172102
  • Szathy
    időközben újratelepítetted a vindózt, ha nem tévedek
  • karakkga
    hali

valaki segítsen már feltenni a poe 2-t mert telepítés elött kiírja hogy nincs fönn a bf 2 és hogy folytatom e a telepítést?

pedig fennt van
    már 1 x telepítettem de3 kiírta hogy valami hiányzik vagy nem tom mit
  • GameOverrr
    Ez mindennapos bug, hogy a szerverre történő belépéskor valami szavazást indítasz. Máskor is előfordul, de ilyenkor meg pláne. Én főleg szegény kommanderünket "akarom" így állandóan leszavaztatni.
  • Herold
    A kedvencem az, amikor a szóköz artyval lebombáz egy infantry mapon. Legalábbis ez van kiírva a bal felső sarokban. De közben nem történik semmi, szal nem halok meg meg ilyesmi csak kiíródik. A player neve helyén egy szóköz van.
  • Landor
    hogy az olyanoknak, mint te, adjon egy kis reményt
  • havercsotány
    NEM baj az?így kerekA VILÁ?::::%!(mivan a billentyűzetemmell)
  • JAG1
    Jah igen, infre gondoltam.
  • Herold
    Szerintem az csak infantryban kihívás. Ott tényleg nem nehéz beszorítani őket.
  • JAG1
    Pedig az jó is tud lenni, ha nem áll be az állóháború.
    Kihívás amcsiként, hogy el tudsz e jutni az első bézig. :-)
  • rekettyes
  • Herold
    Vannak furcsa dolgok. Tegnap ahogy belépek egy szerverre, abban a pillanatban kiírta, hogy szavazást indítottam, hogy Jalalabad legyen a map. Amit ráadásul utálok.
  • koschwarz
    mer éhes
  • schrank
    de hogy a láma miért kap husostésztát ?
  • koschwarz
    én láttam, igazi retardáltak de szimpik a karakterek :)
  • koschwarz
    kenyérses
  • Beers
    Tessék!
  • Running
    Kezd túl sok csökkent értelmű feltűnni a totyikban. Ezek a modos hozzászólások az újak részéről szenzációsak. Leír 5 szót, persze szóismétlés van, mondat végén pont az luxus, helyesírási hibák....haver...

Kösz Jag a patches beszólást, kitettem msn-be.:))))
  • havercsotány
    Minap velem is meg történt egy fura eset: kinyírom a srácot a teste mellettem a névsor képernyőn meg már újra is született kb 2 másodperc múlva ...más a te észrevételedre meg az lehet a magyarázat valami bug lehetőség. Amikor csak ugy szoktam nézni ahogy más játszik és szellemként repkedek a pályán akkor van hogy ki írja a nevemet hogy ezt öltem meg az ölt ,lehet hogy egyuttal már születni is tudnának rám valami csíttel ,de az is lehet hogy csak csítparanoia vagy hogy az álmunkban is játszunk és nem tudjuk szét választani a valóságtól .....
  • sWbFII
    Túl sok Sliderst + Csillagkaput nézel!!!!
  • schrank
    azért egy szőrmók mec-est csak meg tud különböztetni egy koromfekete usmc-től
  • sWbFII
    de az is lehet hogy közelbe volt egy enemí líder!
  • sWbFII
    dejóóó
  • GameOverrr
    Biztos, hogy ellenség volt? Nem csak ahhoz a bughoz volt szerencséd, amikor piros a neve a csapattársadnak? Én hasonló esettel akkor találkoztam, mikor egyszer sniperrel kempeltem az egyik ellenséges bázist, és egy csapattársam állandóan odaszületett az ellenséges bázisra(a semmiből megjelent egy kék pont a minimapon). Aztán kiderült, hogy az illető nem is csapattárs, hanem ellenség, csak kék volt a neve, meg folyamatosan látszódott a pozíciója a minimapon.
  • sWbFII
    mi a teljes neve? és honnan tudom leszedni? tenx
  • atomboy
    Ja, es senki sem hasznalja a Xfiret. :p
  • Kovács legény
    szivi ,de ha egy sép rajzra lenne szükséged csak szólj;)
  • jappy
    sürübben nézzetek fel én sokat nyomo és általában egyedül mert mindenki el van tünve:-(
  • schrank
    érdekes nekem anno szétesett a kép de nem fagyott le
  • dronkZero
    Néha szoktunk, csak mikor meghalt a TS, átköltöztünk egy másik TS-szerverre. Ma is nézegettem a klánTS-t, nem volt fenn senki du 5 körül.

Én is játszogatok egy hosszabb szünet után, melegedett a videokártyám elég durván, 5 perc játék után fagyott keményre a gép 105 fokon. Kb másfél hónap alatt jöttem rá, hogy az is megoldás lehet, hogy leveszem 1600x1200-ról 800x600-ra a felbontást. Most így bírja.
  • jappy
    te szoktál játszani??:-))
  • uwu
    Láttatok már olyat, hogy az ellenség rátok spawnol?
    Mostanában volt pár gyanús eset, de most tisztán láttam amint megjelenik az ürge mellettem, kint a prérin az út szélén.
    Már ilyen csítet is lehet kapni?
  • BurnBaby
    ok, azé thx a reakciót :)
  • schrank
    aki nem látta a napoleon dynamit című filmet az gyorsan szedje mert beszarás
  • joebacsi
    höbödö az arcodba :)
  • Livius
    Azér szerintem töltesd be ezt a floppy-s drivert a telepítés elején.
  • Livius
    Mikor jönne a grafikus telepítő rész akkor mivan?
    Kössz a HBD ket.
  • Crem
    Boldog születésnapot!:)
  • TS Zolly
    Livius HBD!!!!!
  • TS Zolly
    Te is pres vagyo? :)
  • Platypus16
    HBD Livius!