172102
  • Kovács legény
    öcséd fiokjából regeditbe átkell irni a cdkeyt.
  • flashka
    Olyan gondom van hogy, felraktam a gamét rendszergazdaként és frankón müködik lehet vele online is nyomulni.Csak az a baj hogy öcsém nem tud vele játszani neten a saját korlátozott felhasz. fiókjából mert, ez írja: your cd-key not invalid. valaki, valami 5let????
  • Alien69
    Akko én meg statbuzi vagyok! Bár, csak a nőket szeretem, de nem baj. Igaz, hogy csak azért hajtok mostmá, hogy meglegyen a 8000 kill, és utánna egy kicsivel több, hogy benne legyek az első 100-ba, de utánna már nem törődök ilyennel. :D Addig lehet jelentkezni áldozatnak (már azűrbéefban, pl késsel integetni a földről)
  • koschwarz
  • kBagyula #125043
    Tuttaaaam! :DDDD Oké!
  • TS Zolly
    Zürbéef? Na még egy ser. :)
  • Bogdogege
    DAO-12 forever
  • 0Fritz0
    Ugyan, hiszen a mai napig látni snipereket, akik önfeláldozóan berohannak a tankok elé...
    ...és igen hatékonyan eléjük dobják a gyalogos aknát… :)
  • kBagyula #125039
    Mindig antitank vagyok. DAO rulez... ;)
    Semminél nem bosszant jobban a dolog, mint amikor az általad leírt helyzet áll elő. Még az űrbéefben is shotgunnal és AT-vel nyomatom mostanában.
  • Bogdogege
    Csak eléggé boszantó amikor be kell védeni egy zászlót azt a többi gyökér sniper meg assault azt jön a tank
  • kBagyula #125037
    :DDDD
  • Cream78
    Ha megint változtatnak a gamen akkor tuti elqrnak valamit megint...
    Maradjon csak olyan mint eddig, kicsit bugos, kicsit kopott, de a miénk!
  • kBagyula #125035
    én a játék kedvéért játszom többnyire, meg a csapatért is. Ha vesztve van a kör akkor is próbálom élvezni a játékot. A pontokat meg magasról lesz*rom, elég öreg vagyok már, hogy beálljak statbuzik közé.
  • GameOverrr
    ()
  • GameOverrr
    Persze erre én is rögtön gondoltam, hogy az alatt a kis idő alatt összekapirgált két pontomnak nem oszt nem szoroz, hogy megfelezik-e vagy sem, de mégis valami olyanért büntetnének, amiért egyáltalán nem vagyok hibás. És emiatt nem lenne ez fair, nem lenne ez jó megoldás.

Ez kb. olyan, mint amikor arra lépek be egy szerverre, hogy már csak a főbézünk van és a nyakamba hullik egy bomba. Akkor is engem (is) büntetnek valami olyanért, amiért nem én vagyok a hibás. Elvégre nem az én hibám, hogy visszaszorultunk a főbézre, és hogy a csapattársaim, akik már a kör elejétől a szerveren vannak, nem tudták megvédeni a zászlóinkat, uram bocsá' elfoglalni az ellenség zászlóit.
  • TS Zolly
    Na ja. beállnák egy fullos szakaszba, és leülnék egy sarokba szotyizni :)
  • Bogdogege
    szarrá hajthatod magadat, ha a csapattársaid fasz bénák
  • TS Zolly
    Te faszparszt! Kérdeztél, vélaszoltam, tehát segítettem ( bár ne tettem volna! ) neked nem tetszett, #124968-ban meg amit irtál, ne várd, hogy szónélkül eltürjem. Már vagy 5 éve nyomom a béeft. Tudom mi lehet a gond, csak szükszavuan fogalmaztam. Mint te. Amúgy meg ha százszor nincs ez a probléma itt felvetve, akkor egyszer sem.
  • koschwarz
  • kBagyula #125028
    Hát a játék hibáit ne ecseteljük. Vannak benne vesztesek és győztesek. Hajtson jobban aki nyerni akar. :))
  • 0Fritz0
    Jah és... :)

• koschwarz
    de öcsém, az ujjunkból szopjuk ki hogy eddig mit pörgettél végig a gépeden? de most komolyan, gondolj már bele, mi vagyunk mi gondolatolvasók? zolly akkor is csak segíteni akart. lehet hogy csak rosszul fogalmaztál, de akkor is az jött le, hogy nem tetszett a segítség.

szia, kár hogy már menned kell.

gameovert pedig külön neki kifejlesztett speciális tisztelet övezi fórumunkon, úgyhogy tőle akkor is tanulunk, ha nem akarjuk
  • 0Fritz0
    Most komolyan, milyen álomvilágban éltek?
    Ezekről még beszélni is kár, hiszen még azt sem tudták megcsinálni, hogy ha aktív autobalance mellet "holtan" át akarok lépni a másik csapatba, de a létszámelosztás miatt visszadob a előző tímbe, akkor azt ne vegye suicide-nak.
  • atwe
    Istenem segits!!!! XD Már fáj.
  • Cream78
    Na figyu! Ennek a topicnak ilyen a stílusa! Aki régebb óta olvassa, annak fel sem tünik.....
    Hidd el itt mindenki jó fej, csak egyben kattant is kicsit, és ez néha kissé nyersnek tünhet.....

Különben is mindenki k..a be.....
  • GameOverrr
    "Szerintem meg dobna a csaaptmunkára, ha a gyöztes csaapt első szakasza kapna plusz ponokat még." Ez valóban jó ötlet, mehetne egy kis külön meccs a squadok között, hogy ki a legfaszább. Ugyanakkor meg a statpadderek is kettőzött erővel űznék az ipart...
  • kBagyula #125021
    Azért is van tulajdonképp. Csak egy kicsit bővebben is kifejthetted volna a problémád. :)
  • gsg16
    nos amit válaszképpen írt,abból szerintem nem derült ki,hogy mi lehet a gond.én amúgy azért írtam ide,és kérdeztem meg,mert a víruskeresésen,és a többi dolgon már túl voltam.és amint azt írtam,néhány hete produkálja ezt a jelenséget a játék,előtte jó volt.abban a hitben voltam,hogy ez a fórum azért van,hogy a játékosok segítsék egymást,és megbeszéljenek dolgokat a játékról.de itt világos lett számomra,hogy a megoldás nem Tőled,vagy a barátodtól fog jönni,mert szemmel láthatóan nem értetek hozzá,csak káromkodtok feleslegesen.szerintem ha édesanyátok tudná,hogy miket írtok ide,elfenekelne Titeket.itt segítőkészség egyedül Gameoverr részéről mutatkozott.vegyetek róla példát Gyerekek.tanúlhattok Tőle olyan dolgokat,mint példáúl alapvető viselkedési normák,stb.arról meg már nem is beszélek,hogy én nem a "fok júú te istenverte láma!" stílusban kérdeztem.szerintem.na mindegy sziasztok!
  • kBagyula #125019
    Na nemá. Mért nem lenne jó a vesztesek pontjainak a felezése GémÓver? Ha a kör vége előtt fél percel csatlakozol a szerverre akkor általában 0 (azaz nulla) pontal végzel. Nullával pedig nem osztunk ugye?
    A többivel egyetértek nagyjából.
  • TS Zolly
    Nemá! Tudó sétálni? :)
  • TS Zolly
    Köszöm ügyvéd urrr :)
  • havercsotány
    okos tojás jó recskázást
  • TS Zolly
    Szerintem meg dobna a csaaptmunkára, ha a gyöztes csaapt első szakasza kapna plusz ponokat még.( Nem a hüjére fregelést értem ez alatt, de nem tom hogy oldanák meg ) Vesztest én sem basztatnám. De ez mind csak faszság, ugysem lesz ebből semmi. :(
  • koschwarz
    sétálok tihanyban az apátságnál, erre az utcai árusoknál "nefürgyéle" feliratú törülközőt lehet kapni. ha német turista vagyok meg is veszem
  • GameOverrr
    "Semmi mást nem kellene tenni, csak azt, hogy a vesztes oldalnak a kör végén feleződjenek a pontjai." Szvsz ez nem lenne valami jó megoldás. Mi van azzal, aki fél perccel a vesztes meccs előtt csatlakozik a szerverre? Nehogy már őt büntessék azért, mert kikapott a csapata! Vagy mi van azzal, aki hülyére freggeli magát, de mégis veszít a csapata? Nehogy már ő legyen a hibás! Vagy mi van azzal a 3 fős squaddal, akik több mindent csináltak, mint a másik 29 együttvéve, de mégis kikapnak? Nehogy már őket büntessék a vereségért!

"Aki nem képes csapatban gondolkozni és cselekedni, az ne szerezzen (annyi) pontot." A másik meg az, hogy miből gondolod, hogy aki nem csapatban játszik, az nem lehet csapata hasznára? Egy szem lone wolf repcsis/helis simán dönthet el meccseket. Magyarán, ha valami ütős járművet használ az illető, akkor csapatjáték nélkül is jelentős mértékben segítheti csapatát. Ha azonban nem használ semmi komolyabb járművet, akkor viszont saját tapasztalataim alapján azt mondhatom, hogy egy fullos szerveren legalább 5-6 embernek kell valóban csapatban dolgoznia ahhoz, hogy komolyan bele tudjanak szólni a csata kimenetelébe. Tehát attól, hogy valaki csapatban játszik, még nem feltétlenül tudná elkerülni a büntetést.
  • koschwarz
    nem értelek, befingasz ennyit ide hogy felugrik a pinged 50-ről 2000-re és mi lehet a baj. zolly ír vagy 10 lehetséges problémát erre neked áll feljebb hogy hogy mer segíteni. b+ öcsém, elvágtad magad itt
  • TS Zolly
    Örülök neki, hogy teCCik, és LYO magömlést estére, de sikositót használj!, utánna meg mosd meg a kezed.
  • gsg16
    ja nálad ilyen,amikor valaki céltábla?ez nálad azt jelenti,hogy csapnivaló helyesírással,ostoba trágár szövegeket írsz be egy nyílvános fórumba?ez csak Téged minősít barátom.de biztos vannak olyanok,akik ezeken az eléggé bugyuta beírásaidon nevetnek.akkor legyen.legyek én a Te céltáblád.legalább ennyi örömöd legyen a sivár,és silány kis életedben.írj bátran bármit.én meg majd itt idegeskedek rajta,ígérem!!!ki tudja,ha sokat írsz nekem ilyeneket,hogy "faszláma",és"baszki",talán még egy orgazmus is összejön estére.
  • TS Zolly
    Lehet. De mégsem faszláma mint te.

Ha az első postomat komolyan veszed baszki, most nem lennél céltábla nálam. Különben is, Gémovert már untam.

Hol a faszba van ilyenkora mi házi cicánk?
  • Bogdogege