172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Alkoholt lehet idehaza is fogyasztani, minek lemenni érte Agárdra? :DDDD -
18 éven aluliaknak tilos az alkohol fogyasztás Agárdon is :)! -
na kockák, remélem élvezni fogjátok ezt pár meleg napot a gép előtt ülve, mert én sajnos nem lehetek veletek péntekig, mivel agárdon fogok "játszani" a lányokkal 
majd linkelek képet a fogyasztott alkoholról
-
Landor #124884 akkor nem volt mfm vezérlőd! (nekem még mindíg megvan a 20megás vinyómmal együtt! =D )
atán jött az űberpr0 GUS hangkártya! nnaa az faszánszólt :D csak nem volt hozzá windows 3.0 driver, így eladtam :( -
Pfhhh nagyobb volt mint a VGA-m :) :) Amin akkor volt 1MB memória ... és jó cuccnak számitott :) :) -
Landor #124882 sb16 akkor olyan volt mi ma egy 50ezres x-fi... :DD -
Hjajjj ... jó kis Covox :) :) Nesze neked X-fi :)
Már elkezdtem épiteni mikor unokatesómtól kaptam egy SB16 kompatibilis cuccot ...
WOW ... mekkora ugrás volt :) Bár nekem 386-osom volt :) -
Landor #124880 ja! anno nekem is voltak problémáim az F16 combat pilotal a covox hangkártyámon... de az még egy másik gép volt.. egy 286os
-
Tituszazeb #124879 Sziasztok!
A Battlefield 2-ben egyszerűen elszállt a hang. Kezdetben még jó volt, aztán néhány nap elteltével megnémult. Kiírt vmi fura hibaüzenetet. Ja igen, és még vmi: feltelepítettem a Special forces-ot (Battlefield 2 kiegészítője), és nem elég, h a kieg nem indult, a telepítés után már a sima sem. Remélem vki segít nekem ezekkel a problémákkal kapcsolatban.
ui: Anno a Battlefield 1942-vel is voltak hangproblémáim...pedig az egy teljesen más gép volt...
remélem ez a nekem való fórum -
Platypus16 #124878 HBD Joetatába! 
Zollynak meg üzenem hogy ne molesztáljon a privijeivel, különben a makitanács száműzni fogja
-
marcio mela #124877 Az utánfutóra gondoltam a földön.Bár sokminden lehetséges. -
TS Zolly #124876 Nem kell késöbb a mail cim, esetleg csak a fizetős dolgokért, de akkor sem kell valós, jelszót meg jegyezd meg. -
csana07 #124875 Ezt hogy érted? Nemigazán akarok new mailcímet kreálni emiatt.. Kamut meg nemakarok megadni, hátha kell valamire a mailcím. (password elfelejtés pölö) -
Hááát ... homo célokra még talán oké lenne, ha lennének ilyen irányú eltévelyedéseim, de hetero célokra sajna télleg szűk
(Bááár, ha kicsit mazo akarok lenni
)
Apropó ... Ütött a wow-os irás :) -
David2006 #124873 irjál be kamu mail cimet^^ -
csana07 #124872 Üdv!
Tudna valaki segíteni BF2 account ügyben? a FAQ-ban nem találtam róla infót: Szóval létrehoztam egy accountot korábban, és most akarok egy másikat ugyanarra a mailcímre, úgy, hogy a korábbi accot meg akarom szűntetni.. VAn erre lehetőség? Vagy valmilyen módon lehet módosítani az account adatokat? A FAQ-n írtak szerint problémába ütközök, és nem enged bejelentkezni. Nincs valami hivatalos oldal, ami az account-okat kezeli, és olyan színten lehet változttni valamit az acc.ban, hogy a játékban a BFHQ-ban már az új adatokat írja ki?
Kicsit szerintem zavaros ez az accountos rész..
THX! -
az ak63-nak nagyon szűk csöve van, de neked éppen meg fog felelni... 

-
Gyógyregget Mindenkibe!
Itt is BSZN Gerzsi és JoeTata!!!
Meg egy pár gondolat ... Te Schrank ... hogy fér neked 4 ujjad egy tekegolyóba???? Szomszédaszonyba bele lehet akár 20-at is csak egy kis elvonccság kell, 4 még oké ... de hogy a tekegolyót hogy oldod meg az érdekelne
Más ... teleshopok AK az AK-47S, alul ki is van irva ... és általában más neve van a fix tusos és a rögzitett tusod fegyóknak ... pl. repnapon beleszerelmesedtem az AK-63-ba ... -
Nagyon szépen köszönöm:)
rá nem jöttem volna -
„A világ legegészségesebb dolga a születésnap. Minél több van belőle egy embernek, annál tovább él.”
Bszn Joebacsi, és kicsit késve neked is Gerzsi! -
GameOverrr #124867 Senki nem használta a profilodat. Kaptál 2000 pontot ajándékba: link -
GameOverrr #124866 "de elárulhatnád mi történik benne, csak azt látni hogy szórnak valamit meg röhögnek" Ez történik benne.
-
lehet javítani menet közbe ezt wakén hatásosan lehet alkalmazni amikor a szigetre jutás van feladatkén -
de elárulhatnád mi történik benne, csak azt látni hogy szórnak valamit meg röhögnek, meg 3 mérnök van vagy mi?
Menet közbe lehet javítani? -
GameOverrr #124863 Én nem szerepelek a videóban, igazság szerint semmi közöm sincs hozzá, csak találtam valahol, aztán gondoltam, ez megérdemel egy kis ingyenreklámot, így benyomtam ide.
-
hogy repültél fel olyan magasra? -
GameOverrr #124861 Biztosan igazad van, bár én elég nehezen tudom elhinni, hogy egy valamirevaló csapat, ki tudjon kapni, miután megszerezte a légi fölényt. Én valahogy így tudok elképzelni egy wart, miután az egyik csapat csúcsragadozója lelőtte a másikét.
-
Ha robban a cucc, amin a C4 volt, akkor a C4 is felrobban.
Lehet szivatni pl sorompóra pakolt C4-gyel, csak benne van a rizikó, hogy csapattárs kapja... -
marcio mela #124859 Előbb játszottam.C4-et raktam az UAV-ra.Aztán rárakott egy csapattárs és felrobbantotta.Megelőzött de felrobbantott egy harmadik csapattársat is mert közel volt.És neken adták a teamkillt pedig nem robbantottam.Micsoda képtelenség! -
ha szar úcse fogaggya eee
-
és akkor mi van, ha már nem emlékszem meik email címemet adtam meg:(?
nem lehet valahogy megnézni a bfhq-n belül vagy valahol? -
van és itt is van topikjuk az esgén az egyi a point of extensis vagymi a mási a desert conflict meg vannak kisebb modok amikkel a kutya se játszik mint a project reality szarság
-
Bagoly81 #124855 amugy a bf2 nek van valami ingyenek kiegészitöje vagy csak a fizetösek vannak? -
áj ímélcím új pass -
sziasztok!
azt szeretném megkérdezni, hogy jelszót hogyan lehet váltani, mert valaki használta a profilomat, igaz, hogy szerzett nekem 2000 pontot:) de azért jó lenne ha én küzdhetném fel magam és én szerezhetném meg a medálokat!
Tehát, a kérdés, hogy lehet-e jelszót váltani, ha igen hogyan? Köszönöm előre is a választ -
van a játékon belül kereső az tökéletesen megfelel vannak kecsegek akik az x-fire esküsznek szerintem próbáld ki
-
Bagoly81 #124851 

nem mindenki kockafejű igy nemismerem a járást, szoval ha senkinemlátja akkor mivel tudom látni mert eredetim van és akarok ujra bf2 zni. a válaszoddat elöre is köszönöm.
-
ne menőzzé nem csak a te ASE-d nem látja senkijése majd akkor májerkodjál ha látja
-
Bagoly81 #124849 az én ase-m mértnemlát egyetlen egydarab szervert sem? 1.41 es patch fenn van. segitsetek pliz.
-
bszn
de az még egy másik gép volt.. egy 286os