172102
  • hutonyi
    letöltöttem a pechet... de ha feltelepítem akkor nem indul el a játék... most mi van?
  • hutonyi
    jah... megvan! a pecheket sorrendbe kell felrakni?
  • hutonyi
    a csaj körül semmit nem látok :)... Légyszi egy linket... :D
  • JAG1
    Banner, középső hobbitlábú bige környékén nézz szét...
  • hutonyi
    kérhetek egy linket ahonnan le tudom tölteni a pecset?
  • JAG1
  • JAG1
    Mindenkinek ez van, ezt a gém autó felrakja, frissíteni kell néha...
    Töltsd csak le a win-est és csináld végig, amit látsz az ábrán...
    Multi fülre kattintasz, ott lesz alul.
  • atomboy
    Patch nelkul nehezen fogsz jatszani. Toltsd le a 1.41-t.
  • hutonyi
    mármint az alapverzió BF2...
  • hutonyi
    igen ez van fenn nekem is... de azt nem tudtam hogy be kell kapcsolni... + nekem még az alap verzió van... semmi pach... hogy kell bekapcsolni?
  • JAG1
    Frissítsd a PB-t. Ezzel.
    Be van kapcsolva egyáltalán?
  • hutonyi
    Hali! Van egy kis gondom! Próbáltam a BF2-n online játszani, (csináltam felhasználót + ami kellett) csatlakozik is a szerverekhez, csak valami hibát írki a PunkBaster. Már rájöttem, hogy a PB-n kereztül kitilt a szerver.. :( Nem tudjátok hogy mi lehet ennek az oka?
  • JAG1
    Annyira nem izgat a téma, hogy nagyon elmerüljek benne, de kurvaanyázni akkor sem kéne szvsz.

Játszd le vele 1v1-ben, oszt' levan tudva...
  • havercsotány
    Jol megsodortam majd precíz mozdulattal az amerikai alap spec opsz lézer célzásához igazgadtam és bevált .De ha ügyesen nyomsz pattanást az is kafa
  • SF ADAMO
    Ha elolvastad volna mi történt itt akkor nem irod ezt: "Az meg, hogy itt kurvaanyázol, mert valaki apróra lőtt repcsivel, sztem vicces. Megy itt néha az osztás, de nem egymást szokták baszkurálni". Mert ennek semmi köze nem volt a történetnek.
    Nem veszem komolyabban a dolgokat és nem anyázok akkor ha lelőnnek mert benne van a pakliban, a bf-ben fontossági sorrendben az alábbiak tudnak lefárasztani.
    -ha saját csappattárs Tk-z azért mert ő akar járművet vinni.
    -ha bug-ot használnak ezért hogy a falon keresztól ne lehessen lelőnni őket, de őkm tudjanak kempelni.
    -ha valami okosságot használnak, arra hogy célzás nélkül lehessen lelőni az ellenséget, lássák hogy hol az ellensék, ne fogyjanak ki ammóból stb
  • JAG1
    De ő azt szereti... :-)
  • JAG1
    Az a fikás téma érdekel.
    Híg állapotában rakatad fel, vagy gyúrtál rajta párat, hogy megpuhuljon?
    Vagy benyálaztad? :-)
  • Solid Snake
    "de nem egymást szokták baszkurálni" csak Schrank mestert
  • atomboy
    "Ugy kezdodott, hogy a masik visszautott."
    Amugy nem az a gond, hogy vitakoztok, hanem a hangnemetek, mindkettotok kiallitotta a szerenysegi bizonyitvanyt. Kulturaltan is lehet am anyazni.
  • Running
    szerinted mennyire érdekel most, ne anyázzá oszt nem leszünk rosszban, mi ebben a nem normális he.
  • havercsotány
    Én nem vágom mi a vita, kinek jobb a csítje vagy mi? az én csítem az egér görgölyére rakott fekvés funkció .(ja meg egy kis fika a monitor közepén)
  • JAG1
    Én nem kioktattalak, csak elmondtam a véleményem a dologról.
    Az a baj sztem, hogy túl komolyan veszed ezt az egészet.
    Láma, köcsög jelzők itt, már-már a szeretet jelképei, amit kicsit neheztelek, mert a a zisten, a mindenható, a világ ura és a pórnép nem veheti csak úgy a szájára... :-)
  • SF ADAMO
    Running...te is olvass vissza...és qurvára nem érdekel a hónap, fél év egy élet szabi...mert bármilyen irasra itt a tagok csak beszólnak a másiknak ha nem a húlye flémelés megy.
  • SF ADAMO
    Hát igen kedves Caroy és JAG! Javaslom mielőtt ilyen épületes módon kioktatsz valakit arról, hogyan kell viselkednie légy'szives olvasd vissza IDORENDBEN a hozzászólásokat, keres a láma és kulcsszavakat és utána kezd el nyomkondni a billentyűzetet. Igy, ha vetted volna a fáradtságot láttad volna, hogy a beszólást a ki kezdte. Ha valaki beszól nehogy már ne legyen elküldve melegebb éghajlatra. Bár néhány embernél, ha eltérő véleménnyel találkozik a meggyőző erejét ezen kulcsszavakkal akarja növelni, hát annak
  • JAG1
    Viszont marcio melatól elnézést kell, hogy kérjek, amiért a múltkor leugattam, egyre jobban kezd megtetszeni ez a PR.
  • Running
    Flémelés mehet, legalább van téma, de az anyázást nem bírom, tudja kire volnatkozik...jag ne viccejj má, nemsokára apuka leszel, riszpekt.
  • JAG1
    Kérek engedélyt meghunyászkodni. :-)
  • JAG1
    Ez olyan, mikor 42-be warozok már jóideje és eléggé ráéreztem a témára. Egész jónak tartottam magam, warokon is, publikon is. Erős középmezőnybe tartoztam. Egyre sűrűbben lőttem le a magyar legjobbat (nevet nem mondhatok :-)). Erre waron összefutottunk az Illuminator klánnal és jött a pofánbaszás. Estünk-keltünk. Megszületsz, pákkk, respawn...
    Szarrá aprítottak. Ez van, vannak kocka Atwek, akik erre születtek, vagy legalább is ehhez van érzéke. Persze megtanulható, begyakorolható, de olyan pro sosem leszel.

Sokszor, nagyon sokszor vannak nekem is kételyeim egy-egy pléjerrel kapcsolatban, de leszarom, ha neki ez a kielégülés, hogy csal és csak a bal mutatóujját kell görcsösen rángatnia az egéren, mert a fasztudja milyen hack ráteszi a fejemre a célkeresztet, akkor egészségére. Max kilépek a szerverről.

Az meg, hogy itt kurvaanyázol, mert valaki apróra lőtt repcsivel, sztem vicces. Megy itt néha az osztás, de nem egymást szokták baszkurálni.
  • Running
    ja a többiek meg ne szíccsák a tüzet, ha van egy mód rá...
  • Running
    Bö kéne fejezni az anyázást, mert ma nem vagyok hangulatba, annyira. Tegnap b+ nekimentem a garázsajtónak egy picit csak, aztán hazaérve deffekt, persze új gumi kell b+, és találtam egy szép karcot jobb elől a kasznin, hát nagyon kalandos napom volt. Szóval a lényeg annyi...
    fejezd be a fröcskölődést és anyázást ADAMO, mert olyan gyorsan kiirtalak innen és kapsz egy hónap szabit is plusszba, mint a picsa és még kérned se kell. SZÓVAL KUSSOLÁS LEGYEN ITT NEKEM MOSTMÁR!
  • TS Zolly
    Ja. Égész éjjel ment a csitt-csatt, dirr-durr fent a fellegekben.
  • kBagyula #124532
    Gyógyreggelt!
    Látom tartalmas volt az iccaka... :DDDD
  • TS Zolly
    Atwe nem nagyképü pro, csak egy kocka :DDDD
  • havercsotány
    uncsi duma
  • TS Zolly
    Nyulakat leválövik ugyi??

Kiszereti a nyulpörköltet?? :DDD
  • DummyBoy
    Ottapont :)
  • Yan
    kezdődhetne már a suli.
  • DummyBoy
    Nono ... éled fel a ifjúság :) Élet van ... flém on ... mindenki csíter meg repül is ... király .. Hol is a mozis szmájli ... ja megvan :)

• Livius
    De nyugottan joinolj az ESL Jet ladderban ha kiváncsi vagy még a többi cheaterre is.
  • Livius
    Akkor már le is töltheted a Battlerecorert a serverről amin szokot játszani mert ott van.