172102
  • marcio mela
    Példa hogyan kell okos játékra kényszeríteni az embereket.
  • Fujiryu
    Hát b+ neked csak türelmed van sok ehhez a szar játékhoz sztem:D
  • havercsotány
    csend és béke honol eme fórumban
  • Szathy
    más a pályák felépítése és a project realityben jelentősen sokkal több fedezék és tereptárgy van
  • marcio mela
    Mi az oka,hogy az alapjáték simán fut a Project Reality 0609 meg akadozik,kisebb az FPS a Fraps szerint,meg látszik is?
  • marcio mela
    Én nem is tudom miért nem engednek be.És nem értem miért írja azt,hogy kicked.Hogyan lehetek kicked amikor be se tudtam menni?Csak azt lehet kirúgni aki bent van.
  • JAG1
    Engem ilyen indokkal szoktak állandóan kirúgni, pedig nagyon ritka, amikor TK-zom.

Mondjuk a "fu**ng sniper"-t lég sűrűn beírom, lehet azért?
  • marcio mela
    Egy szerver nem enged be.Azt írja "You have been kicked from server by an admin or for excessive teamkilling or as the result of a successful kick vote."
    Ha kitartóan próbálom akkor néha mégis beenged.Ez valami hiba?Ha végleg kitiltanak valahonnan akkor nem azt írják,hogy banned?
    Hol tudom megnézni milyen szerverekről vagyok kitiltva?
  • Promi #123797
    Kox boxer az infot mikor vartalak utalom ha hulyenek neznek lehet torolni engem a tiszteletbeli akarmi kozul most.Utalom a megbizhatatlan embereket!!!!!!!!!!!!!
  • GameOverrr
    Én csak hétvégén játszom, de akkor sem perzsa szerveren.
  • jappy
    mér nem futunk össze sose egy szerveren se??Én kurva sokat játszok.gondolom találtál egy perzsa láma szervert és ott irtod a népet:-)holnap döglődni fogok, de hétfőn nyomhatnánk egyet, hogy megnézzem mekkora spiller vagy:-)
  • HTS s3rg1nh00
    ne siess vissza
  • GameOverrr
    "ül a tankba és mindenféle rizikót elkerülve kempel, hogy csilivil statja legyen" LOL, ez tetszik! Omanon tényleg teljes biztonságban érezheti magát az ember egy tankban, minimális kockázata sincs annak, hogy kikapják...A biztonság kedvéért azért szólhatnál erről az ellenség heliseinek, repülőseinek is, persze csak hogy én tudjak gyúrni a statra. Köszike.
  • HTS s3rg1nh00
    mi a múltkor azért buktunk defligában meccset,mert foglaláskor ugráltam,mikor már fehér volt a zászló és 200m-ről lőttek...utána vígaszágon meg nem tudtunk kiállni,mert nem voltam itthon:DDDD
    hamár póker:tegnap este játszottunk,all in után 2es párral nyertem
  • schrank
    nnna vehetem ki a pénzem a bankból aztán gyerünk a kanári szigetekre
  • havercsotány
    mifelénk ezt úgy hívják ..inkább nem
  • TS Zolly
    Nincs játékra alkalmas gépem keddig. Legalábbis az asszony felé. :D Hogy nézne ki ha nekijje állok itt egy ,,szar,, gépen játszani? Egybő nem kellene fejleszteni. :D
  • jappy
    A tutista mifelénk pókeres szleng.Aki csak a kib...ott AK-ájt várja. Gamepecs meg ül a tankba és mindenféle rizikót elkerülve kempel, hogy csilivil statja legyen. kb
  • Herold
    Jaja, egy Karkand onlyn láttam olyat régebben, hogy a hátsó MEC zászlót tilos volt lehúzni. Egyszer beszürkítettem, már repültem is.
  • errrtu
    on
    az igazi férfiak a pr0.6 nyomják!!! :)
    úgyhogy ha hazaérek holnap várlak ts-n
    off
  • UnknownAsshole
    aaa zojjektum
  • havercsotány
    miazatutista
  • GameOverrr
    Új seprű jól seper...
  • GameOverrr
    "Nekem nem szokásom az ugribugrizás, csak elé ugrottam, és már löttem is."

Tudom én jól, úgy csináltad, ahogy azt kell, a sarkon kiugorva, aztán tűz. Csak hát a sok kis pisis nem bírja elviselni, hogyha valaki hatékonyan játszik. Ezt utálom én akkor is, mikor tankozom: lelövök két embert, aztán rögtön fújják a hülyeségüket, hogy spawnkemp. Aki már tankban van az már alapból spawnkempel, és rögtön ki kell vágni a szerverről. Mit tudják ezek a szerencsétlenek, hogy mire való egy tank, meg hogyan lehet azt hatékonyan használni.
  • Promi #123781
    "tutista" - ertem en, hogy elektromossag, de mi hajtja?

(amugy ertem)
  • jappy
    mit tudsz te az ugrabugrálásról??Azt se tudod mi az a infranty...hülye tutista barom.
  • Promi #123779
  • schrank
    én ma kipróbáltam egy új mapot
  • Promi #123777
    Abbol mar nem engedek.:)
  • TS Zolly
    Nekem nem szokásom az ugribugrizás, csak elé ugrottam, és már löttem is.

Clanbasén is vannak érdekes szabályok. Tilos a claymor, c4 és a telepített fegyver használata. Persze a szpónblokk nem tilos.
  • GameOverrr
    Ez is LOL! Bunnihoppingért kirúgni valakit. Azért mert ugrál! LOL! Hát ki a faszt érdekel, hagy ugráljon. Komolyan mondom néha csak azt nem vágják az ember fejéhez, hogy megnyomta tűzgombot, elvégre hogy képzeli bárki is, hogy egy lövöldözős játékban lőni merészel... Bár ha így haladunk, lehet hogy ezt is megéljük.
  • TS Zolly
    ehhh, mutko láttam egy faxont közeledni, elbújtam a sarkon, picit késöbb, miko má kőzelebb érhetett sejtésem szerint, kiugrottam elé, és a szivbaj mellé belelöttem még pár m16 skulot. Szerintem valamelyik klán társa a faxnak ott ücsöröghetett a menedzser progi melett, mert pár másodperc mulva már nyuszi ugrálásért kirúgtak a szerverről. Ez az a szerver.
  • GameOverrr
    Az egyik ilyen klánszerveren írták pl. a múltkor, hogy "csak klántag repülhet, sorry ez van, ez a mi szerverünk". (LOL...) Én megértem, hogy az ő szervere, és azt csinál amit akar, de ez kb. olyan mintha lemennék focizni a saját labdámmal, de kikötném, hogy csak én rúghatok bele... Annyira gyerekes, vagy inkább szánalmas.

Hál' Istennek azért még van jó néhány szerver, így lehet válogatni (mondjuk el is kél, mert az ilyen szervereken ritkán tartózkodom huzamosabb ideig...).
  • GameOverrr
    Ezek a klánszerverek amúgy is megérnének egy külön misét. Hogy ott néha milyen szabályokat látni, hihetetlen! Én csak jókat röhögök rajtuk.
  • Yan
    akié a szerver az diktál. pablik. ennyi.
    ha ilyenek, elöbb-utóbb ugy is üres lesz.
  • Herold
    Ezért kell kerülni a klánszervereket, ott a klántag vérpistikék is tudhatják az rcont.
  • Platypus16
    Hamarabb szerzed meg a kívánt cuccokat, ha leszoksz a piáról is...
  • GameOverrr
    Én értem. Az oka: pisis kis admin...mint már oly' sokszor.

Amúgy ha már ez szóba került, ki lehet admin ranked szervereken? Nekem az a sanda gyanúm, hogy boldog-boldogtalan. Igazán nem ártana bevezetni valamifajta pszchologiai/érettségi vizsgát az adminkodás előfeltételéül. Valami azt súgja, hogy sokuk adminos karrierje ezzel véget is érne...

Focimeccsen sem bíráskodhat akárki, előbb el kell végezniük egy tanfolyamot, és sikeres vizsgát kell tenniük. Nem az van mint itt, hogy minden jöttment játssza a kiskirályt.
  • UnknownAsshole
    nerémizgess
  • joebacsi
    nah re
    éljen sirok, bükkszék, és a sok könnyűvérű picsa :)

vót valami izgis erre?