172102
  • schrank
    1. scan - műholdas enemipásztázás
    2. hülyeség
    3. jobbegérgomb a célra :
    - zoom-zúm
    - szpotted-észlelés
    - artyirally - tűzérség
    - uav - kisjepüjő jadaj ami mutassa a csapatodnak a piros pontokat
    - move - oda irányíthatod a lámát ahpl a sárga nyíl
    - deffender- véggye meg azt a helyet amit mutatol neki
    - attack- ez valami badis cucc majd a kosvarc megmonnya mennyit kell belőle szedni
    - repair - endzínert kérhetel ahova akarol
    - desztroly- robbantást kérhetsz specoppal a megjelölt helyre
    - mine - a aknát tudol vele jelezni
    4. cheat vagy chat vagy mi sose tuttam angolul írni
    5. hülyeség
  • havercsotány
    Főleg infrantizok mert úgy könnyebb a játék nekem ,meg jogsim sincs csak úrvezetői .De néha felmegyek járműves pályára és a sok engi meg sravos , medikes meglepődik hogy halomra lövöm öket a vacak support kasztal, minden kasztnak megvan a technikája sznájperrel kezdtem a gémet és most tartok a supportnál a krumlidobálos fegyó még nagyon nem megy de majd azt is kitanulom .Te leragadtál a helinél az nekem uncsi.
  • GameOverrr
    Nem igazán, sniper volt. Ha csapatban játszanánk akkor tényleg hasznos lenne, ha a heli egyik utasa support lenne, de így hipp-hopp összeverbuválódva nem jellemzők az ilyen advanced taktikák. Egyébként meg rendszerint mire lőszerre lenne szükségünk addigra javításra is szorulnánk. Szóval így is, úgy is vissza kellene térni a főbázisra. (A demóban akkor nőtt meg ugrásszerűen az egy körre jutó gyilkolásaim száma, amikor elkezdtem engineer-rel játszani, és leszálltam a pálya egy eldugott részén javítani, így megspórolva a helipadhoz repülés idejét, de a teljes játékban kegyetlen lassan javítja egyetlen engineer a helit, így elég rizikós lenne leszállni javítani, lőszert utántölteni, ezért le is szoktam erről.)
  • schrank
  • karakkga
    elmagyarázza valaki
  • karakkga
    hello

van 1 kérdésem
    mire jó a kommander
    mert hallotdtam olyan hogy az egész harcteret tom irányítani de nem tom hogy kell vagy itt vagy msn-en:[email protected]
  • kBagyula #123958
    Az első helyen lévő volt a support azon a mapon?
  • GameOverrr
    És ha az egyik ilyen páncélosra várakozó beszáll a járműbe? Marad a "szégyen a futás, de hasznos" ez esetben meglehetősen sovány megoldást jelentő taktikája?

Maradjunk annyiban, hogy nem véletlenül játszottam olyan keveset supporttal. Omanon vannak sokkal hasznosabb kasztok is.
  • jappy
    Ha olyanok ellen játszanál mint SigS nem tudnál ilyen csilivili screen shots-al máyerkedniSőt szerintem már nem is játszanál a bf2-vel:-)
  • GameOverrr
    Nem úgy van az!
  • SFR V1P3R
    igen leszedtem a pb oldalárol és frissitettem. :S
  • schrank
    pb-t frissíttetted a pb frissítővel
  • SFR V1P3R
    de az a poén régen jó volt.
  • schrank
    ááá az nem elég mikróban kell formázni a vinyót
  • SFR V1P3R
    1 gigám van
  • TS Zolly
    Szerintem szar a memoriád. De majd az okosak megmondják.
  • SFR V1P3R
    már 3x raktam ujra és semmi :S de mi lehet a baja a pb-mmel?
  • TS Zolly
    Omanon nem sok jármű van. Páncélosra gondolok kimondottan. Egy full szerveren, egy csaaptba, többmint a felének nem jut jármű. Tengerparton az egyik zászlótól a másikig hamar átlehet menni gyalog. Egy support, at vagy engi ellen, kik várják a páncélos megszületését, nagyon is jó.

• David2006
    winreinstall,jobb esetben csak game
  • Bogdogege

• GameOverrr
    Örülök neki, hogy akkora spíler vagy, hogy hamarabb fogy el a lőszered, mit a helid "életereje"...Ez esetben megtisztelnél, ha repülnél velem egy kört, mert egy ekkora spílerrel élmény lehet együtt helizni. Majd én lövök, Te meg közben keresed a supportosokat... Adná az Isten, hogy az legyen a legnagyobb problémánk, hogy hol találunk a közelben supportost...

"Sőt a support kapja legkönnyebben a pontokat a lőszeradagolásért..." Pontokat! LOL! Mi a faszt csináljak a pontokkal? Olyan magasról leszarom a pontokat, hogy azt Te el sem tudod képzelni.

Mellesleg én is szoktam supportos után kiabálni Omanon -bár főleg akkor, ha tankozom. A support csak erre jó: kiszolgálni másokat, de a saját lábán egyedül nem tud megállni.
  • SFR V1P3R
    köszi édes vagy. ha az lenne megvenném ujra. ;)

itt a kép:
  • HTS s3rg1nh00
    remélem permban
  • JAG1
    kell...
  • SFR V1P3R
    azt irja oolvassak el valami ango cuccot kell rolla kép?
  • SFR V1P3R
    igen
  • JAG1
    Punkbuster bekapcsolva?
  • SFR V1P3R
    EREDETI! azért ne nézz hülyének kérlek
  • GameOverrr
    Infantryzol vagy normál járműves szervereken nyomod? A support használhatóságát tekintve nagyon nem mindegy.
  • GameOverrr
    1) A squadleadernek is van olyan kis térképe, mint a commandernek, és ő is meg tudja azon jelölni az artillery kívánt helyét. A másik meg az, ha annyira nem látja, hogy hova kellene küldeni az artyt, akkor nincs is arra szüksége.
  • Herold
    Akkor meg kéne venni a játékot.
  • SFR V1P3R
    az van 1.41 de igy sem jo :S
  • schrank
    lehet hogy azért mert az 1.41 kéne
  • SFR V1P3R
    Sziasztok kérlek segitsetek. nekem 1.4es bf2öm van de bármeik szerverre megprobálok felmenni kidob valami ok miatt de nem tudom miért.
    elöre is köszönöm
    Üdv: Erick
  • Platypus16
    Inkább nézzétek ezt ahelyett, hogy folyamatosan flémelnétek ti lámák:P
  • schrank
    és még időben szólok álljál le asportszelettel mert elég szarul nézel ki
  • schrank
    jó lehet hogy ez apu volt olyan egyformák
  • BaRnB
    tefasz :)
  • Herold
    Te tényleg ilyen hülye vagy?