászlófoglalás közben történő öléseim nem számítanak kempnek a foglalás miatt de ha a zászló körzetén kívülről csinálnám az kecsegség lenne
-
tükrözi a fejlettséget, hogy Németországban már a szemeteskukák is tudnak sakkozni
-
Nem rólad beszélnek?
[13:43] <NINJA> megfogadtam, mikor még praktizáltam
[13:43] <NINJA> hogy soha többé nem kúrok olyan pasival
[13:43] <NINJA> akinek nagytorony háza van
[13:43] <NINJA> az milyen gusztustalan már
[13:43] <NINJA> kompenzálás, de fullra
[13:43] <NINJA> kis fasz, tuning gép
[13:43] <i'Soma_> a ruting meg az evek
[13:43] <i'Soma_> :)
[13:43] <i'Reag3nS`> :DDDD
[13:43] <NINJA> hát nyilván -
TS Zolly #123711 Te egy q szót neszójjá b+!!!!! Te csak heliből tudsz kempelni! Amúgy magához a játékhoz láma vagy. -
TS Zolly #123710 Gépem villám nélkül is tropára ment, talán ma már lesz megint. -
Veled találkoztam vásárlás közben az Aranypókban?
-
Neked is felborította a terhesség a hormonháztartásodat...
-

-
nesztek, egy qrva jó flashjáték -
"swédek"
-
megtaláltad
-
A Cof klánt ismeri valaki? Asszem swédek... -
moralosan #123702 nekem volt most olyan egyébként, hogy anti-tankkal végeztem a dolgom, majd mikor a roncs robbant fel, egy csapattársam is vele robbant mivel futott felém és a közelében volt, utána meg kaptam a punishmentet... -
moralosan #123701 én imádom a transportot, igaz még kezdő vagyok :)
-
#123697: miJe -
schrank ugyan ezt csinálja. -
Dcon 0.15b client download -
A Vodnikban az a jó, hogy nem pusztul meg (azonnal) 1 antitanktól vagy 1 tank lövéstől, mert van időd kiszállni, mielőtt felrobban. És nagyon jól lehet vele helit irtani. -
Nekem igen, de a sracnak nem tudom, hogy milye van. Viszont az otthonrol a cegbe telepitett gepen monitorcsere volt 21-es crt-rol, 19-es tft-re. -
Tft monitorod van? Ha igen, akkor annak a driverje van fent? -
Sziasztok!
Original (de hasznaltan vett) BF2-nel kovetkezo a problem: Login gombra kattintva visszabasz az asztalra a jatek. Valakinek valami otlete?
VGA: ATI 1950 XT
FAQ vegigolvasva!
UI.1.: Ez a problema egyik baratomnal lep fel.
UI.2.: Otthoni gepemet bevittem cegesbe amibol egy munkaallomas lett (es fel volt installalva ra a BF2), otthonra vettem magamnak egy uj gepet amin szinten installalasra kerult az Original BF2. Itthon mukodik az uj gepen, cegnel nem mukodik a regin ugyanolyan hibaval mint a fent leirtak. -
GameOverrr #123694 De most komolyan, ki az a hülye, akinek a kiskocsi a kedvenc járműve a játékban?
Mikor tele van a játék spécibbnél spécibb kütyükkel: helikopterek, repülők, tankok, ki az a marha, aki a ki a kiskocsikkal nyomja?
Órákig kereshetnénk a következő olyan játékost, akinek a kiskocsi a kedvence.
Bár ha jobban belegondolok családon belül is van egy ilyen hülye. A bátyám -amíg még játszott a játékkal- volt még ilyen transzportkirály, mint Te, csak kicsiben. A marhája annyit csinált, hogy bevágta magát egy kocsiba, odahajtott a legközelebbi ellenséges zászlóhoz, átült a géppityuhoz, aztán ott kempelt, amíg nem kapott egy SRAW-ot az arcába.
Aztán ha egyszer úgy halt meg, hogy a kiskocsija nem "döglött meg" vele együtt, akkor azon bosszankodott. Nem ám azon, hogy "A francba, megöltek!"! Nem. Hanem hogy a szaros kis Vodnikja nem pusztult meg vele együtt. Az se volt normális.
-
-
GameOverrr #123692 Ha ezt a Vodnyikjaid hallanák...
-
transportnak nincs jobb véken
-
Használj F-35B-t azt úgyse használják sokan... -
játszál botok ellen
-
Nincs valami jo kis magyar klán , ahol igazi teamwork van ? Annyira hiányzik a normális játék.. -
szopasd meg száguldj felé kocsival az utolsó pillanatba ugorgyá kifele kocc azt annyi meg még sorolhatnám csak sok a köcsög
-
Üdv a való világban... -
Miért van az , hogy a sok kisebbségi komplexusba szenvedö köcsög hülyegyerek tönkreteszi mások normális értelmes játékát , le tk-z mert be mertem szállni a J10-be és büntetlenül megussza? Persze én egyszer adtam vissza valakinek , 5 mp mulva már bannoltak is a szerverröl. Annyira szánalmas , érthetetlen és igazságtalan ez az egész . Miért nem tudnak az emberek értelmesen játszani ? Elnézést , de ez most ugy kijött belöllem :(