172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Landor #124683 iagzából az reptéri fűcsomó :D:DD -
szőrös a talpad?
-
Landor #124681 piarista misszionárius volt. tuti.
repnap kurvajovolt
28centis schrankpizzával meg disznólábbal
képek maj még lesznek -
ez a kedvencem :
Bemegy a döglégy a vendéglőbe:
- Jó napot! Kérek egy tányér szart hagymával.
A légy megeszi a szart, fizet és elmegy. Ez így megy napokig. A hetedik nap ismét bemegy, mikor a pincér így szól hozzá:
- Jó napot kívánok! Hozom máris a tányér szart hagymával.
- Köszönöm, de ma hagyjuk a hagymát, mert randevúra megyek. -
-
-
Savanyúcukor... -
A misszionáriushoz így szól a fekete törzsfonök:
- Látod ott azt sok fekete asszonyt?
- Látom.
- Rajtad kívül van még más fehér ember is az őserdőben?
- Nincs.
- Hát akkor figyelj ide! Annak a sok fekete asszonynak fehér gyerekei születnek! Ezért most mi téged büntetésből megeszünk!
Mire a misszionárius:
- Látod ott a fehér kecskéimet?
- Látom.
- És látod közöttük azt a néhány teljesen fekete gidát?
- Látom.
- És mi a véleményed?
- Ha hallgatsz, akkor én is hallgatok!
-
A sárkány egy páncélos lovaggal találkozik.
- Micsoda pechem van - sóhajt fel - megint konzerv
-
papa az unokájának:
- tudod az én idömben bementem 100 ft-al a boltba és tuttam wenni 2 kg kenyeret, 1 l tejet, stb...
- ma 1000 ft-al bemegyek bármelyik boltba, és mindenhol kamerák wannak... -
- és a tekegolyó meg a szomszédasszony közt ?
- mind a kettőbe csak négy ujjam fér bele
-
-Mi a hasonlóság a mák és a nő között?
-???
-Mind a kettő tapad a nudlira.
:D -
TS Zolly #124671 Ha te ugy szeressed. :DDDD -
ako nefürgyéééé LE! -
Öreg papa mesél a huszonéves unokáinak:
-Amikor én Párizsban jártam! Elmentünk a legmenőbb éttermekbe,
degeszre zabáltuk magunkat és nem fizettünk, ha jött a pincér
szétvertük. Elmentünk a legjobb kupikba ,kiélvezkedtük magunkat ,ott sem fizettünk ,ha jött a strici azt is megvertük...
A két fiú ezen felbuzdulva ,elmennek ők is Párizsba ,de amikor 2hét
múlva visszatérnek az öreg látja hogy bevannak kötözve ,gipszelve ,teli vannak sebekkel.
-Mi történt veletek fiuk?
-Hát nagypapa ,ugy tettünk ahogy elmesélted, elmentünk párizs legjobb éttermébe, bezabáltunk ,nem fizettünk ,jött a pincér és szétvert minket.
Elmentünk egy kupiba ,kiélvezkedtük magunkat ,nem fizettünk és a strici hülyére vert minket.
-Az hogy lehet??? Kivel utaztatok ti?
-A Neckermannal.
-Jaaa ,hát mi az SS-el. -
TS Zolly #124667 aszhogy kabe :DDDD -
Szebusztok mivót az elmult 300hszben? -
S láss csodát, a tíz óesgés pontból hipp-hopp 12 lészen (+1 joker).
Az úr hatalmas! :D
(elkúrtam) -
Bíz mondom néked ifjú, jöjj és hallgasd meg annak igaz történetét, miként hullék alá az égből az két kitaszított, kikre az ÚR biza megharagodék vala. :)
Az előzményeket s3rg1nh00 már leírta.
A kinyilatkoztatás 10 pontja.
Hű kronikásunk az mitikus Print Screen gombbal rögzíte vala az cselekményeket, mik mindnyájatok okulására szolgálnak majdan (vala).
A téma nem szünt meg, mert Borg ITT vitte tovább.
mUFF -
a modik előterjesztették,h.mit kéne csinálni a fórummal,egy 10 pontos javaslatcsomag a tulajoknak,nyitottak egy topicot,és mondták h.ideiglenesen nem moderátorkodnak...erre kb.2 óra múlva törölték a topicot,és Borg Punkerrel lemondott...
sajna nem másoltam ki a 10 pontot,de kérdezz utána cseten,hátha van,aki elmentette... -
mivót? -
nakérem, ezzel is megvolnánk:
a csapattal hajnali tíz órás indulással "leruccantunk" Székesfehérvárról Pápára (~100 km, itt most 2 óra), majd ott a bornapokon egy mindentbele-gulyás elfogyasztása után alig 7 és fél órát kellett várnunk, hogy egy full buzi helyi hercegnek meg a három udvarhölgyének előadjuk a lerövidített, 15 perces bemutatónkat...

most értem haza, szal naon ottvolt a dolog
. de legalább zsebelt a csapat "némi" zsebpénzt
-
kérdeztemmá ? -
Korpsweb #124659 Ez az én szövegem láma...loptad a heg oldalról! 
-
valószínüleg ez a gond ha egy éven belül hozta volna a haverod a kalózváltozatot akkor működne
-
-
Mini image megvan? -
hutonyi #124655 nem lehet hogy aza baj, hogy a játékot nem boltba vettem meg hanem a haverom hozta le... kb 1 éve... és ezért nem indul a pech-el? -
hutonyi #124654 crt monitorom van... de a játék pech nélkül elindul... csak ha már fenn van a pech akkor nem... -
Monitorrol nem irtal valaszt, crt vagy tft? Ha tft, akkor a kerdes: annak a driverje fent van-e? -
Ez kevés ide
-
hutonyi #124651 az X2 DUAL azt jelenti hogy: 2 magos a procim... -
hutonyi #124650 Akkor elmondom milyen gépem van! Van egy GYGABYT alaplapom, egy AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual 3800+-os proci, 160 GB HDD, 2GB DDR2-ram, és egy GeForce 7800 GT 256 MB-os videókártya... nem hiszem hogy ennél jobb gépet igényel ez a rohadt pach.... -
Vegyél egy új gépet sok-sok RAM mal -
hutonyi #124648 igen...azt raktam fel... de nem indul a játék... :( bejöna a fekete képernyő, aztán visszadom az asztalra.... nem tudod miért? -
1.41-es kell
-
hutonyi #124646 mi lehet ennek az oka? -
hutonyi #124645 felraktam a 1.4-es pechet, és nem indul e a játék... :( mi lehet ennek az ok? -
még szép hisz azt indenki tudja hogy a nőicipőárus az a marketinger von frauscholl ... -
hát nem is nőicipő-árus