172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
marcio mela #124004 hm az jó is lenne. -
szétbasztad a BF2 állományt odanemillő fájlokkal. Valójában olyankor is kiírja néha ha nem is csináltál vele semmit. -
Rossing #124002 Van fenn 1 (vagy több) mod gondolom és azt nem szereti. Nekem is volt, hogy már kiírta ezt pedig nem volt fenn semmi mod (vagy cheat
)
-
te hol bf-ezel moziba ? 

-
Rossing #124000 Vistám van. Pedig eddig (2 hét) nem volt semmi problémám vele:(. Megpróbálok újabb drivereket keresgélni. THX -
marcio mela #123999 Mit jelent az üzenet? -
se hintó se traktor -
köszi :D na nem lamáskodom :D -
se auto se helikpper se tüzérség se ... -
szar
nincs repcsi meg tankk
-
nincs semmilyen jármű. csak gyalog megy az osztás. -
aha köszi..és most azé 1 lama kérdést is :D
mi az az infantry szerver? az milyen? :O -
mijeza hupákolás ami itt folyik?
-
én csak egy modot ismerek van is róla szkrínsatom 
-
kezdésnek Point of existence google-val megtalálod
-
Hello.
hol lehet modokat találni? és melyikkel játszanak a legtöbben?
boccs csak kezdő vok :D :( -
kik ? ezek ? mindegyik jogész lesz meg managger , legalábbis annak tanulnak ... -
remélem szopnak valami lapátolós diákmunkával
-
a nyáriszünetes kecsegek ilyenkor délután hol tolják össze kéne jönni egy transzport hentre
-
Én úgy látom te egész ügyesen szopkodod a saját fa..odat!! 
-
Te voltal az aki mutogatta itt a screenshotjait hogy osztotta a lamakat a demoban?? Gratula ha eddig nem tettem volna spilerkem...
Csak azt tudom neked ajanlani hogy jatssz egy kicsit osszeszokott squaddal (Lone Wolf 387:53:22), es rajossz hogy sokszor baromsagokat beszelsz.
Egyebkent kb. 300 oraval tobbet heliztem nalad, ugyhogy talan nagyobb tapasztaltom van benne szerintem.
De semmi bajom veled, legalabb segitesz ha tudsz masokon.
-
fotosopp. :-) -
amit a hangok mondanak neked, nem muszáj velünk megosztanod! -
Vele szívesen gyakorolnám a fekve tölts parancsot :P! -
joejt
-
Nincs kapcsolat a géped és a szerver között, talán a tűzfal akadályozza. -
David2006 #123978 ha vistád van akkor minden okos driver fell kell rakni hozzá+ pb ápdét meg ilenek,ha nem akkor nem tudom:) -
Rossing #123977 Sziasztok!
Biztos noob kérdés de miért dob ki a pb az alábbi üzenettel "no packet flow"? Előre is thx -
de olyan fos pálya mint a modokban van a core2duos fasságával együtt
-
Semelyik. Highway Tampa, alap BF2. -
marcio mela #123974 Melyik mod? -
i love mazda
-
marcio mela #123972 Ez pont így van a PR-ben ahogy azt szeretnéd.És játszol vele? -
Hehe... tankhoz nem kell skill. Na akkor menj csak fel egy Tampára, és garantálom, hogy hamar el fog mneni a kedved a tankozástól. Aki szeret tankozni, az csak oda jár, nagyon jó csatákat lehet vívni a homokdombok között. -
...és akkor megöl téged egy ilyen megfoghatatlan izé, ami ellen fikarcnyi esélyed sem volt semmi
Mert láma vagy. Engem nem sűrűn szoktak artyval elintézni. Ahogy meghallom a hangját (a legtöbb mapon hallani, akárhol vagy), biztonságos távra megyek a zászlótól. -
GameOverrr #123969 "zoom-zúm" Tiszta sor...
-
TS Zolly #123968 Na ezért is nem conquestezek mostanában. Elegem volt a repülő, heli és arty lámákból. -
GameOverrr #123967 Ez igaz, de ez esetben -artillery hiányában- utasíthatná a legközelebbi squadleaderét, hogy menjen és védje meg a zászlót.
Elég frusztráló, amikor nagy nehezen lelősz két, három ellenséget, a pulzusod az egekben, már lassan büszke lennél magadra, hogy sikerül behúzni a zászlót, erre valaki szép nyugodtan, mindenféle erőfeszítés nélkül rád bök a térképen (tehát lényegében a kisujját sem kell mozdítania), és akkor megöl téged egy ilyen megfoghatatlan izé, ami ellen fikarcnyi esélyed sem volt semmire. Hányingerem van tőle, annyira no skill.
Ugyanakkor az meg olyan fílinges, amikor a zászlót védő squadleader végső elkeseredésében kétségbeesetten kéri a terület tűz alá vonását. Én valahogy az ilyen felhasználását tudnám elképzelni. -
GameOverrr #123966 Nem is igaz! Az utóbb időben elkezdtem intenzíven tankozni, mert elegem lett a sok balfasz heligunnerből. És ugyan nagyon nehezemre esik, de lassan be kell látnom, hogy jobb tankos vagyok, mint helis. 
Lehet, hogy azért, mert ahhoz nem kell skill.
-
Nem érted mire gondolok. Ha van egy szökevény, aki eljutott a map túlsó felére ahol a zászlódat nem védi senki, azt nem látja egy squadleader sem, mert nem ott vannak. Commanderként olyankor csak artyval tudod megvédeni a zászlót.