172102
  • schrank
    a fetrengést kérdezte nem a kivégzést
  • JAG1
    2x gugolás, 1x fekvés gomb, utána gyorsan az ugrás gomb combóval, közben a balra-jobbra mozgás gomb valamelyike...
  • Running
    jag mostanában olyan cinikus vagy.
  • marcio mela
    Próbáld hátulról vagy fellülről.Lehetőleg ne szemből.Meglátnak.Legyen köztetek fedezék.Felállsz,lősz,visszafekeszel a fedezék mögé.Vagy a sarkon vagy,kiugrassz,tüzelsz és vissza.Ne legyen olyan tárgy melletted vagy mögötted ami közel van mert ha rálő a páncélos akkor a robbanás megöl.Ha nyomva tartod az egeret akkor tudod irányítani a rakátát röptében.
  • Lantee
    Bocsánat a láma kérdésért, de ezt a "forgóvetődősegybőlfejlövős" dolgot hogyan kell csinálni? Egy ideje már tolom a játékot, és nem is láttam még sok embertől, de annyira nagyon szeretném megtanulni...légyszí-légyszí!

Más: Support és Engineer vagyok általában, de szeretném kicsit fejleszteni az anti-tank skillemet is. Tegnap 2 órán keresztül gyakoroltam, de egyetlen nyamvadt APC-t sem sikerül kivégeznem, és ez kicsit frusztrál. Van valami titka?

PEACE
  • JAG1
    Áram van?
  • Szathy
    én kérek elnézést
  • Kovács legény
    beállitásokban nincs kikapcsolva lehalkitva?
  • atosz15
    sziasztok segítsetek má lécci!!! elment a hang a bf2be és akármit csinálok ugyan úgy nem szól. lécci segítsetek
  • Livius
    Ha nem eredetid van, akkor Rankedre nem fog beengedni.
  • UnknownAsshole
    Ja boccs

(pottyanó szuplira bugosodott kampó)
  • karakkga
    hy most az van hogy nem tok belépni a sreverekre me kiírja hogy cd kex is already used... régebben néhány helyre beengedet most mnit tegyek

a regedites cuccot már átírtam vagy 5x de nem jött be
  • Landor
    ezt részletezd kérlek :-)
  • JAG1
    Kristófkának adsz el kutyatangát? :-)
  • Kovács legény
    fehérnemű terhes díszálatoknak
  • JAG1
    Mamut? Nincs az az isten, kurvamesszevan. :-)
    Bájdövéj. Miszart csinálsz te a mamutba? Fehérnemű osztály, vagy diszállat kereskedés?
  • Kovács legény
    egyik sem hoz ajándékot:(
  • Kovács legény
    az armás kosárban:)
    csütörtökön gyere be hozzám a mammutba és megkapod
  • JAG1
    Hol az ARMA? :-)
  • JAG1
    Ezzel most nem mondtál újat...
  • erdos
    Szétszednek a rajongók
  • atosz15
    vagyis BF2ben
  • atosz15
    sziasztok a BG2 közben eccer csak elment a hang és azóta is süket. már letöröltem és megint fltettem de így sincs hang. seggítsetek lécci!!! mit tegyek?
  • Kovács legény
    jóreggelt!
    az alattam lévő meg nyajja ki
  • Stray Wolf
    ratyi jcsr ^^
  • Herold
    Takarodjál már innen a szaroddal!
  • Bogdogege
    Aha azt kik azok a lumnitzer nővérek B+
  • Beers
    Menj any....!!!

• Landor
    ja.. biztos.. biztos hogy az nem lesz.. ;>
  • Shaggy84
    Értem hogy mit jelent amit kiírt és hogy lehet vmi érvénytelen ha eredeti gameról van szó és írtam is hogy ment előtte, de ha érvénytelen kódot ütök be a telepítésnél akkor egyből jelzné és nem is tudnám felrakni a gamet vagy igen? nem probáltam, de szerintem nem lehetséges.Az lehet hogy mikor fölnyomtam rá a patchet akkor vmi nem jól rakot fel ???
  • atomboy
    Ervenytelen kodot irtal be.
  • Shaggy84
    Amúgy a Vista alatt is ment a game csak volt egy reinstall és most nem megy vmi miatt.
  • Shaggy84
    Helloka all!
    Kéne egy kis help nem tudom hogy volt vkinek ilyen problémája de fölraktam az eredeti BF2-met és mikor akarok egy servere belépni akkor nem enged .
    "Your CD-Key is not vaild" ezt írja ki egy EA GAME ablakba.Vistam van és eddig mindig ment.
    Plz help és komoly választ akarok.
  • Beers
  • joebacsi
    faszt...minnél többet iszol, annál tisztább lesz a kép, ezé automatice...

amúgymeg ez is végetért...
  • schrank
    és hogy működik ? minél jobban hunyorítasz annál meszebbre látsz ?
  • joebacsi
    delegalább lehet kinnt kapni automatik fókuszt :D

idén nem voltam kinnt, de általába 1 este ki szoktam nézni...van egy olyan jó kis katasztrófaturizmus fílingje :)
  • schrank
    ki az a "jóllakott óvódás"
  • schrank
    azzal már rendesen lehet böngészni viharban is vagy biztos ami biztos alapon: 3G
  • atomboy

Nesze, egy screenshot. :)