172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
1. scan - műholdas enemipásztázás
2. hülyeség
3. jobbegérgomb a célra :
- zoom-zúm
- szpotted-észlelés
- artyirally - tűzérség
- uav - kisjepüjő jadaj ami mutassa a csapatodnak a piros pontokat
- move - oda irányíthatod a lámát ahpl a sárga nyíl
- deffender- véggye meg azt a helyet amit mutatol neki
- attack- ez valami badis cucc majd a kosvarc megmonnya mennyit kell belőle szedni
- repair - endzínert kérhetel ahova akarol
- desztroly- robbantást kérhetsz specoppal a megjelölt helyre
- mine - a aknát tudol vele jelezni
4. cheat vagy chat vagy mi sose tuttam angolul írni
5. hülyeség -
Főleg infrantizok mert úgy könnyebb a játék nekem ,meg jogsim sincs csak úrvezetői .De néha felmegyek járműves pályára és a sok engi meg sravos , medikes meglepődik hogy halomra lövöm öket a vacak support kasztal, minden kasztnak megvan a technikája sznájperrel kezdtem a gémet és most tartok a supportnál a krumlidobálos fegyó még nagyon nem megy de majd azt is kitanulom .Te leragadtál a helinél az nekem uncsi. -
GameOverrr #123962 Nem igazán, sniper volt. Ha csapatban játszanánk akkor tényleg hasznos lenne, ha a heli egyik utasa support lenne, de így hipp-hopp összeverbuválódva nem jellemzők az ilyen advanced taktikák. Egyébként meg rendszerint mire lőszerre lenne szükségünk addigra javításra is szorulnánk. Szóval így is, úgy is vissza kellene térni a főbázisra. (A demóban akkor nőtt meg ugrásszerűen az egy körre jutó gyilkolásaim száma, amikor elkezdtem engineer-rel játszani, és leszálltam a pálya egy eldugott részén javítani, így megspórolva a helipadhoz repülés idejét, de a teljes játékban kegyetlen lassan javítja egyetlen engineer a helit, így elég rizikós lenne leszállni javítani, lőszert utántölteni, ezért le is szoktam erről.) -
-
karakkga #123960 elmagyarázza valaki -
karakkga #123959 hello
van 1 kérdésem
mire jó a kommander
mert hallotdtam olyan hogy az egész harcteret tom irányítani de nem tom hogy kell vagy itt vagy msn-en:[email protected] -
Az első helyen lévő volt a support azon a mapon? -
GameOverrr #123957 És ha az egyik ilyen páncélosra várakozó beszáll a járműbe?
Marad a "szégyen a futás, de hasznos" ez esetben meglehetősen sovány megoldást jelentő taktikája?
Maradjunk annyiban, hogy nem véletlenül játszottam olyan keveset supporttal. Omanon vannak sokkal hasznosabb kasztok is. -
Ha olyanok ellen játszanál mint SigS nem tudnál ilyen csilivili screen shots-al máyerkedni
Sőt szerintem már nem is játszanál a bf2-vel:-)
-
GameOverrr #123955 Nem úgy van az! 
-
igen leszedtem a pb oldalárol és frissitettem. :S -
pb-t frissíttetted a pb frissítővel -
de az a poén régen jó volt. -
ááá az nem elég mikróban kell formázni a vinyót
-
1 gigám van -
TS Zolly #123950 Szerintem szar a memoriád. De majd az okosak megmondják. -
már 3x raktam ujra és semmi :S de mi lehet a baja a pb-mmel? -
TS Zolly #123948 Omanon nem sok jármű van. Páncélosra gondolok kimondottan. Egy full szerveren, egy csaaptba, többmint a felének nem jut jármű. Tengerparton az egyik zászlótól a másikig hamar átlehet menni gyalog. Egy support, at vagy engi ellen, kik várják a páncélos megszületését, nagyon is jó.
-
David2006 #123947 winreinstall,jobb esetben csak game -
-
GameOverrr #123945 Örülök neki, hogy akkora spíler vagy, hogy hamarabb fogy el a lőszered, mit a helid "életereje"...Ez esetben megtisztelnél, ha repülnél velem egy kört, mert egy ekkora spílerrel élmény lehet együtt helizni. Majd én lövök, Te meg közben keresed a supportosokat... Adná az Isten, hogy az legyen a legnagyobb problémánk, hogy hol találunk a közelben supportost...
"Sőt a support kapja legkönnyebben a pontokat a lőszeradagolásért..." Pontokat! LOL!
Mi a faszt csináljak a pontokkal? Olyan magasról leszarom a pontokat, hogy azt Te el sem tudod képzelni.
Mellesleg én is szoktam supportos után kiabálni Omanon -bár főleg akkor, ha tankozom. A support csak erre jó: kiszolgálni másokat, de a saját lábán egyedül nem tud megállni. -
köszi édes vagy. ha az lenne megvenném ujra. ;)
itt a kép: -
remélem permban
-
kell... -
azt irja oolvassak el valami ango cuccot kell rolla kép? -
igen -
Punkbuster bekapcsolva? -
EREDETI! azért ne nézz hülyének kérlek -
GameOverrr #123937 Infantryzol vagy normál járműves szervereken nyomod? A support használhatóságát tekintve nagyon nem mindegy. -
GameOverrr #123936 1) A squadleadernek is van olyan kis térképe, mint a commandernek, és ő is meg tudja azon jelölni az artillery kívánt helyét. A másik meg az, ha annyira nem látja, hogy hova kellene küldeni az artyt, akkor nincs is arra szüksége. -
Akkor meg kéne venni a játékot. -
az van 1.41 de igy sem jo :S -
lehet hogy azért mert az 1.41 kéne
-
Sziasztok kérlek segitsetek. nekem 1.4es bf2öm van de bármeik szerverre megprobálok felmenni kidob valami ok miatt de nem tudom miért.
elöre is köszönöm
Üdv: Erick -
Platypus16 #123931 Inkább nézzétek ezt ahelyett, hogy folyamatosan flémelnétek ti lámák:P -
és még időben szólok álljál le asportszelettel mert elég szarul nézel ki 
-
jó lehet hogy ez apu volt
olyan egyformák
-
BaRnB #123928 tefasz :) -
Te tényleg ilyen hülye vagy? 

-
anyu vasutas nincs ideje főzni