172102
  • TS Zolly
    Olyan mondja, ki nem csak katonáskodik, hanem volt is katona. :P
  • kBagyula #125132
    A szokásos: Ratyiskodtak egy kicsit, nagyjából ennyi.
  • JCSR Wolfguy
    Hi all, valaki összefoglaná nekem az utoló cirka 500 hsz tartalmát? Thx.
  • schrank
    gontoltam hogy nem vasútátkelő
  • Szathy
    már elküldtem neki
  • Szathy
    nekem mondod, katonai hagyományőrzőnek???
  • schrank
    nem teljesen mert a nagylábú csajra nem találtunk cipőt ezért egy fekvő bernáthegyivel álcáztuk a lábikóját
  • Herold
    Meg az nem jó neked, ez egy retusált verzió, az eredetin a csajok fel vannak öltözve. Úgyhogy szívtad
  • SigS
    Eredeti BF2 kell hozza, meg minyimum 50.000 pont
  • schrank
    ha megkérdezed ki csinálta a képet ...
  • lipovics
    Tudja valaki honnan lehetne megszerezni a topic képét eredetiben?
  • schrank
    nnna végre kinnvan a shooter magyarul
  • schrank
    a neten még nincs kint nekik a szórólap de majd ha hozzám is bedobnak lekapom azt főnyomom
  • schrank
    komcsi a mostani szórólapon nyomják abban láttam a nem mondom el milyen olcsó tévétunert amikor a creamtől szedtem a pedó cuccokat reggel
  • TS Zolly
    2ezer? Figyu! Vegyé má nekem egyet lécce, küdd majd el pocstán. :)

Holt komoly!
  • TS Zolly
    Az rangjelzés teeeee..... :DDDD
  • schrank
    akkor mától a beceneved páyer öcsi
    amúgy a médiamárkba 2k a bf2 aki ennyit sajnál az kecseg
  • Szathy
    kell egy eredeti bf2 meg egy olyan szerver, aminek a neve előtt a sor kezdetén van egy aprócska kitüntetés-jelecske
  • dobaky1
    irjátok már le hogy mi az ranked szerver hogy lehet belépni és multiplayert is mijen programok kell enek meg ijesmi
  • Livius
    Ez nem ilyen nyerüs játék. Ez multiplayer játék. Nem oldhastz fel semmi pályát. Fegyvereket igen, de ahoz Ranked servereken kell játszanod.
  • dobaky1
    NA szóval én csak kezdő vok és nem tom hogy lehet pályákat és fegyvereket nyerni a bf2-be.
    mert ha megynyerek 1 pályát a singel playerbe akor nem kapok semmit csak kiirja kiölte meg a legtöbb embert meg ijesmi és utána kezdi előről a pályát.
  • GameOverrr
    A "player" szót csak háromszor sikerült félreütnöm...
  • Livius
    Itt nincsenek megszerezhető pályák. Ha új pályát akarsz, vedd meg az Armored Fury-t vagy az Euro Forces-t, vagy a Special Forces-t, vagy szedjjél le costum pályákat. De nem ártem ha eredeti akkor mérnem jársz fel serverekre, és mér szenvedsz a botokkal 16 os pályákon.
  • GameOverrr
    Alapból nincs több pálya, úgyhogy sehogy sem lehet odajutni. Ez nem olyan mint a Half-Life, hogy ahogy haladsz előre, úgy következnek az újabb helyszínek, pályák, meg úgy bontakozik ki a történet... Itt ilyen nincs. Felcsatlakozol egy multiplyaer szerverre, aztán zúzod! Ez a lényege. A singleplyaer csak dísznek van, a játék sava borsa multiplayer rész.

Szerk.: Itt találtam Neked singleplyaer pályákat. Ezeket külön be kell tenni a játékba(bemásolni vagy feltelepíteni, nem tudom).
  • Livius
    Azért azt nem kellett volna törölni, amikor a gyerek a 2MB-os mini Imageről akarta telepíteni a gamet. Az LOL volt nagyon. Fujival halálra röhögtük magunkat.
  • Landor
    lamy
  • Loki Ferrais
    Hi all most az lenne a kérdésem hogy ha lehet több pálya akkor oda hogy lehet továbbjutni? segítsetek kérlek köszy
  • Running
    Megkérném tisztelettel az újakat, a banner alatti részt tanulmányozzák át még1x és fölöslegesen ne posztoljanak. Utálok törölgetni.

KIBASZOTT WAREZ KÉRDÉS NINCS, NEM VILÁGOS A JÓISTENIT MÁR NEKI!!!!!!!!!!!!
  • schrank
    most mire célzol ? a kislányomnak töltöm le a kislányok annál a pudingnál vagy a teen anal pounding az amire gondolok
  • Crem
    Te Schrank!
    Ne kamuzz, hogy olvasol! Most nézem mit töltesz az nCore-ol!:D:D:D:D
    Ráadásúl tőlem!:D

Egyébként igen. A kodolt adásokat vissza lehet fejteni. Vagyis a HBO-t tuti. Persze valamelyiknél nincs hang. :(
  • schrank
    csak eszembe jutott itt a tatabányai MM szórólap azt van itt ócó tv tuneer és anno évekkel ezelőtt már hallottam arról hogy a pc-n sokkal könyebb lopni a mindenféle méregdrága csatornákat csak progi kő hozzá má olvasgatom a topikjait csak közbeszótá
  • Crem
    Mit is akarsz pontosan?:)
  • schrank
    valaki tudja hogyan lehet lopni a kábeltévét tv tuner kártyánkeresztül-val
  • schrank
    ha változatosságra vágyik próbálja ki a fijukat
  • joebacsi
    felejtsd el, ha változatosságra vágysz akkor játsz inkább az ingyenes nagyobb modokkal (pl: POE2)
    szárazabb, biztonságosabb érzést nyújt :)

amúgy meg rohadjon meg a kib*szott szkájp...csakúgy...joccaka
  • Lantee
    HA már várez...

Nekem megvan az EREDETI BF2 (természetesen), de a két kiegészítőre nem igazán volt eddig szükségem. Kérdésem annyi volna, hogy ha esetleg netalántán le találnám tölteni, akkor milyen galibát okozhat? Csak azért kérdezem, mert az 1942-nél csak a mapokat töltötte be, és ha az alapjáték eredeti volt, az elég volt neki.

Egyáltalán érdemes foglalkoznom vele, vagy felejtsem el az Armored Fury & Speical Force kettőst?

Köszi Peace
  • Promi #125097
    nem
  • Loki Ferrais
    Hy mindenkinek rég megvan a BF 2 de sosem jácottam még vele vagyis 1x 2x nah azlenne a kérdésem hogy én singlébe jáccok és az egézs játékban csakis annyi pálya marad amennyi ottvan? köszy a segítséget mindnekinek hy all
  • Kovács legény
    én meg szeretem a Trapistát:p
  • kBagyula #125094
    Én meg utálom a Pistát...