172102
  • joebacsi
    jah, egy új konfig árát sikerült elinni sirokon, egyik helyi kiscsajtól elkaptam valami szájfertőzést (hálistennek nem valami fontosabb szerv vette át, ami ugyancsak interakcióba került ), kiesett két tömésem, kifordult a vállam, viszont a gennyedző fertőző hereherpeszt sikerült kikezelni a bükkszéki termálvízben :)
    (najó, ez utóbbi kamu, de ezzel a szöveggel valahogy mindig lett ülőhelyünk benn :D)

itthon meg megérett a szőlő...kb ennyi :)
  • JAG1
    Semmisenem. :-)
  • atwe
    Hallod Dávid asszem azon nem gondolkoztál hogy egymás ellen fogunk játszani xP (mester A tanitvány ellen ) XDDD

Te atom veréb :P:
  • erdos
    Na szevasztok, történt valami egy hét alatt?
  • schrank
    mert anno én adtam kölcsön haveroknak bf-re de mindegyik wowos kecseg lett és csak nem rég eszméltek rá hogy több tízezret kibasztak előfizura
  • SigS
    Te honnan tudsz ennyi mindent a Wow-ról?

• schrank
    ezzel most arra célzol hogy wowosítani kéne és b kéne menni a városba üzletelni fegyvert gyógyszert alkatrészt cserélgetni
  • SigS
    Már megint faszságokat beszélsz...
    Pont Oman-on szoktam amcsi helisként lőszerest meg szerelőt keresni. Sőt a support kapja legkönnyebben a pontokat a lőszeradagolásért...
  • schrank
    szójaizolátumosat
  • JAG1
    Beléd is...
  • joebacsi
    pálinkásat!
  • marcio mela
    Látod látod.A PR-ben az 1. megvalósult.A commander magától nem tud artillery-t supportot vagy járművet dobni.Mindent a squadleadernek kell kérni a commander meg rábólint vagy nem.Az atillery gyakran nincs is a pályán.
  • marcio mela
    A 3.-at pont megoldották a PR-ben.Rakétát nem használtam de telepített csöves AA szétszedi amit eltalál.Mert jól lehet zoomolni nagy területet lefed.Multkor az ellenség sokkal jobb volt,lett nagy vereség.Az ellenség ilyen WZ11 - PLA-val aprította a gyalogságot.Aki vezette tudta mit csinál.A HMMWV M2-vel kicsit megsoroztam mikor mellettem/felettem elhúzott.Máris kiszúrt.A házak fölött bukkant fel egyenessen nekem rotott.Gondoltam nekem annyi.Már jöttek is a fényjelzők mire én lőttem és ő szétesett a levegőben.Nem kellett bele másodpercekig pumpálni.
  • havercsotány
    csakis kizárólag supportal vagyok, mindegy melyik fegyverrel és egy medik sem kel hogy jól produkáljak úgyhogy ez hülyeség amit írtál!
  • Herold
    1. pont: nem mindig látja squadleader, hogy hova érdemes artyzni. Pl. éppen támadás előtt álló zászlóra, sniperre stb.
    2. TV raksi nem rossz, de tankra 2 lövés kelljen. (Valóságban egy Hellfire elbán egy tankkal)
    3. Tényleg jó lenne, ha 2 stingertől megfeküdne a gép. De a heli is.
  • marcio mela
    A supportnak gyakorlatilag végtelen golyója van.Kézigránát dettó.A PK ha hasalva használja szike és az 5 kilós kalapács egyben.Nincs rajta erősítenivaló.Még csak az hiányzik.Akkor így nézne ki.
  • GameOverrr

Pár megjegyzés:
    1) Áruld már el, hogy lőnél le egy repcsit egy antitank rakétával!? Bár már engem is lőttek így le(), de csak fényévente, meg én még repülni sem tudok.
    5) Én rendszeresen indítok ilyen "helyi járatos buszokat" csak éppen az repcsi és a saját és a ellenséges reptér között közlekedik menetrend szerint, más "megálló" nincs.
    6)
    7)
  • schrank
    megjelenéskor az egyik legnagyob hiba volt a pontatlan fegyverek a használhatatlan AA mellettés a szupergyilkos gáolások előtt
  • GameOverrr
    Tudom, hogy azóta valamit buheráltak rajta, de az első használat alkalmával (úgy két éve) olyan lesújtó eredménnyel szembesültem, hogy azóta nem is kérek belőle többet...

Meg a másik probléma még mindig adott: Járműves pályákon szart sem ér. Csapatban játszva még csak-csak, de a magamfajta kis lone wolfos játékstílusommal ez összeegyeztethetetlen. Mit csináljak supportosként egy tankkal?
  • schrank
    1. a bemérős fasság AA-t lecserélni sima elécélzásosra
    2. a kézifegyverek sebzésének rangsorhoz illően rangsorolni
    2. a tévéraksi legyen olyan mint egy sima tow
    4. a medic és a supply ne tudjon csomagot dobni csak tölteni
    5. 32-nél nagyobb pályákon helyi járatos buszok indítása zászlótól-zászlóig
    6. infranty mod választhatóságának végleges eltörlése
    7. snájper tudjon claymore-t lőni
    8. csónakokba is 0.5-ös géppuska legyen
    9. csak úgy tudjon úszni ha eldobja a felszerelését a pisztolyt kivéve
    10. aki karkandon játszik hardware bann
  • TS Zolly
    Hát pedig az rpk kegyetlen egy fegyver.
  • errrtu
  • GameOverrr
    Hát nem tudom, szerintem a supportot éppen hogy erősíteni kellene valahogy. Szvsz az egyik leghaszontalanabb kaszt. Lehet, hogy egy infantry only Karkandon két medikkel megspékelve lehet valamire használni, de egy Omanon, ahol az ellenség 80%-a járműben ül, tökéletesen alkalmatlan bármire is. Emlékszem annak idején legelőször supporttal spawnoltam le -mert én mindig is azt szerettem, hogy fogom a jó nagy csúzlit, aztán hatalmas kaszálást rendezek szétlőve mindent-, de két sorozat után kiderült, hogy ez nem az a játék lesz, ahol ennek a szenvedélyemnek hódolhatok...
  • Beers
    Ez már így marad! EA support = 0!
  • GameOverrr
    Nekem speciel semmi bajom a sniperekkel. Tankban kell mereszteni a segged, aztán semmi bajod nem lesz velük, sőt! Ha már "mit vennék ki a játékból/min változtatnék" napot tartunk, én a következőkre szavaznék:
    1) Az arty-t csak squadleader kérésére nyomhassa a commander (de az se lenne baj, ha egy az egyben kivennék a játékból. (Nálam ez az abszolút no skill kategória csúcsa: Fogja a szaros kis térképét, rábök egy pontra, aztán mindenki Föld körüli pályára áll! Bravó! De jó!)
    2) TV-rakétát kivenni a játékból.
    3) Repülő ne bírjon már ki két rakétát a sztingerből!

Így hírtelen ennyi.
  • marcio mela
    Rendben.Klasz lenne ha lenne egy squad rally pontra elég ember.
  • TS Zolly
    este poje, lassan menek is. de még a cor ts-en vagyok. várom az egyik cimbit.
  • errrtu
    este ts?
    ha poje akko mennék én is...
    a PR-t meg még ne töröld!
    Adj még esélyt! :)
  • errrtu
    thx
    lehetőség szerint kereslek majd ha nem baj
    kell az ember :)
    Zollyt sajnos nem sikerült meggyőzni tegnap de szerintem, az alapján amit csináltunk, nehéz is lett volna
  • schrank
    mennyünk borgotbaszogatni
  • JAG1
    Gyere szekrény, lassan kialakul a felkiáltójel. :-)
  • Sadist
    "Your connection to the server has been lost." Na EZT miért fossa a pofámba join után egy percen belül? Érdekes módon néha több órán keresztül is megy normálisan, utána meg rájön a faszkodhatnék, és állandóan ezzel a hibaüzenettel dobál ki.
  • JAG1
    Még nem szedtem le pojét, kurvasok...
  • JAG1
    *hangok
  • JAG1
    Mindehol el kell hintenem az áldást, ezt mondták a gangok. :-)
  • TS Zolly
    me hüje vagy.
  • TS Zolly
    ako este poje.
  • schrank
    de az már felháborító hogy a PH-n a dzsanni bazárjában hardverbuziskodol
  • JAG1
    :-D
    Má vége.
  • schrank
    jag szélmalomharca a hardverbuzik ellen a gf9xxx topikban