172102
  • dicehater
    Kedves Adamo!

Nem szeretnek beleszolni a ki a nagyobb cheater repgeppel mert eletemben kb 5 embert ha lebombaztam azt is veletlenul. Nem szeretnek azon vitatkozni hogy Game Overrr jobb helis-e vagy te majd eldontitek valahogy, az unlock/claymore tema meg oregebb mar mint nagyapam. Csak nem tetszik a frocskolodo gyuleletkeltesed, idejossz, anyazol mindenkit aztan meg pislogsz hogyha visszaszol valaki, raadasul az is baj ha ezt hozzad igencsak kozelallo stilusban teszi. Ha van kedved a jojjon ossze ket kis 6-8 fos csapat, (Oman kozben is lehet fikazni, csak nehogy azt mondjatok amiatt kaptatatok ki esetlegesen mert beragadt a caps-lock) lesznek szajhosok, camperek cheaterek, mindenki megkapja a magaet, oljuk egymast halomra, meghivjuk meg azt a sved gyereket is, hogy megkapd azt, ami miatt idejottel.
  • atomboy
    Blah. Miert nem mentek inkabb iszapbirkozni?
  • SF ADAMO
    Majd akkor elhiszem, hogy ilyen skilles Rabbit, ha látom PB-s és !!!Battlerecorder!!!-es szerveren nyomniés letöltöttem a meccset amin igy repül
  • SF ADAMO
    csak keress meg Xfire: adamo0912 de lenyomhatjuk 1vs1-ben is
  • GameOverrr
    A hétvégén már kereshetsz is. Segítek, nem infantry szerveren leszek.
  • atwe
    GameOverr fogj kezzet adamovall XDDD .Remélem még az élletben összefutunk publikon. XDDD (HIGHOk XDDD)
  • GameOverrr
    Ezt a claymore/unlock ellenes össznépi felháborodást/lámázást mondjuk én sem értem. Benne van a játékban, innentől kezdve nincs miről beszélni. Ha a kedvem úgy tartja kismilliomodjára is kinyírom vele az éppen aktuális ellenséget, és nagyívben leszarom, hogy ki mit szól hozzá. Szvsz nem az az undorító, hogy adott esetben használja azt az adott játékos, hanem hogy egyáltalán használhatja, hogy egyáltalán benne van a játékban.

Bírom amikor a sok kis vérpistike mondja a magáét, hogy így claymoreláma, meg úgy medicláma. Én meg éppen azt mondanám, hogy akkor lenne láma, ha nem használná. Könnyű vele játszani, akkor meg hülye lenne nem kihasználni.
  • SF ADAMO
    Szerintem te is gondolkozz el...nem szóltalak le, sőt hozzád sem szóltam, hanem kérdeztem...de te annyira szerény vagy hogy az már biztos fájhat és ilyenkor valószinóleg kijön a PRÓ-jobbik éned!
  • SF ADAMO
    Semmire...játszunk. Ez egy baráti kör. Nem akarunk sportot csinálni egy játékból...felesleges. Egyébként conquest...
  • SF ADAMO
    Te teljesen dinnye vagy? Ki beszélt infantry szerverről? a TV Stationt meg azért kell Sharquin bevédeni mert akkor ugrott a heli, tank...LOL---és ezzel a kör is.
    Másrészt nem minden infantry szerveren van betiltva a clay bár ha be van akkor az nagyban tudja javitani a játékélményt..
    ...egyébként mi vagy te? az ügyvédjé Rabbitnak?...mert akkor sem hiszem el hogy tiszta játék...minimumnak tartom hogy az ellenséges játékosok nevét szép piros szinnel irja a monitora 3 kilométerről is!
  • Livius
    Mér mire szoktatok gyúrni Conquest 32 re? vagy 16ra? Pulic szinten? vagy only Claymore-ra?
  • atwe
    Szerintem gondolkoz ell néz körül és majd rá jössz..
  • SF ADAMO
    Atwe kihuztad a gyufát! Nyomorék és béna agyilag csak te lehetsz ezek után. A magyar inf. kupáról csak annyit, hogy nem szoktunk infantrira gyúrni és hiba volt elindulni...ez pedig nem ok az olyan nagyképű PRÓ-nak hogy bárkit leszóljon
  • atwe
    Gróf skill XDDDD
  • Livius
    De te kismiska vagy egy Pro jetes-hez, persze hogy meglepő volt az ő játéka.
    Az óra az nem sokat számít mert lehet hogy 200órát full LOWok ellen nyomtad.
  • SF ADAMO
    Nem ránlztem a statjára nem érted??? Fent foltam a qva szerveren és F35 nem repül úgy és kész! Nekem is van 300óra Bf2 ben Jet-el és vagy 1000 óra Fly Simulatorral!
  • Livius
    És ezt a claymorozást te inf servereken csinálod? Mert szerintem az az alap hogy ez ott tiltott. Ha igen gondolom azért, mert claymorehoz nem kell BF2 Skill. És csak így tudod azt a gyönyörű picuri statodat növelni.
  • SF ADAMO
    A lenti nem Prominak ment hanem Atwe-nek annyi kiegésitéssel hogy te is Liviushoz hasonlóan a saját családodból válassz akit le zöl.
  • Livius
    Azért durrant szét az agyam mert te úgy csíterezel le valakit, hogy csak ránézel a statjára.
  • schrank
    addig senki ne lámmázza a clayeseket amíg ripsz-ropsz át lehet ülni a heliből gunnernek és a halálfaszáról kilőni bármit egy lövéssel a medic g36e faszlámákat már kitárgyaltuk
  • atwe
    Nagyon gyenge magyar klán, akik mutogatnak, hogy jujj csiiter, mert nyomorékok és bénák !
    Eddig a leggyengébb klán a magyar kupában!
  • Herold
    Akkor elég lámák ellen játszhatsz. Ha egy kicsit is skilles a pilóta, a ködhatárról szétlövi gépágyúval az Essex légvédelmedet, mielőtt észrevennéd.
  • SF ADAMO
    Te aztán sokat hozzátettél a témához. Ja igen ha sniper vagyok akkor minden negyedik kill claymore...de nem azért mert beb**om a tömegbe előre Karkandon, hanem azért mert pl Sharquin commanderként azzal lehet legjobban bevédeni TV-Stationt. Van mikor egy körön belül 8-10 Clay killem van, de TV-t nem húzzák le singli Rambók! Ez is fáj?
  • joebacsi
  • SF ADAMO
    ...és mielőtt eldurran az agyad te kezdted a beszólást úgy hogy k-be!
  • kBagyula #124498
    Mé' bántod a nyulakat?
  • David2006
    hudeprofi
  • SF ADAMO
    Tudod mit Livius? A jó k**** any*dat public lamazd le te f*sz! és csókoljál be a csiter Nyúlnak!
  • schrank
    az meg ennek az utánzata de ez nagyobbat üt az eredeti szinkron miatt
  • JAG1
    Dallasz paródia gyenge utánzata...
  • schrank
    ti is nézitek a barátokköztöt
  • JAG1
    Az szídeggöl nem fílaggőr. :-D
  • schrank
    ja ha a mobil AA-k gépágyújának olyan sebzése lenne mint a esszekszének (anno dc -ben hurrican )akkor AA-király lennék nem tranyóking
  • mesor
    "Essex semmit nem ér a vadászgépek ellen"

LOL! :D
    A legjobb légvédelem a játékban! Én 10-ből 9 repülőt leszedek vele, csak ésszel kell használni!
  • Shaggy84
    Na megosztom veled ezt a nagy titkot, hogy hogyan kell kikerülni a rakétákat... hát sehogy azt hiszed hogy van vmi trükkje az egésznek?Hát semmi az égvilágon ez egy nagyon rossz bug a játékba, hogy egyes vadászgépeket nehéz leszedni. AZ Essex semmit nem ér a vadászgépek ellen, el lett tolva mint az AA-nél is hiába zuzod a repcsit vagy a helit eltudsz hamar menekülni előle és felslegesen lövöldözől ki rakétát meg löszert. Az a baj hogy elcseszték az 1.41patch nem kicsit nagyon mint ahogy a többit de ez lényegtelen .Maradjunk annyiba hogy ami a játékba folyik harc az nem közeliti meg a valóságot :D
  • schrank
    fílaggőőr vadzsdedszííí dikindö denszínkvíííín ...
  • joebacsi
    "ÁJJEEEMMMM BBBIIIIGGG"
  • schrank
    nekem a spermámba keresték a vírust de neked a székletedben
  • SigS
    A legutobbi HIV-szurolapodon olvastam
  • schrank
    ezt a titáni elmét a jogon oltották beléd vagy a bölcsész karon ?