172102
  • HTS s3rg1nh00
    HBD
  • schrank
    de azt is monndd
    neki hogy ne számítson magyar szerver hegyekre még hivatalosra sem nemhogy warezra ez nem holmi szi-szar cod hogy egy kvarcóra is megteszi szervernek
  • kBagyula #124241
    Köszi má' szépen!
  • mesor
    Én inkább úgy mondanám, sok szerver van és egyre kevesebben játszanak vele. :)
  • marcio mela
    Rengetegen játszanak.Szerverből több ezer van.
  • PeeVee
    Hali! Faja a logo! ;) Megéri most megvenni a bf2-t? Sokan jáccanak még vele? Van sok csapat?
  • Bogdogege
  • joebacsi
    én is asszociáltam, csak nem kispálra :)
  • schrank
    múltkor valamelyik ratyi belinkelt egy légtalpas nike cipőt transformers edition formában hogy olyan kell neki (szerintem klegény volt) nnna itt van valamiféle megoldás még ha nem is teljesen fedi a valóságot ....köszi
  • schrank
    játéknál igenis számít a feltöltés , mert hiába van 3 Mbit-etek ami fejenként 130KB ha a torrentes kecseg tesvéreid elhasználják az upload nagy részét plusz a down ból is szopogatnak akkor max a barbie-s ...ssággal fogol tudni játszani online ha chello akkor a medium elég nektek ha trékom akkor nem tudok segíteni ha diginet akkor meg azon szerencsés 78 előfizető közt vagytok akinél van nekik szolgáltatásuk
  • schrank
    ja jám a dc-ben nem volt olyan légi geci amit a hurrikán ne darált volna le és ott nem volt lézeres buziság ott célozni kellett
  • Landor
    Ja és BaSZNáD káBa Gyula!
  • Landor

"640K ought to be enough for anybody"

• Yan
    jó lesz az a négy megás,
    de győződj meg a váltási lehetőségekröl minden esetre, hátha később nagyobb kell.
  • Landor
    msn mostmár indul a buszod
  • Bogdogege
    Emese jött és megállt
    A gyógyszertárba és arra várt,
    hogy a tudomány leszállítsa azt a szert
    Amitől jobban lesz és várta
    Egész nap, bedagadt a lába
    És késő lett és a �vény nélkül� ablakból
    Kihajolt egy férfi és mondani kezdte,
    Hogy Emese, de Ő közbeszólt erre,
    Hogy én csak egy gyógyszerre várok,
    hogy itt ne fújjon az a rossz szél
    És a fejére mutat az ujján lángok
    Pattognak és csodát látott
    Az egész Lusta Kígyó Gyógyszertár
    Mert olyan szél lett, hogy a lángot
    Elfújta és aztán rángott
    Az arca míg az ajtóig kisérték
    Emese most már indul a buszod
    Menj haza szépen, látszik, hogy tudod,
    Hogy meg vagy bolondulva
    S holnap ne gyere újra.

• 1Emese
    Sziasztok,
    Én is játszottam a Battlefield 2-vel, de az ilyen játékok nem nekem valók, remélem ezt ti is megértitek, de lenne egy kérdésem, mint nagy multisok, ti biztos tudnátok nekem segíteni, ha akartok persze.
    AZT SZERETNÉM, HOGY KB Milyen net sebbeséget kell választani a szolgűltatótol, ha router segíségével 3 részre osztanánk a netet (3 külön gépre) és azt szeretnénk, hogy mindegyik gépen átlagban 100kb/s valós letöltés legyen egy időben a három gépen (feltöltés nem számít igazán).
    Sajnos én nem értek az ilyen átszámítási módszerekben, csak ilyen alapokat tudok (8x, 1024x, 2-es számrendszer...) .
    És a szolgáltatónál van ilyen: 4 Mbps (ami gondolom akkor lenne jó, 3 Mbps lenne, vagy van ez 1 Mbps ami gondolom 3-ra megosztva 40kb/s-et produkálhat, vagy nem tudom , légyszi segítsetek, hogy akkor milyet kéne beszerezném?

• Beers
    Látod látod a jó öreg M163!
  • schrank
    olyan javítást csináltak volna hogy az mobil AA-nak ne csak azért legyen gépágyúja hogy valami zörögjön hanem sebezzen is valamit a szájba...szott heliken repcsiken
  • sWbFII
    csinalhatnának már egy olyan javítás amelyikbe ha kihúzom a gránátból a biztosítékot és közben ledurrantanak ,akkor is felrobban
  • sWbFII
    kössz :D
  • tomi5534
    Sziasztok! Tom h ez most nem ide való de szeretném ajánlani egy könyvet melyben segitséget kapsz h lehet pénzt keresni az interneten! Tölstétek le ezt sztem megéri! De ti tudjátok h érdekell e!
    http://www.onlinevallalkozas.hu/52699
  • schrank
    most nézem a apacs gyártásáról szóló filmet ahol azt állícsák hogy a hellfájör 5cm-es páncélt is átviszi 2km-ről a heli viszont kibírja a 30mm-est
  • Promi #124220
  • GameOverrr
    Itt van a FAQ, ebben találsz egy olyan részt, hogy "Commander útmutató", amit elolvasva választ kapsz a kérédsedre.
  • schrank
    amennyiben a tarack ágyú az ágyú tüzérség a tüzérség artyrelli akkor oda kell menni a legszélső ágyúhoz be kell szálnni az E gombbal utánna a jobb egérgommbbal zoomolni
  • atosz15
    sziasztok! meg tudná vki mondani h lehet a BF2be a tarackokkal lőni? naon fontoss lenne lécci írjatok! előre is kösz
  • schrank
    helyezd magad kélynyelembe
  • SigS

• schrank
    jjja publik akkor sorry csak egy megoldás van ... de ezt meg ők nem szeretik
  • GameOverrr
    Jah hogyne...aztán felébredsz és rájössz, hogy ez publik...
  • schrank
    erre találták ki a mine kamikáza DPV-seket a TOW-ost kiszedő sznájpereket meg a tank picsájába alapjáraton csordogáló és így állandóan tankot renováló endzyínnert
  • moralosan
    viszont nem szégyen ha bénázol [általánosan értve]...

[jó szerintem amúgysem ;D]
  • GameOverrr
    Néha járműves kivitelben is rettentő nehéz ott előrehaladni amcsiként, csak kellően egyenlőtlen skillű felek kellenek hozzá.

Egyszer egy klánszerveren történt, hogy az adott klánból vagy nyolcan voltak az ellenségnél, mi csürhék meg a másik oldalon. Egyenként a klánosok sem voltak olyan hű de skillesek, de nagyon jól összejátszottak, és olyan "védőfalat" húztak fel, amit esélyünk sem volt feltörni. Bárki/bármi kidugta a fejét az első MEC zászló előtti domb mögül, már halott is volt. Vagy 4 antitankos, két tank meg egy koma a TOW-ban figyelt a másik oldalon. Meg persze egy halom akna, meg supply doboz, ahogy azt illik. Ami azt illeti az is kihívás volt... bár a qrva nagy szopás talán jobban illene rá.
  • karakkga
    feltettem de nem csinált semmi változás a bf2-vel
  • JAG1
    1.41 patch fenn van?
  • moralosan
    Nekem csak olyan van, hogy loginolás után már kapcsolódom egy szerverre rögtön...
  • karakkga
    akkor most mit csináljak?
  • GameOverrr
    Ez szintén gyakori, de ez mintha csak a legújabb patch óta fordulna elő (nagyobb gyakorisággal). Hiába na, jó munkát végeznek ezek odaát...
  • karakkga
    de tévedsz nem tettem újra