172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
akkor nem értem a szpónkemp miatti kikket,
mert ez nem az. -
majd fogsz! ;)
ha megveszed és kiderül hogy nincs pontszámlálás :) -
Most néztem, nekem megy. -
csak nekem dob "the server has refused connection" üzit a bf loginoláskor? -
GameOverrr #123761 Úgy gondolom ez már a No comment kategória...Illetve mégis lenne egy hozzáfűzni valóm: Isten hozott a klubban! 
-
"Ilyen hülyeségekkel szórakozol, ahelyett hogy vinnéd a tankot, és mennél darálni"
Láttál már játszani te kecseg??
Szopjál hanyatt:-) -
GameOverrr #123759 Mi a fasz bajod van ember?! Hozzád sem lehet szólni? Úgy emlékszem annak idején a Te beilleszkedésed sem ment zökkenőmentesen, de én nem álltam be a sárdobálók közé, mert nem volt semmi bajom veled, és én divatból nem csinálom azt, amit a többiek. Úgy gondolom nem szolgáltam rá erre a hangnemre, úgyhogy hogy légy szíves vegyél vissza a trágár stílusodból. Köszönöm... -

-
Aggyaaaa nekiiii
-
Jo lenne, de most nem kivitelezheto.:) -
Te pöcs! Ép várakoztam a tankra mikor belököt a házba, és csináltam egy print screent. Hülye faszláma. -
nem is merek már kérdezni
-
Szia Promi papa. 
Talalkozunk Brutieknal? -
Na latom nincs tobb kerdesed 

-
jézus
-
Igy van #123749 szokj le a cigirol, az egeszseged se megy tonkre, es tobb penzed is marad.En 23 evig szivtam most jun. 1-tol nem szivom. -
Te keztél el rinyálni, hogy olcsobban, NEM.Amugy meg szokj le a cigiről b+ -
Sztem olvasd végig amit irtam, mert direkt elmondtam hogy NEM sajnálom rá még a 8k-t sem, hogy elkerüljem az ilyen kommenteket erre most jössz te ezzel. szóval nem rinyáltam ;p -
moralosan #123747 #123741
egyszerűen elbénázták szerintem, így most
BF2: 3990
BF2 Deluxe: 7490 -
A deluxe 7,5 a sima 3998 ft
-
Sztem nem kene sajnalni a penzt. Nagyon jo jatek, mi megvettunk annak idejen 12KHUF-ert. Ezek utan ne rinyalj. ;p -
Mar 7,5KHUF? 2 hete meg 4KHUF volt. -
Személyes vásárlás : BUDAPEST :(
Nekem pécs kéne amúgy itt tudok több helyet is ahol 7500, tehát ez alatt gondoltam, na de sebaj. amugy köszi -
moralosan #123741 nos sajna nem tudod megvenni olcsóbban, velem ugyanis ez történt:
Pénteken megnéztem a galaxisneten mennyibe kerül a Deluxe, itt természetesen még a 4000 forintos ár szerepelt. Késő volt, hétvégén meg zárva van, így gondoltam majd elmegyek hétfőn, és megveszem.
-
Hétfőn ébredés, megnézem a tutiság kedvéért mégegyszer neten, ahogy szoktam máskor is. No lám, drágult a duplájára, 8000 ft körüli értékre.
Átnéztem a neten az összes fejemben lévő online boltot, de mindenhol ugyanez az ár szerepelt. Tudtam, hogy a JátékCsillag online boltja kapcsolatban áll a galaxissal, így vettem arra is egy pillantást, ahol megláttam a 4000 forintos árat. Spuriban meg is rendeltem online, személyes átvétellel.
Egy-két óra után sem érkezett a visszaigazoló válasz [az emailemre].
Galaxis tárcsáz, "ilyen néven nem érkezett megrendelés". Sőt, közben a játékcsillag ára is felment...
Úgyhogy fogtam magam, elmentem egy mediális márkatúrába és megvettem 7500 pénzért a deluxeot [persze nem bántam meg]. -
Itt pl... -
helo. deluxe editiont akarom megvenni eddig media markt-ban láttam 8ért, neten 7,5ért de azt még ki is kell szállitaniuk. Szóval valaki tudna mondani boltot ahol esetleg olcsóbb ? (electro world, ilyenekre gondolok)
egy haverom gamestar ujságban olvasta 3500ért de az oldalukon 7,5. nem sajnálom rá a pénzt szóval megvenném én 8ért is de hátha olcsobban kijövök máshonnan és akkor még marad egy dobi cigire is :)))
-
GameOverrr #123738 Ilyen hülyeségekkel szórakozol, ahelyett hogy vinnéd a tankot, és mennél darálni.
-
marcio mela #123737 Ezt telepítettem de se a patchelt játékon nem ment se a korábban másik könyvtárba telepített nem patchelten. -
GameOverrr #123736 De. És? Ha arra gondolsz, hogy hogyan születtek oda egy ellenséges zászlóhoz, akkor elmondom, hogy sehogy. Miközben mi tankok egymással viaskodtunk, addig a csapattársak elfoglalták a tankos zászlójukat. A tankcsata után próbálták visszaszerezni a zászlójukat, én meg gondoltam megvédem azt. Ők viszont nem voltak odáig az ötletemért, aztán erősködés helyett inkább bevetették a KICK nevű csodafegyvert...mondjuk mást nem is várhattam tőlük...adminok voltak...
-
biztos hogy nem lesz közutálat áldozata az öcsém mert ott nem nagyon tudna kempelni max a tankra várakozó csapattársat
-
Aztan ne csodalkozz, hogy kozutalat leszel. -
felmerült bennem az az ötlet,hogy ha már úgyis minden második házba be lehet menni karkandon,kéne csinálni olyan mapot,amiben szinte minden házba be lehetne menni,erkélyekre felmászni,stb.,csak eszembe jutott,h.ahhoz valszeg csúcsgép kellene hogy ezt kibírja akadásmentesen,meg minden egyes házat újra létre kellene hozni,ami valljuk be,nem olyan egyszerű,mint a meglévőkből építeni
-
Karkand.Factorynál erölködés nélkül be lehet menni a házba:-)És erre én jöttem rá vázze.Bug felfedező lettem:-)))) -
-
lehet rosszul látok ilyenkor, de te nem az us oldalon voltál? -
Muhahaha.
De ő is megérdemli, miért oda spawnol le. -
GameOverrr #123728 Sajnos saját tapasztalataimnak hála ezzel én is tisztában vagyok. Azt mondjuk nem vágom, hogy a taktikus játékot miért hívják spawnkempnek az adminok, illetve leginkább azt, hogy ezt miért büntetik.
Az viszont kétségtelen tény, hogy a "spawnkemp"+adminfelügyelet kettős elég veszélyes páros, fogalmazhatnék úgy is, hogy a szerverről történő kilépésnek a leggyorsabb módja.

Épp a minap volt hozzá szerencsém: Tanult kollégám elkezdte fújni a hülyeségét, aztán ez már sok volt nekik, így inkább gyorsan megköszönték a részvételt.
Az mondjuk ne zavarjon senkit, hogy előtte 1 vs. 2-ben képtelenek voltak szétkapni egy szaros tankot...
Ezért utálom én az összes admint, mert a sok kis pisisnek valaki megnehezíti a játékát, aztán rögtön kibasszák azt, ahelyett hogy próbálnák felvenni a kesztyűt, és megtanulnának játszani ezzel a szarral.
-
Ez fasság, hogy előre leszögezik,hogy Karkandon lesz. Akkor nem is megyek. -
Miert, gorog vagy? -
Livius #123725 Figyelmetekbe ajánlom hogy szerveznek a battlefield.drklan.hu oldalon egy Görög vs. Magyar gyakwart 32v32 ben. Tessék csak jelentkezni. Én még nem tudom hogy melyik oldalon játszok de a részleteket se tudom.