172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
61 orat jatszik hetente..szerinted fuggo?
-
Az "latest" azaz legutobbi, de itt MO-on csak ugy mondjuk hogy: legfrisebb
-
ööö tucc jáccani a legujabb peccs nélkül online ???
amugy asszem 1.41 a lastest... -
érdemes = muszáj
-
davec007 #124479 Császtok! Gondjaim vannak. Nem tudom mellyek a legújabb patch-ek a BF2-hez és pedig szerintem érdemes lenne letölteni azokat... Mivel nekem eredeti van és nem tom milyen patch van rajta, légyszi plz help!! -
GameOverrr #124478 "...fel tudtam szállni és ekkor következtek az érdekes dolgok..."
Na igen, az érdekes dolgok a levegőben történnek. Répelni nem nagy szám, ahhoz nem kell skill, úgy nem nehéz kaszállni.
A múltkor én is összefutottam egy spílerrel: hárman lőttük a bombázóját(!!!) Omanon (F35, Essex, meg én a lopott MIG-gel), én speciel már a második tárat eresztettem bele, mire végre leszedte az Essex... Én nem tudom, hogy a faszba csinálják ezt egyesek, de olyan szinten suhannak el mellettük a rakéták, hogy az valami hihetetlen. Visszanéztem a Battlerecorderen, de én ott sem láttam semmi különös figurát, csak azt hogy a rakéták kurvára nem akarták eltalálni.
Szóval vannak ilyen csodabogorak. Mellesleg ha valaki profinak érzi magát raksi kikerülésben, az megoszthatná a tudását.
-
tiszta mustár city csak stratos kecsegeknek
-
Korpsweb #124476 ejnye schrenk, páncélos járművek ellen nem a claymore-t használjuk
-
ma olyan vót hogy a csávó rnceresen átment az aknáimon ápécéve és csak durrant de nem ölte meg
-
nem bújt el, ott szedi nekem a csigát
-
GameOverrr #124473 Ez viszont nem tudom elhinni, hogy még mindig vannak olyanok, akik egy adott stat alapján mondják azt, hogy annak tulajdonosa elvileg az alapján nem lenne képes arra, amire.
Simán lehet az illetőnek 636 másik accountja, amikkel napi 20 órát játszik...
Ezt a Rabbit.v2-es accountját is gyakorlatilag tegnap csinálta, de lehet/valószínű, hogy már két éve tolja a gémet. -
nem tuc eebúni úgyizs megtaáaak 
-
GameOverrr #124471 "Szerintetek ennek valóságos az aviator K/D-je?"
Ha a valóságos alatt azt érted, hogy csít nélkül csinálta-e, azt nem tudom, de hogy lehetséges az egészen biztos. Repcsivel? Ráadásul répelve? Ezt most komolyan kérded? Én is bármikor csinálok ilyen 50/0-ás köröket, ha sikerül a kör elején leszedni az ellenséges repülőket. És én még repülni sem tudok...Mi lenne, ha még tudnék is...
Ezzel most nem azt akarom mondani, hogy a srác béna, sőt egészén biztos, hogy nagyon jó, mert azért azokat a J10-eket csak le kell szedni valahogy. De meg lehet nézni az én repcsis K/d-met, az is 16, és én csak répelni tudok, semmi dogfighting skill. Ő valószínűleg még skilles is, és azt vegyíti egy kis réppel. A kettő együtt meg hatalmas kaszálásra teszi képessé az embert. Szóval szvsz semmi hihetetlen nincs abban a 31-ben. A repcsi K/D-kkel én amúgy is úgy vagyok, hogy abból nekem még a 100 sem tűnik túl soknak. Itt van még néhány repcsis K/D:
Ez még '62-ből...
73
130
106
52
30 - ugyancsak J10 nélkül
217 -
Korpsweb #124470 beszartam azon
-
sikerazegyká...Tanulj meg írni és akkor talán egyszer letudsz oltani valakit a fórumon 

-
atwe #124468 Liviusnak nem beszólni,mert hozza a görög haverjait(650)..
Rabbit gyerek meg nem csitel hagyad már te claymorozo
Vagy tanulj meg játszani hátha lesz sikker élményed :P
-
Tobb mint napi 8 ora bf2, ez mar beteges.
-
Livius #124466 Csak hogy azon a serveren van baserape ahol gondolom játszott vele. -
Livius #124465 jah a másik ő heti 61 órát játszik csak BF2-vel, nem 5 öt. -
de ha bombázza az amcsi kisszigetet akkor fasszopó
-
Livius #124463 Azér van svéd csapattársam mert a magyarok csak a chiterezést tudják nyomni, ha nagyon megy valakinek. -
Livius #124462 Szerintem meg te vagy eltévedve. Ez a gyerek Próó Jet ben. És ezzel az Accountjával csak repülni szokott. Ez nem egy public ranked láma meg lecsiterzős mint te. -
SF ADAMO #124461 Szerintem meg simán el vagy tévedve, ha negnézed a statját akkor ezt látod:
-totál játék 114 óra, ebből USMC 85óra, (PLA 16óra) gyakorlatilag J10 el nem repülhet, hacsak nem lop.
-a többi jármű használata nem jellemző. (heli 4 óra)
Namármost nem egy körön belil 31-es a K/D-ja, hanem átlag. Amikor láttam 65/1-nél tartott. Annak ellenére, hogy próbált kempelni fel tudtam szállni és ekkor következtek az érdekes dolgok...de ezt nem részletezem. Szerintem nincs ekkora pró a gyerek, van valami okossága.
Rabbit.v2
Ha valaki heti 5 órát játszik csak hetente BF2-vel nem hiszem el hogy a "rakétamágnes" F35-el igy tudjon repülni, még akkor sem ha joystickkal a kezében született. -
Az electronic. :) -
ez nem vicces az E az electric rövidítése nem az eszperantójé
-
Mé' van kézzel hajtott is... -
Tesom kapott onkormanyzattol levelet, ez az elso sor.
2007. augusztus 3-án, elektromos levél útján történő megkeresésére válaszul a következőkről tájékoztatom.
Feltunik valakinek, mi a poen?
-
David2006 #124456 majd gyere fel HUN TS-re ha van kedved azt tolhatunkxD -
...mert én hiányoztam
(valaki ingyenfregnek is kellett volna...) -
xP és :P nem volt. csak simán egy kettőspont volt a negyedik -
ja,volt ott xD,xP,:P,:),:D meg még fassetudja mi
-
hbd terranceG -
Publicon simán lehet olyan k/d-t csinálni.A sok gyökér észre se veszi hogy mögötte vannak f-35-ttel mert annyira leköti a J-10-zel való kempelés.Meg nemutolsó sorban abban a tévhitben él hogy a J-10 lelőhetetlen, ami részben igaz is ha hozzáértő kezeli, azomban az átlag publiklámákat gépfegyverrel azelött le lehet szedni, hogy észrevennék mi is van...Aztán meg lehet répázni a felszállópályát, mert a j-10 ből ritkán kell 3-nál több raksi az f-35-re.És innen már egyenes út vezzet a jó k/d-hez... -
Atwe TiesTo King :D aka nagydé azért megmentette tegnap a pcw-t:D -
Beteg vagy... -
Czud #124448 kössz!
-
Jócskán eltévedtél... -
Czud #124446
valaki msn-en küldeni egy gert0.dll fájlt? 
-
Czud #124445 Valaki segít rajtam? 
-
Czud #124444 nevetséges de a keresztapa magyrításhoz kéne, és ugyebár Ti elégsokan vagytok ezen a fórumon