172102
  • martinho040150
    ti hol veszitek meg 2000ft-ért a battlefield 2-t?
    miskolciak
  • DummyBoy
    Nekem x2-8800-as kombó van, egyszerűen azért mert qrva sokba kerülne most C2D-re váltani, annyival nem jobb, viszont a 8800 meg mindent elvisz szépen ... remélem jövőre is :) És most egy darabig nem tudok majd új gépet venni sajna :(

ja ... EVGA 8800GTS 640MB ...
  • kBagyula #125413
    HBD Atomboy!
  • koschwarz
    a kártyád milyen egyébként?
  • koschwarz
    pont az a teszt alapján írtam amit írtam. a teszt alapján ha vennék egy 8800gts-t, ahhoz már esetleg elkelhet egy c2d, de nem feltétlenül. mindenesetre feleannyiért megvan egy majdnem ugyanolyan amd-s proci, és a különbség minimális a teljesítményben, és még nem is melegszik annyira. ha meg megmaradok az 8800 gts-hez képest felannyiba kerülő x1950pronál, akkor meg pláne nincs jelentősége a procinak. vagy 70.000-nal lenne olcsóbb az amd x2-x1950pro a c2d-8800gts-hez képest.

tisztában vagyok vele, hogy a kártya miatt a teljesítmény is feleannyi, de én a konfigommal mindig is csak kullogtam az aktuális standard-ek után, de soha nem voltam maximalista a látványban. a tft-m is max 1280x1024-et bír, és az a felbontás AA nélkül is nekem tökéletesen megfelel.
  • Korpsweb
    HBD Atomboy...nesze szülinapra: YMCA
  • kBagyula #125409
    Erre én is kíváncsi vagyok. Hasonló cipőben járok.
  • DummyBoy
    A c2d jobban húzható, de drágább is ... alapjébanvéve gyorsabb mind az X2, de nem annyival amennyivel drágább ...

Ha lowcost gépet szeretnél sima LCD moncsival akkor a legalapabb az egy sima 939-es rendszer, és akkor memóriát sem kell venned ... ezzel csak az a baj, hogy a DDR-ek majd valamikor kikopnak ...

VGA ... ha 1280x1024 elég, akkor szvsz elég a 8800GTS 320 ... ha kell nagyobb felbontás akkor 640-es de lehet hogy az Ati 2900XT is szóba jön ... úgyis egyárban vannak ...

Olvasgasd el ezt, ha nem ismernéd:
    prohardver.hu - VGA-CPU párválasztó

Ha lowcost a lényeg, szóba jöhetnek még a 4xxx-es C2D-k is, állitólag azok is húzhatóak, olcsóbb hozzájuk a lap is ... de nemtom ...

Én anno vettem egy DFI Lanparty UT SLI-s lapot (Nem gyengén tuninglap ...), egy 3800+-os X2-t ami alapfeszen megy 2700MHz-et, van hozzá ECC-s DDR memem ... Na, hogy most ezt egy mostani proci áráért odaadjam és fizessek rá soktizezret +10-20 FPS-ért ... lófaszt ... és elég ... Eddig az Arma fektette megy egyedül a gépet, az is maxra felhúzva ...

De pl: a BioSokkon beszarok most ... ET:QW is csillivilli ... nem nagyon akad rajta semmi ... és a proci csak 2400-on pörög ...

A végére ... C2D tényleg jobb ... alapon nem sokkal ugyan, de jobban tuningolható ... több benne a tartalék ... viszont ennyivel drágább is sajna ...
  • koschwarz
    segíjjetek már basszus teljesen káoszban vagyok. kéne egy kis hardverbuziskodás.

válatni akarok agp-ről pci-e-es rencerre, tehát teljesen új mindenséget kell vennem. nézegetem a teszteket is, és úgy tűnik, hogy nem is éri meg annyira c2d procit venni + egy általában drágább lapot venni, elég egy jóval olcsóbb kétmagos amd is amihez a lapok is valamivel olcsóbbak.

elnézegetve a teszteket, az athlon64x2-esek és a hasonló kategóriájú c2d procik között néhány fps a különbség, gyakorlatilag semmi.

egy 8800 gts 320 Mb-os kártyánál számít valamit már a cpu, esetleg 10 fps is lehet a különbség a a c2d-k javára, de az hogy most 50 vagy 60 fps-sel játszom full beállítások mellet az már mindegy.

de pl. egy x1950pro-nál már nem számít (ezt akarok venni dx9 rulzik még egy jó darabig szerintem).

a lényeg végülis, hogy a c2d-nek csak a marketingje jobb, és azért tűnik úgy hogy többen használják, vagy tényleg jobb is?

• DummyBoy
    BSZN AtomBoy!

A többieknek háj!

Érdemes lesegetni a BioSokk topikot ... én tök jól szórakozok rajta ... hiába ... régi szép idők :)

Kezdik felvenni a BF2-es topik régi ritmusát ... Bannerba ott a Nincs még működő warez, Pistike meg magyaritást keres hozzá

Megy a GF4-en miért nem megy hiszti is :)
  • Landor
    BaSZNáD atomboy!
  • Kovács legény
    jólenne már egy jóöreg bazooka a kezem alá:D
  • SigS
    Boros szuletesnapot Atom !

Iszunk?
  • Szathy
    ezt már tuti láttátok, de megéri még egyszer elővenni :D

(még 1:53 percem van:D)
  • Landor
    már réges rég javítva
  • erdos
    Ravasz, igen ravasz :-)
    Hát jó lenne már egy jó kis p4 a kezem alá a sok csilivili trutyi után
  • JAG1
    Hol, mikor?
  • JAG1
    Szevasz Erdős. Mizu?

[odaállbarátkozósanasorbaháthanemveszikészre]

:-)
  • Bogdogege
    Mi van Árpi, töltöd a project reality-t ?
  • jappy
  • Bogdogege
    BSZN Atomboy
  • koschwarz
    nem is érdemes
  • Szathy
    neked is
    még van 3 órám és 24 percem, gondoltam felnézek, mert tanulni már 100, hogy nem fogok :D
  • erdos
    Mi is arra várunk, állj a sor végére
  • HTS s3rg1nh00
    nyelvvizsgára menős jóreggelt...
  • JAG1
    b+, azt hittem kiadták az FH2-t...
  • izsook
    Mondjuk a PoE2-ben mocskos idegesítő, mikor kilőnek a tankból rakétával, úgy, hogy a tank nem robban fell, a Fallen pálya az nagyon zsír!
  • kBagyula #125388
    Az az igazság, hogy nekem a PoE2 jön be a legjobban, ha már a modokról beszélünk. Csípom a ruszkik dumáját nagyon :DDD
  • schrank
    a fh2 meg a bg2 érdekelne
  • havercsotány
    Ez itt a bf2 modok lelöhellye! Az első helyezettet szedje mindenki és este találkozunk
  • Alien69
    A taktikai érzék még hagyján, de, hogy semmi "CSAPAT" szellem, az már LOL. Néha az az érzésem, hogy egyesek úgy játszanak, mintha single playert nyomatnának. Igaz, 2142-ben (de ez mellékes) a gyerek beugrott elöttem a helibe. Mondom, le van tojva, hátha jól csinálja. Hát ja. Beált a pálya közepére, ott is az "ég közepére", és lebegett, hogy szedjem ki az alattunk lévő pár hangyányi emberkét. Persze, ez a lebegés csak addik tartott, amíg az ellenfél helije egy mezei sorozattal le nem vakart onnan. És a lámi ezt csinálta végig, mert egyszer se sikerült beelőzni. Persze, amikor 3. alkalommal vitte el a helit, már nem mentem vele.
  • Landor
  • schrank
    rendes tőled hogy feladtad a magaslabdát de túl sablonos lennék most ha elkezdeném nyomni hogy ki mit tett klegény ajkára
  • atomboy
    En ajkara emlekszem.
  • schrank
    azért a munkanélküli az nem éppen szabadság még a fizettség ellenére se emlékszünk mi a mondókádra miszerint aaagusztus végétől elhagyod az anyavállalatot és elmész herendre porcelán kecseget festeni
  • Szathy
    csak janek
  • Korpsweb
    Ez tuti fake...ekkora kretén nincs
  • David2006
    te ennyire fasz vagy, vagy csak csinálod?
  • macskássy
    hi, tankba jól löni ágyuval jól besorozni a gyalogodsokba,
    attol, nem bírnak elfútni se
    ha jólössz vele.
  • macskássy
    hi, megmondom nekem jolmegy a, Game abitt-al meg 2000 procci olyat kell megveni.